Anastazzja
Fanka BB :)
Elisse
nie przejmuj się
będzie dobrze
dziewczyny
reszcie wieczorem odpiszę, bo teraz na plażę śmigam
buziak:*
dziewczyny
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mam nadzieję, że fizycznie jest okdziewczyny ja chce napisać,ze u mnie wszystko ok.Ciągle Was czytam ale nia mam weny na pisanie.Mam nadzieję,że mnie rozumiecie.Buziaki;-).Kiedy poczuję się lepiej to napisze.
Tylko jak firma ogłosi upadłość, mogą zwolnić w tym wypadku. A moja koleżanka niezaprzeczalnie stwierdziła, że jestem w ciążyElisse w takim wypadku biegnij czym predzej do lekarza niech daje zaswiadczenie ze w ciazy jestes nawet jak upadnie firma kase powinnas dostac bo w ciazy jestes a to i tak nie placi firma z zus takze nie powinno byc problemu a zwolnic Cie nie zwolnia dajesz swistek o ciazy i bezpieczna jestesnapewno sie uczieszy moze nie odrazau ale nie zostawi Cie napewno kurcze nie konczycie w srodku i jestes w ciazy to ja mam jakiegos pecha czy co
bedzie dobrze zobaczysz lepiej powiedz szybciej zebys sie juz nie zadreczala
I w tym momencie się obudziłam ;-)Elisse kochanie nie bój sięJestem pewna, że Twój TŻ się ucieszy
Zobaczysz ! Na pewno Cie nie zostawi, bo Cie kocha
A jak tylko dowie się o kryszynce to pokocha także ją :*
Zmieni się o 360 stopni i będziecie szczęśliwą rodziną![]()
A tymczasem zrób tak jak radzi Ci Cornelka :*
Wiesz co Kinga, aż tak mnie postarzaćelisse hehe moj to powiedzial "jestes w ciazy? aha ok, to fajnie. " i to tylew ogole chcialam ci powiedziec ze wygladasz na MAX 22 lata
![]()
Znalazłaś mnie już ;-) taki łańcuszek się zrobiłNo ja wole takie wypady niż np siedzenie w restauracji
Poda mi ktoś namiary na Elisse? Też chce ją zobaczyć ...![]()