reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Jak dobrze,że ja nie mam problemów z zębami:p tfu tfu...:p tylko 8 ostatnio mi wyszły...:(

Polna współczuję...jak ja miałam zapisać się do kardiologa (po raz pierwszy do dorosłego, a nie dziecięcego) to kazali mi czekać 8 miesięcy na wizytę! tak, tak 8 miesięcy!! tak sobie pomyślałam,że dla mnie to zwykła rutynowa kontrola...ale są ludzie, którzy szybko potrzebują pomocy, a nie są przebojowi,żeby się kłócić, albo nie mają kasy,żeby pójść prywatnie...a w ciągu tych 8 miesięcy mogą spokojnie już kopnąć w kalendarz...koszmar!

Elisse:D ja już Tobie na samym początku gratulowałam:p ale może zapomniałaś to napiszę,że gratuluję jeszcze raz:D powiedz nam jak zareaguję Twój:) do tego na Twoim miejscu poszłabym na betę, aby "oficjalnie" potwierdzić ciąże:)

Cornelka:) Ty go w rydzach trochę potrzymaj, ja swojego potrzymałam, postawiłam sprawę na ostrzu noża i??? wygrałam:) bo teraz super się między nami układa:)

właśnie Paulisia gdzie jedziecie?:D

Patrycja:) mimo wszystko napisz nam wynik bety:D może maleństwo Was zaskoczy w tym miesiącu?:D albo sprawicie sobie ładny prezent w noc poślubną:p czy tam kiedykolwiek:D:D:D

Cannela a Wam gratuluję 3 lat:D to niezły wyczyn:D niektóre małżeństwa nie mają nawet takiego stażu:D:D

reklama
Cornellka no właśnie nie dostałam jeszcze @ :/:/ a chciałabym już dostać!! aż to głupio zabrzmi ale w życiu tak na nią nie czekałam!! zawsze miałam nadzieję, że nie przyjdzie a teraz to oczekuję @ jak szalona!

Kinga no to to musi super wyglądać jak wychodzicie na spacer:D zrób fotkę i wrzuć na wątek chętnie obejrzymy:D

Zosiek ja nawet nie umiem sobie teraz obliczyć kiedy będę miała @! bo może się tak zdarzyć, że jak nam się nie uda we wrześniu to będę miała @ na własnym ślubie !! ojjj mam nadzieje, że do tego nie dojdzie bo byłoby nie fajnie!

Paaulisia gdzie to się wybieracie? gdzieś daleko?

Patrycja:) z tego co wiem @ można przesunąć o kilka dni jakimiś lekami:) ale o to musiałabyś swojego gina spytać:) bo jak tylko o tym słyszałam:) więc może to ściema;) a @ może nie dostałaś bo fasolina już jest:p ale nie nakręcam:D co ma być to będzie;)

cannella zazdroszcze :D ja to nie wiem kiedy nadejdzie czas zebym sama z M. gdzies pojechala spedzila czas, bez dzieci :D

zosiek mi to strasznie w ciazy polecialy zeby...jakas masakra normalnie.

Cannella to miłego dnia Wam życzę:):** napisz później jak było:)

Ja odebrałam wyniki i mam betę 0.100 czyli jest w normie tak mi się wydaję przynajmniej. Jutro idę do gin

