reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej kobietki :**

Cornellka no to teraz pokaż mu, że jesteś twarda i nie rzucasz słów na wiatr!! niech się chłopak dwoi i troi by przekonać Cię do siebie i swojej miłości:) Trzymam kciuki :**

Cannella zobaczysz, że przyjdzie czas na Ciebie i będziesz cudowną mamusia:) jestem tego pewna:)

Polna, i znowu utwierdzamy się, że nasza służba zdrowia jest do "bani". Żeby taki numer Ci wywinąć!! kompletna nieodpowiedzialność!!

Zosiek Ty to jesteś szalona!!:) A Twój TŻ to rozpieszczany przez Ciebie normalnie :D:D

Elisse na teście wyraźnie wyszły dwie kreseczki!!:) powiem Ci, że ja miałam tą drugą bledszą od Twojej i była to ciąża! także leć do gina i mów swojemu! przecież on ma już tyle lat, że czas najwyższy! zobaczysz ucieszy się jak dziecko na wieść, że zostanie ojcem:) w jednej sekundzie zmieni się jego całe rozumowanie i nastawienie - jestem tego pewna:) daj znać kiedy mu powiesz i w ogóle jak zareagował:)
aha i wyślij mi też swoje namiary na siebie na priv to znajdę Cię na NK :p jeśli chcesz oczywiście:)

Kinga co tam u Ciebie??:D:D

Ja idę dzisiaj po wyniki bety o 15 także napiszę Wam jaki jest poziom bo ja się na tym nie znam jaki powinien być by było wszystko w normie. W ogóle to mój R jest dla mnie tak miły i kochany, że zaczynam się bać czy czegoś nie nabroił :D hehe

reklama
Cannella no to wszystkiego najlepszego dla Was :*:*:*:*:* żebyście byli szczęśliwi i by Wasza miłość z każdym dniem się pogłębiała:*:* Wszystkiego Naj naj naj:*

Co do dentysty to ja miałam niedawno robione kanałowe leczenie i powiem Ci, że chodziłam co dwa tyg do dentysty chyba 5 razy tak byłam bo miałam straszne zapalenie i kanały "zajechane" jak to powiedział mój dentysta. Ale ja za te wizyty czyszczenia kanałów i zakładania lekarstwa nie płaciłam i meeega się wystraszyłam, że przy ostatniej wizycie strasznie dużo zapłacę a tu dentysta mi mówi - 65 zł :D to Ty naprawdę dużo płacisz.

Ahh dziekuje Patrysiu Słoneczko moje :D
Dzisiaj to ja bede trzymac kciuki za Twoją bete :D:D:D :*
Ale jak wyjdzie niska i nie będzie ciąży to się nie załamuj :) Szybciutko będziesz mamą zobaczysz :D

teraz to niech on sobie nie mysli ze bedzie latwo musi sie okreslic czy mu zalezy czy nie nie bede sie z nim szczypac w koncu ponad 4lata to kawal czasu..

Cannella wszystkiego najlepszego co oragnizujecie na ten dzien?
Patrycja ja wierze ze Twoje malenstwo pojawi sie szybciej niz Ci sie wydaje:)
a jak przygotowania do slubu?
Polna ehh ta sluzba zdrowia szkoda slow i tyle moge powiedziec

Cannella, Cornellka ja nie liczę teraz na wysoką betę bo to dopiero miesiąc po zabiegu i najważniejsze by było wszystko dobrze. Chcemy się zaczać starać tak poważnie od września by były dwa miesiące przerwy:) no ale jak się trafi w sierpniu no to będziemy się cieszyć bo nie używamy żadnego zabezpieczenia także wszystko możliwe:)

dzien dobry!!!
alez wy piszeceinie nadazam:no:;-)
my juz spakowani:tak: jutro wyjazd:dry::sorry2: jeszcze na 13.30 jestem umówiona do gin:nerd::baffled:

canella wszystkiego najlepszego!!!! duzo miłości!
ja mam dobra dentystke i nie droge a robi super:tak:;-)

paulisia a gdzie jedziecie?

a nowalasnie Canela z tymi zebami no to droge sobie u Ciebie licza ja za zatrucie nie placilam nic a kanalowe 100zl ale nie zrobilam bo stwierdzilam ze za drogo:p

reklama
Hej!

cannella duuuuzo milosci, zareczyn, slubu, dziudziusia i wszystkiego czego sobie zazyczysz :D

patrycja a u mnie po staremu, siostrzenca jeszcze mam w domu do konca tyg, wiec czasami jest wesolo...najbardziej jak z nimi wszystkimi wychodze i widze te usmiechy....hehe ja pchajaca wozek i dwojka jeszcze idaca obok, prawdziwa matka polka ze mnie ;P

cornelka ale nie mozna z trucizna tak chodzic caly czas...mozesz sobie krzywde tym zrobic.

mowicie drogo? ja za kanalowe placilam mniej wiecej 300-500 ogolnie ze wszystkim za jednego zeba i to i tak tanio bo moja kolezanka 500m dalej u innego dentysty za kanalowe 7mki zaplacila ok 1000. :)

Do góry