reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

No ja wiem, że na każdego przyjdzie czas i pora :) Ale kurde wszystkim sie jakoś udaje a mi nie :p
Chociaż ja sama nie wiem czego chce :p Z jednej strony chciałabym byc już mamą ale z drugiej strony nie .. :D

Paulisia a jak było u Was? "wpadliście"? :D

reklama
Witajcie dziewczyny :**

Matosia ja nie liczę na ciążę teraz, tzn nie wiem jakie teraz miałam dni ale jeszcze od zabiegu @ nie dostałam, a nawet gdyby się zdarzyło, że jestem w ciąży to i tak beta teraz tego nie wykaże bo za wcześnie. Najważniejsze by teraz wszystko się unormowało i by mój organizm przygotował się na kolejne staranka:)

Cannella kurcze co się tak obijasz?? gdzie się podziewasz?co tam u Ciebie??
to może jak rozmawiałaś ze swoim TŻtem to podjeliście jakąś decyzje??:)

Cornellka co tam u Ciebie? mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze bo dawno nic nie pisałaś

Polna to kurcze Ala już od dzieciaczka uczy się podrywać chłopców:D uważaj na nią hehe a może ma to po mamusi hmm...??:>:>

Kinga kurcze wiesz dużo dziewczyn mówi, że są wiatropylne a tu później jest "ojej" :D:D

No ja wiem, że na każdego przyjdzie czas i pora :) Ale kurde wszystkim sie jakoś udaje a mi nie :p
Chociaż ja sama nie wiem czego chce :p Z jednej strony chciałabym byc już mamą ale z drugiej strony nie .. :D

Paulisia a jak było u Was? "wpadliście"? :D

wpadliśmy:tak: ale sie cieszyliśmy bardzo z dzidziusia pamietam jak dzien przed ślubem poszłam do gin no i ten mi mówi ze dziewczynka i wogóle ja cały happy i mowie Wojtkowi ze bedize miał córeczke a on mina grobowa i obraził sie:dry::-D:-D:-D pytam sie o co chodzi a on " bo ja chciałem syna":baffled::confused: :-D:-D:-D:-D

canella i na Ciebie przyjdzie pora w najmniej oczekiwanym momencie;-)

elisse moje gratulacje!!! spokojnej ciaży a potem szybkiego porodu!!;-)

a ja wstałam dzisiaj o 5.30 i poszłam biegac:szok::-D:-D:-D:-D Julka co prawda poszła spac o 23 i wstała o 9 ale musiałąm sie jakos zmobilizowac:cool2::sorry2:

no to dziewczynki miłego dnia!!! buzki

Patrycja :-D nie no w moim przypadku napewno tak nie bedzie :tak::-) 15 wrzesnia ide do ginki i biore jakies anty :tak:

cannella bedzie dobrze zobaczysz :tak: wszystko sie stanie zapewne w najmniej oczekiwanym momencie :tak: nie mam pojecia co moglabys kupic. ja zawsze szukalam czegos z kregu zainteresowania mojego. Lubi np. historie, archeologie to kupilam mu na mikolajki takiego rycerza w gipsie z narzedziamy i musial go sobie odkopac :-p powiem wam ze bardzo sie z tego ucieszyl i jaka frajde sprawilo mu 'odkopanie' go...facet ponad 30letni :-D:-D nie moze pojechac na takie wykopki to zrobilam mu chodziac namiastke wyprawy archeologicznej :-) innym razem kupilam mu dvd z nagranym koncertem kobranocki, bo lubi ten zespol. Staram sie cos takiego wybierac zawsze, aby miescilo sie w jego zainteresowaniach i jesli jest mozliwosc to zeby tez to troche zabawne bylo (jak z tym rycerzem:tak:)

