reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Elisse:) nie przejmuj się:) będzie dobrze:)

dziewczyny:p reszcie wieczorem odpiszę, bo teraz na plażę śmigam:D buziak:*

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ja chce napisać,ze u mnie wszystko ok.Ciągle Was czytam ale nia mam weny na pisanie.Mam nadzieję,że mnie rozumiecie.Buziaki;-).Kiedy poczuję się lepiej to napisze.
Ale mam nadzieję, że fizycznie jest ok :tak: To wszystko przez te hormony :baffled:
Elisse w takim wypadku biegnij czym predzej do lekarza niech daje zaswiadczenie ze w ciazy jestes nawet jak upadnie firma kase powinnas dostac bo w ciazy jestes a to i tak nie placi firma z zus takze nie powinno byc problemu a zwolnic Cie nie zwolnia dajesz swistek o ciazy i bezpieczna jestes:) napewno sie uczieszy moze nie odrazau ale nie zostawi Cie napewno kurcze nie konczycie w srodku i jestes w ciazy to ja mam jakiegos pecha czy co:(
bedzie dobrze zobaczysz lepiej powiedz szybciej zebys sie juz nie zadreczala
Tylko jak firma ogłosi upadłość, mogą zwolnić w tym wypadku. A moja koleżanka niezaprzeczalnie stwierdziła, że jestem w ciąży :zawstydzona/y: i dostałam opr, że nie mam tak panikować, bo jeszcze poronię :sorry2:
Elisse kochanie nie bój się :) Jestem pewna, że Twój TŻ się ucieszy :) Zobaczysz ! Na pewno Cie nie zostawi, bo Cie kocha :) A jak tylko dowie się o kryszynce to pokocha także ją :*
Zmieni się o 360 stopni i będziecie szczęśliwą rodziną :)
A tymczasem zrób tak jak radzi Ci Cornelka :*
I w tym momencie się obudziłam ;-)
elisse hehe moj to powiedzial "jestes w ciazy? aha ok, to fajnie. " i to tyle :) w ogole chcialam ci powiedziec ze wygladasz na MAX 22 lata :)
Wiesz co Kinga, aż tak mnie postarzać :-D:rofl2:;-) inni dają mi max 20 latek. Ale ja zawsze była drobniutka, przez co teraz mi brzuch wyskoczył :sorry2: jak się ma zero tłuszczyku :-p
No ja wole takie wypady niż np siedzenie w restauracji :D
Poda mi ktoś namiary na Elisse? Też chce ją zobaczyć ... :(
Znalazłaś mnie już ;-) taki łańcuszek się zrobił :-p

Zosia jeszcze znajdziesz czas, by pozwiedzać te okolice :-D masz dobrze z tym podróżowaniem :-D

A ja dzisiaj 8 godzin w pracy, potem zaraz do sklepu kupować z kolegą do jego mieszkania kafelki ;-) padam na twarz, dopiero wróciłam, ale wyszło na moje oczywiście :happy2: kobietek trzeba się słuchać hehe. Zmykam teraz odpocząć, a jutro do rodzinki na weekend. W przyszłym tygodniu chcę powiedzieć mojemu, a dopiero potem innym.

miałam wszystkim dziewczynom odpowiedzieć, ale jakoś straciłam wenę...:p sorry:p

a ja byłabym sobie wczoraj potańczyć z dziewczynami, ale było do d.....więc przed pierwszą wróciłam...tęskniłam za moim P...bardzo...

Cześć moje piękne :)

