reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

niunia i jak bylas u lekarza ?
ja w 8 miesiacu tez wywinelam orla ale na brzuch nie spadla - jednak ja dwa dni pozniej i tak mialam wizyte u lekarza a ze czulam dobrze Ale to nie panikowalam :tak:

elissa no to i ja Gratuluje :tak::happy2:

Patrycja eee tam , wszystko jest mozliwe :-)

Kinga no to Ty jestes chyba jakims robotem jezeli udaje Ci sie funkcjonowac :-p:-D

A ja bylam z rodzicami na zakupach i Ala byla na pierwszej randce :-D w jednym sklepie spotkala chlopaczka w Jej wieku , 3 miesiace starsszy :-) mial na imie Kubus , wnuczek sklepowej i jak fajnie trzymali sie za raczki a potem Ala pomagala mu zbierac plastikowe wiaderka i inne duperele sprzed sklepu bo babka miala zamykac a jak skonczyli to usiedli sobie na chodniku i rozmawiali o trawie :szok::-D

reklama
Polna :D :D :D :D :D to niezla masz corcie, ty jej lepiej pilnuj :p

elisse to i ja gratuluje fasolinki!!!!

kurcze, nie wiem jak wy dziewczyny ale ja uwazam, ze ten watek ma dzialanie 'terapeutyczne' juz 3 dziewczyny weszly, pisaly ze nie ma szans a pozniej co? ciezarowki, narzeczone...zony :p

Ostatnia edycja:
Elisse no to moje wielkie gratulacje!! Twój TŻ już wie?? kiedy idziesz do gina? opowiadaj wszystko? jakie plany? :):)

A co do mojego wyniku to będzie czwartek a w piątek idę do gina

Ja jakoś w to nie mogę uwierzyć :dry: w sobotę zrobię jeszcze jeden test, nie wiem czy ma sens umawianie się do gina? Dobrze by było umówić się chyba na przyszły tydzień, potem mam urlop :tak: A mojemu TŻ powiem jak wszystko będzie w porządku i minie najgorszy okres. Powiedziałam tylko mojej przyjaciółce i Wam dziewczyny :happy2: w sumie, to ja się tego tak szybko nie spodziewałam, a na teście pisze, że może wyjść fałszywie negatywny. Może ja jestem w tej grupie :zawstydzona/y:
A to mój test. W rzeczywistości wyraźniejszy, ponieważ tylko w telefonie mam aparat :sorry2:

Ja widzę jedną wyraźną czerwoną kreseczkę a drugą różową. zdjęcie się powiększa :-D
Polna Ala już za młodu się widocznie wprawia :-) jak będzie starsza, adoratorzy w kolejce będą się ustawiać.

niunia radzę pójść do lekarza, nawet do szpitala, nie dlatego, że uważam, że coś mogło się stać, ale dla uspokojenia siebie :) będziesz czuła się lepiej jak pokaża Ci na usg, że wszytsko w porządku, a Twoje samopoczucie jest ważne dla malucha :)
A co do mojego wyniku to będzie czwartek a w piątek idę do gina
no to z niecierpliwością czekamy, może Wasze wesele przeżyjecie w trójkę a nei w dwójkę :)?
A ja bylam z rodzicami na zakupach i Ala byla na pierwszej randce :-D w jednym sklepie spotkala chlopaczka w Jej wieku , 3 miesiace starsszy :-) mial na imie Kubus , wnuczek sklepowej i jak fajnie trzymali sie za raczki a potem Ala pomagala mu zbierac plastikowe wiaderka i inne duperele sprzed sklepu bo babka miala zamykac a jak skonczyli to usiedli sobie na chodniku i rozmawiali o trawie :szok::-D
no to ładnie polna to już teściową zostałaś, takie romanse, że szok :D

kurcze, nie wiem jak wy dziewczyny ale ja uwazam, ze ten watek ma dzialanie 'terapeutyczne' juz 3 dziewczyny weszly, pisaly ze nie ma szans a pozniej co? ciezarowki, narzeczone...zony :p
no to Kinga musimy się pilnować, żeby nas fala ciąży z naszego wątku nie dosięgnęła :p