elisse no wlasnie wyslij nam swoje 'dane' my cie znajdziemy ;)
Wysłałam do Was wiadomości. Mam nadzieję, że doszły i mnie znajdziecie ;-)
Elisse na teście wyraźnie wyszły dwie kreseczki!!:) powiem Ci, że ja miałam tą drugą bledszą od Twojej i była to ciąża! także leć do gina i mów swojemu! przecież on ma już tyle lat, że czas najwyższy! zobaczysz ucieszy się jak dziecko na wieść, że zostanie ojcem:) w jednej sekundzie zmieni się jego całe rozumowanie i nastawienie - jestem tego pewna:) daj znać kiedy mu powiesz i w ogóle jak zareagował:)
Dzisiaj robiłam znowu i wyszły dwie równe krechy. To, że mój TŻ ma tyle lat nic nie znaczy :-( Nie jestem pewna, co do zmiany jego rozumowania. A chyba zawału dostanę, jeśli się zapyta czy chcę urodzić :baffled: Jestem załamana, w mojej firmie chcą zwolnić połowę załogi, pewnie niedługo ogłosi upadłość i będę siedziała w ciąży :dry: Na dodatek muszę sobie znaleźć nowe mieszkanie, jeszcze tylko brakuje by mój się wypiął :no:
Dzisiaj Nasza rocznica, dlatego jestem podwójnie szczęśliwa :D Ahh cudowny dzień mimo, że siedze w pracy i mam kupe roboty :( :D Znałazłam chwilke żeby do Was naskrobac :D Do moich ukochanych dziewczyn :D :*:*:*

Elisse Słoneczko będziesz mamusią ;];] Jak nic druga kreseczka jest widoczna :D Teraz to tylko Ci gin został i rozmowa z TŻcikiem :D A powiedz mi jak to sie stało, że jesteś w ciąży? :D W sensie czy kończył w środku? Sorry, że jestem taka wścibska ale tak mnie to ciekawi, że jajo zniose niedługo :D
Drodzy są ci dentyści. Jeszcze nigdy nie miałam kanałowego, ale wybiorę się chyba do dentysty, boję się że zęby mi się posypią.
Gratuluję pięknej rocznicy :-) praca szybko przeminie i będziecie mogli świętować.
Teraz jestem tym załamana , że zostanę :-( muszę jakiegoś dobrego gina znaleźć. Z moim porozmawiam dopiero w przyszłym tygodniu. Dzisiaj mnie jeszcze coś z lewej strony trochę bolało (takie kłucie). Nawet już nie mam sił, by płakać :no:
W sumie to staramy się by nie finiszował. Nazwałabym raczej ciekawska ;-) Dlatego nie wiem jakim cudem jestem w ciąży. Na dodatek zaraz po tabletkach :confused:

Elisse:D ja już Tobie na samym początku gratulowałam:p ale może zapomniałaś to napiszę,że gratuluję jeszcze raz:D powiedz nam jak zareaguję Twój:) do tego na Twoim miejscu poszłabym na betę, aby "oficjalnie" potwierdzić ciąże:)
Dziękuję jeszcze raz za gratulacje. Nawet bez bety już wiem, że jestem w ciąży. Co test, to mocniejsza kreska.
Patrycja:) z tego co wiem @ można przesunąć o kilka dni jakimiś lekami:)
Można opóźnić jedząć dużo witaminy C - uszczelnia naczynia krwionośne. Luteina za to przyspiesza @.
Ja odebrałam wyniki i mam betę 0.100 czyli jest w normie tak mi się wydaję przynajmniej. Jutro idę do gin
Dobrze, że wszystko jest w porządku. Szybkiego zafasolkowania życzę i pomyślnej ciąży :tak: teraz możesz się przygotowywać do ślubu.

elisse ja cie juz znalazlam :) szczerze to ja tez nie wierze ze Twoj zmieni od razu nastawienie....moj mial 31 jak zaszlam w ciaze a zanim 'znormalnial' to minal rok od urodzenia pierwszego....dlaczego od razu masz wizje ze cie zostawi? troche wiary w niego :) w koncu wiedzial ze odstawiasz tabletki :) a niektorym kobietom bardzo latwo jest zajsc zaraz po odstawieniu :) nie musial konczyc zeby cos z tego wyszlo i sama sie o tym przekonalas :) powinnas skakac z radosci a nie smucic sie! Powiedz mu to sie dowiesz, nie ma co snuc przypuszczenia :)

reklama
widziałam, że znalazłaś :-) super fryzurkę miałaś na ślubie :-) a maluchy wyglądają na niezłych psotników :tak: chyba jestem typową pesymistką :blink: a jak zareagował Twój TŻ?

Do góry