Ja muszę się Wam pochwalić samymi dobrymi rzeczami :D po pierwsze byłam wczoraj u gin i nie ma żadnych przeciwwskazań byśmy się zaczęli starać:D ale my jednak podjeliśmy decyzję, że zaczniemy od października prawie jedziemy w podróż poślubną więc może uda nam się hehe, bo we wrześniu mamy ślub no i gdyby nam się udało we wrześniu zajść no to byśmy się już nie mogli tak fajnie bawić w byłaby w każdym z nas obawa by czasem nic się nie stało, by większe podskoczenie nie miało wpływu na fasolinke. Wiadomo ten strach przy drugiej ciąży będzie ogromny. Dlatego i dla nas i dla maluszka zaczekamy ten miesiąc jeszcze. Jak myślicie mamy rację??
Druga sprawa dostałam dzisiaj @ :D:D jupiiii nigdy tak na nią nie czekałam:p teraz już prawie przez te dwa miesiące wszystko się unormuje, obliczymy sobie dni płodne i w ogóle z dwóch cykli:D będzie bardziej pewniejsza:) i nie będę miała @ na ślubie:D
Trzecia sprawa ustaliliśmy już wszystkie sprawy z fotografem i z tego co on nam mówił i proponował to będzie rewelacja:)
Ale się cieszę, że nam się udało już to dograć:)

A co u Was??:)

Patrycja;D cieszę się ogromnie:) moim zdaniem masz rację:) poczekajcie do października:) będziecie mogli spokojnie poszaleć na podróży poślubnej:)

a ja dziś miałam okropny sen....normalnie rano się popłakałam ( z emocji) śniło mi się,że znalazłam u mojego w komórce filmik jak jakaś blondyna "robi mojemu laskę" (sorki za obrzydliwe stwierdzenie, ale w takiej okropnej sytuacji nie mogę nazwać tego seksem oralnym, bo po prostu tutaj to określenie nie pasuje i mam nadzieję,że to żadnej z Was nie zgorszy! ale dla mnie seks oralny mogą uprawiać ludzie którzy się kochają, a "robić laskę" może jakąś latawica...)..no i aaa..powiedziałam o tym mojemu ( w śnie), a on nawet się nie przejął...i gadałam potem z jakąś nowo poznaną babeczką i ona mi pomagała...chyba nigdy nie miałam tak realnego snu...mówię Wam masakra! Jak rano się obudziłam to tylko łzy do oczu mi popłynęły...

Ostatnia edycja:
Elisse bedzie dobrze zobaczysz:)

Patrycja racja wyszalej sie na slubie i na waszej podrozy poslubnej a potem malenstwo:)

Anastazja naszczescie to tylko sen wiec glowka do gory:*

cisza tutaj cos straszna hehe:)

no to tylko sen,ale był straszny:p najgorsze,że tamta blondynka była całkiem niezła...dlatego od dziś ćwiczyć zaczęłam i dietka:) zobaczymy ile kg uda mi się zrzucić:p

a cisza faktycznie tutaj straszna:p a jak tam u Ciebie Cornelka?

Nie wiedziałam, że sen potrafi tak zmobilizować :-D A sen rzeczywiście okropny ;-)
Widziałam się dzisiaj z moim TŻ po jego powrocie z podróży przez pół godzinki, ale jakoś nie potrafiłam mu powiedzieć :baffled: nawet nie wiem jak zacząć :no: a jemu pierwszemu chcę oczywiście. Czy wstrzymać się do wizyty u lekarza, skoro 17 jedziemy w góry na wakacje :dry: pewnie przemęczać się nie powinnam :sorry2: Co mi doradzicie? Boję się jak ch... in chyba zacznę paznokcie obgryzać z tego wszystkiego :no::-( Bo na dodatek czeka mnie przeprowadzka, a nic ciężkiego nie mogę nosić (cały czas czuję ten mój mały jeszcze brzuszek :confused:)

Elisse...moim zdaniem powinnaś mu jak najszybciej powiedzieć, bo ta niepewność Cię dobije...a jak powiesz to Ci ulży:) zobaczysz:) 3mam za Ciebie kciuki:D
no stworzyłam sobie nawet pamiętnik odchudzania;D:D tym razem dam radę:p

reklama
A może to nie ciąża, tylko moje urojenie... Z tym pamiętnikiem poszalałaś, co chcesz tam zapisywać? Zastanawiam się czego nie mogę robić w czasie błogosławionym. Jutro dzwonię do lekarza się umówić na wizytę. A jak będzie daleki termin, to pójdę do tego kiepskiego, tylko by potwierdzić :tak: tam można przyjść z marszu ;-)

Do góry