Ja jakoś w to nie mogę uwierzyć :dry: w sobotę zrobię jeszcze jeden test, nie wiem czy ma sens umawianie się do gina? Dobrze by było umówić się chyba na przyszły tydzień, potem mam urlop :tak: A mojemu TŻ powiem jak wszystko będzie w porządku i minie najgorszy okres. Powiedziałam tylko mojej przyjaciółce i Wam dziewczyny :happy2: w sumie, to ja się tego tak szybko nie spodziewałam, a na teście pisze, że może wyjść fałszywie negatywny. Może ja jestem w tej grupie :zawstydzona/y:
A to mój test. W rzeczywistości wyraźniejszy, ponieważ tylko w telefonie mam aparat :sorry2:

Ja widzę jedną wyraźną czerwoną kreseczkę a drugą różową. zdjęcie się powiększa :-D.
o rany ogromne gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! starsznie się cieszę :* leć do gin i pisz co i jak :)

Maziulko kochana wszystkiego najlepszego i najcudowniejszego :*:* Życze Ci dużo, dużo szczęścia!! Spokojnych 8 miesięcy i pięknego, ZDROWEGO maleństwa :*:*:*:*

matosia :szok::szok::szok: o matko masz racje! ja to nie mam co sie bac he he wiatropylna nie jestem ;-):-D

elisse to ja widze dwie kreski... a test moze wyjsc falszywie negatywny, ale nie falszywie pozytywny (chyba ze masz problemy z nerkami jak to pisala mazia), wiec kochana niech to do ciebie dojdzie ze jestes w ciazy :tak: super :-) bardzo sie ciesze!

cannella a co tam slonce u ciebie?

Ahh jak miło, że się o mnie pytacie :):*
U mnie wszystko ok. w sumie. Przechodziliśmy mały kryzys, ale wczoraj pierwszy raz porozmawialiśmy tak szczerze od serca :)

Elisse strasznie Ci gratuluje i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. :* Bardzo ciesze się Twoim szczęściem mimo, że zazdroszcze :D hehe :D

Kinga na mnie ten wątek chyba nie ma zbawiennego wpływu niestety …:( Nie jestem ani narzeczoną, ani żoną ani mamą :) Szkoodaa :(

Paulisia witaj w naszym gronie :) Im Nas więcej tym lepiej :D

reklama
Witam Mamuski ;-) u Nas nocka ladna , Ala usnela lotem bliskwicy o 21 i wstala o 7:30 :tak: teraz mnie meczy ze chce isc do sklepu :-D
Dzis na 15 do lekarza , tata poeiedzial ze wezmie 2 godz przepustki wiec gdzies o 14 wyjedziemy no ale itak bedzie ciezko dojechac i zaparkowac w Rzeszowie bo dzis tam beda kolarze z Toure de Pologne a ich trasa miesci sie obok gabinetu mojego lekarza :dry: musze oblukac zaraz oktorej dokladnie beda w Rzeszowie - tata to sie cieszy jak dziecko bo moze uda mu sie ich zobaczyc jak beda jechac :-D

Kinga a wezzzz mnie nie strasz :-p mam nadzieje ze Ala niewda sie wemnie :-D

elisse wOw alezzzzz PINK :-) wiesz co , ja mialam podobny dylemat tylko ze ja zrobilam blad w robieniu testu :sorry2: dalam za malo kropelek i dlatego druga kreska wyszla tak slaba a skad wiem bo po 10 minutach zrobilam drugi test i dalam jedna krople wiecej i obie kresi byly bardzo wyrazne :tak:

Canella jakby to powiedziala moja ciotka - na kazdego potwora przyjdzie pora :-DOna mi tak czesto mowila zakazdym razem jak sie pytala czy mam kogos a ja odp ze zostane zakonnica bo jakos chlopaka nie mialam :sorry2:

Do góry