reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

dziewczyny ja chce napisać,ze u mnie wszystko ok.Ciągle Was czytam ale nia mam weny na pisanie.Mam nadzieję,że mnie rozumiecie.Buziaki;-).Kiedy poczuję się lepiej to napisze.

Fizycznie czuje sie dobrze ale psychicznie sama nie wiem co jest grane:baffled::baffled::wściekła/y:

u mojego R w hotelu ma spać U2:D:D nie wiem czy wieć ,graja dzisiaj w Chorzowie..I mój R gotuje dzis dla Bono.

Ostatnia edycja:
reklama
Elisse w takim wypadku biegnij czym predzej do lekarza niech daje zaswiadczenie ze w ciazy jestes nawet jak upadnie firma kase powinnas dostac bo w ciazy jestes a to i tak nie placi firma z zus takze nie powinno byc problemu a zwolnic Cie nie zwolnia dajesz swistek o ciazy i bezpieczna jestes:) napewno sie uczieszy moze nie odrazau ale nie zostawi Cie napewno kurcze nie konczycie w srodku i jestes w ciazy to ja mam jakiegos pecha czy co:(
bedzie dobrze zobaczysz lepiej powiedz szybciej zebys sie juz nie zadreczala

Zosiek juz mam plan hhee ogolnie to on chce zebysmy razem zamieszkali moj brat ma mieszkanie i w nim nie mieszka ale ja nie wiem czy damy rade ja zarabiam grosze a jeszcze studia musze oplacic on nie pracowalby na caly etat bo studiuje dziennie ale za to ma kase z klubu nie wiem czy damy rade finansowo cala moja wyplata to rachunki i moja szkola a tam trzeba zrobic remont ale to zawsze cos do przodu sie ruszy tylko musze powaznie przemyslec to wszystko a narazie niech sie stara dalej nawet jak mu skasowalam nk to bardzo sie nie wkurzyl nie wierzyl mi ale jak sprawdzil powiedzialam ze to dla bezpieczenstwa naszego zwiazku hehe i jak mnie wkurzy to wykasuje mu nr z tel:p obiecal ze juz taki glupi nie bedzie dostal jazde ode mnie i mamy bo jej sciemnil ze jest ze mna na tej imprezie a mnie tam nie bylo i nawet jak dzwonila i pyta gdzie jest on mowi ze u mnie a ona napewno?takze moze zrozumial swoja glupote oby..

Patrycja to czemu jeszcze jej nie ma kiedy lekarz powiedzial ze przyjdzie?

Mazia ojej co sie dzieje zle sie czujesz?

Kinga hehe pieknie musisz wygladac:)

aa Elisse ja tez chce Cie na nk dawaj dane:p

Cannella jak po dzisiejszym dniu?

no nie wierze ze nikt nic nie pisze eh trudno zostaje mi nudzenie sie:p

Ostatnia edycja:
elisse hehe moj to powiedzial "jestes w ciazy? aha ok, to fajnie. " i to tyle :) w ogole chcialam ci powiedziec ze wygladasz na MAX 22 lata :)

cannella fajnie spedziliscie czas :) ja lubie tego typu wypady :)

No ja wole takie wypady niż np siedzenie w restauracji :D
Poda mi ktoś namiary na Elisse? Też chce ją zobaczyć ... :(

Cannella takie sa najlepsze i tylko we dwoje polanka gdzies slonko i jedzonko hehe takze super spedziliscie dzien no i dobrze o to chodzi ale wam fajnie ze jedziecie do karpacza ja tez chce wezcie mnie ze soba:p

reklama
Do góry