reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Kinga zawsze miekne:zawstydzona/y: ale nie do konca warunki postawione niech o mnie zawalczy i powiedzialam ze jak jeszcze raz mnie oklamie albo sama odryje to odchodze na zawsze i juz nigdy mnie nie zobaczy zobaczymy czy bedzie sie staral i czy mu zalezy czy to tylko puste slowa

Cornellka:) powiem Ci z doświadczenia,że pewnie jeszcze raz Cię okłamie..niestety..ale będę 3mać kciuki,żeby tak się nie stało:*

cornelka ja tez bede trzymac kciuki zeby juz bylo wszystko w jak najlepszym porzadku....

zosiek ty wariatko :p jak smakuje czarna wodka? pamietam ze czarna polewke to sie z krwi robilo...a czarna wodke? :D

elisse wOw alezzzzz PINK :-) wiesz co , ja mialam podobny dylemat tylko ze ja zrobilam blad w robieniu testu :sorry2: dalam za malo kropelek i dlatego druga kreska wyszla tak slaba a skad wiem bo po 10 minutach zrobilam drugi test i dalam jedna krople wiecej i obie kresi byly bardzo wyrazne :tak:
Ja najpierw robiłam w 9 dniu po owulacji i był taki cień, w 12 po zrobiłam, bo miałam wrażenie, że okres nadchodzi, a nie przyszedł. Robiłam z 5 kropelek ;-) cały czas mam wrażenie, że okres się zaczyna, idę do toalety i nic. Mam naprzemian nudności i napady głodu - muszę szybko coś zjeść. :-D A najśmieszniejsze, że mi tak brzuch wyskoczył, że aż spodni prawie nie dopinam, ciasne mi sie wydają nie wiem czemu :wściekła/y:

wpadliśmy:tak: ale sie cieszyliśmy bardzo z dzidziusia pamietam jak dzien przed ślubem poszłam do gin no i ten mi mówi ze dziewczynka i wogóle ja cały happy i mowie Wojtkowi ze bedzie miał córeczke a on mina grobowa i obraził sie:dry::-D:-D:-D pytam sie o co chodzi a on " bo ja chciałem syna":baffled::confused: :-D:-D:-D:-D

elisse moje gratulacje!!! spokojnej ciaży a potem szybkiego porodu!!;-)

a ja wstałam dzisiaj o 5.30 i poszłam biegac:szok::-D:-D:-D:-D Julka co prawda poszła spac o 23 i wstała o 9 ale musiałąm sie jakos zmobilizowac:cool2:
Z tym bieganiem poszalałaś, ja wstawałam o 5.20 do pracy, ale z bieganiem byłby problem :sorry2:
Kinga ja też wiatropylna nie jestem, ale antykoncepcja lubi ostatnio zawodzić :p
Moja koleżanka brała anty i gumki, mimo to zaszła w ciążę :szok:
u3mam dystans troche sobie porozmawialismy i on stwierdzil ze nie mamy planow na przyszlosc mowie no nie bo nigdy nie chciales o tym rozmawiac na koniec dodal ze on to glupi jest:p i ma racje w sumie:D

Elisse gratulacje !!!!widze 2 cudowne kreseczki nie czekaj tylko mow swojemu czym predzej

wiecie co mam ciagle uczucie jakbym miala dostac okres a dopiero co byl i jakby mi sie siku chcialo non stop i piersi mi chyba urosly dziwne nie?:|
Mój TŻ też stwierdził, że głupi jest. Pomimo to nie zrobił żadnego prawie ruchu aby to zmienić. Dzięki wszystkim za gratulacje, chociaż jeszcze nic nie potwierdzone. U mnie takie objawy skończyły się dwoma kreseczkami. Mój jest teraz na wyjeździe w tym tygodniu, powiem jak ginekolog potwierdzi. Tylko nie mam pomysłu jak to zrobić i boję się :baffled: Jak ja sobie z tym wszystkim poradzę? :shocked2: Nikomu oprócz oleżanki nie powiedziałam :no: a najbardziej boję się reakcji mojego TŻcika :-(
spójrz na nk:p pycha!!! z brązowym cukrem, cytryną, i colą:D mniam mniam mnniam:D:D
Brzmi pysznie :-) a ja nie mam żadnej z Was na n-k :zawstydzona/y:

Czesc Mamuski - ja wczoraj bylam u lekarza - jestem zla jak osa :wściekła/y: w pon babka dzowni zeby przyjechac wczoraj zamiast w nastepny poniedzialek wiec przyjechalam a na miejscu sie dowiaduje ze Futmy(kardiologa) nie ma bo na urlopie do wtorku :szok::angry::wściekła/y: jeszcze wczoraj jakis mlody szczyl przyjal mnie , jednak wolalam zeby sprawdzil czy z rozrusznikiem wszystko ok a jak cos siepytalam to powiedzial ze On jest w zastepstwie i z pytaniami do Futymy :no::wściekła/y:
Potem podeszlam do rejestracji spytac sie kiedy wkoncu Futyma wraca a te mi mowi ze w poniedzialek - sami nie wiedza czy ki uj ? :no:
I stwierdzilam ze pojda do Niego prywatnie we wtorek albo w srode przed 12 !!

u Nas dzis pochmurno i mokro na polu , tata zostal w domu bo mamy pojechac na Brzoze pozmieniac posciel no i jeszcze Dawid dzis u Nas spal bo Diana z Lucja i szwagrem pojechali do katowic do kontroli - oj bedzie bitka :-):-D

Tak wiec wroce dopiero wieczorkiem na BB i wszystko nadrobie - tak mi sie wydaje :sorry2::-)

reklama
Zosiek no wlasnie widzialam na NK!!! :D ale w sklepie nigdy czegos takiego nie spotkalam...hmm :/ a ten twoj Pawel to tak mlodo wyglada :p 20 bym mu nie dala :p

elisse no wlasnie wyslij nam swoje 'dane' my cie znajdziemy ;)

polna brak slow!

Do góry