cornelka kochana napisz cos bo martwimy sie o ciebie!:-(

czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z szpitala ... wczoraj bylam i zatrzymali mnei na obserwacji...rOBILI mi co 2 godizny ktg mialam usg i badania wszytsko w jak najelpszym porzadku
smile.png
nie upadlam na brzuch ino sie potklena i upadlam podpierajac sie na rece ale balam sie ze lozysko moglo cos sie stac.. dla swietego spokoju pojechalam ... i z as wyszlo z usg ze termin mama na 30 wiec wydaje mi sie ze urodze bardziej w okolicach 30 bo usg 4 d tez mi wykazalo na 30 wiec dzis mamy 27,5 dni i moja malutka wazy 1100 gram
smile.png
lekarz pwoeidzial ze ladna z niej sztuka hehe
A polozne sie smialy bo tak nei lubi moja ktg caly czas kopala obracala ...No ale na szczescie wsyztsko okej jestem spokojna
smile.png
Bardzo jestem zadwolona z opieki jaka mi zapewnili zaangazowali sie
smile.png

Kinga ja też wiatropylna nie jestem, ale antykoncepcja lubi ostatnio zawodzić :p

Canella aj tam i na Ciebe przyjdzie czas :*. Trzeci rocznica, no to ciekawe co ten twój wymyśli :). Aco do prezentu ja to kopletnie się nie znam na tym więc nie pomogę :(

Patrycja no w sumie to najważniejsze, aby wszystko się unormowało, w każdym razie życzę Ci żebyś jak najdzybciej została mamą ;)

paaulisia o rany 5.30 :szok:maaasakra jak Ty w ciągu dnia dajesz radę? :)

niunia tak jak mówiłam, lepiej pójść i być spokojnym ;), ardzo miło Cię tam potraktowali, teraz to bardzo żadko się zdarza ;(

Zosiek a Ty co? napisz co tam u Ciebie? Bo Wy to już po rocznicy prawda?

Kinga na mnie ten wątek chyba nie ma zbawiennego wpływu niestety …:( Nie jestem ani narzeczoną, ani żoną ani mamą :) Szkoodaa :(

Cannella:) nie przejmuj się:p przede mną też najwyraźniej długa droga:)

Więc wróciłam:D:D pojechaliśmy sobie na Kaszuby na jeden dzień:) do LIKESIDE:D:D śmieszna nazwa:p do nocy piliśmy sobie czarną wódeczkę i patrzyliśmy na jeziorko:) pogadaliśmy sobie trochę z właścicielami:) było SUPER:) czułam się WAŻNA dla Niego:) ja swojemu dałam ekspres:) (takie coś do wspinaczki:) ) generalnie ostatnio mam pełno pomysłów:p na 5 rocznice dostanie lot paralotnia, na gwiazdkę wypasione słuchawki do słuchania muzyki:) innym razem zabiorę go na dwudniowy rejs do Kalskrony:D
Generalnie to pojutrze jeśli jedną rzecz uda mi się załatwić jadę do Rumunii i Bułgarii:D więc 3majcie kciuki,żeby mi się udało:D

Ostatnia edycja:
Zoiek ty to jak zwykle podróżujesz :D trzymam kciuki!! :) kurcze Ty takie preznty robisz,że aż chciałoby się być Twoim facetem heheh

reklama
hej dziewczyny :)

u mnie hm..ciezko stwierdzic spotkalismy sie porozmawialismy i wyjasnilismy sobie wszystko poczesci mialam duzo racji ale wiem ze nie zdradzil mnie a oszukal powiedzial ze zaluje przprosil i takie tam ale ja nie wiem sama narazie 3mam dystans troche sobie porozmawialismy i on stwierdzil ze nie mamy planow na przyszlosc mowie no nie bo nigdy nie chciales o tym rozmawiac na koniec dodal ze on to glupi jest:p i ma racje w sumie:D

Elisse gratulacje !!!!widze 2 cudowne kreseczki nie czekaj tylko mow swojemu czym predzej

kurde wszystkie w ciazy Cannela musimy wziasc sie do roboty ja tak bym chciala miec malenstwo:)

Zosiek ale Ty to masz niezle zycie az zazdrosze;)

Patrycja ale byloby fajnie gdyby wam sie teraz udalo :)

Mazia spoznione ale wszystkiego najlepszego opowiadaj jak tam u was data slubu ustalona?

wiecie co mam ciagle uczucie jakbym miala dostac okres a dopiero co byl i jakby mi sie siku chcialo non stop i piersi mi chyba urosly dziwne nie?:|

Do góry