reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Paaulisia witaj:) przepraszam, że tak późno Cię witam ale ostatnio zakręcona jestem:p ale witamy Cię serdecznie na naszym wątku tzw "wszystko i nic" ale pod nazwą "chce mieć dziecko" hehe

Kurcze byłam dzisiaj na badaniach a dokładnie na becie hcg... musiałam zrobić kontrolne czy wszystko już opadło. Mój R dzisiaj to mnie zaskoczył mówiąc mi, że byłyby hece gdyby poziom bety wyszedł wyższy po naszych ostatnich przytulaniach:D ale to chyba nie możliwe

reklama
Dziewczyny dzisiaj szlam i sie potknelam upadajac na 4 lapy ...moja mam to widziala i stwierdzila ze to nic groznego wypila m mlekoo i polozylam sie na lewym boku poczulam 3 razy kopniecie czy powinnam jechac do spzitala?

niunia mysle ze nic sie dzidzi nie stalo skoro na brzuch nie upadlas, jednak jesli masz sie martwic to lec do lekarza, bedziesz spokojniejsza jak uslyszysz ze jest wszystko ok.

Niunia myślę tak jak dziewczyny, że jeśli na brzuszek nie upadłaś i nie doznał on wstrząsu wielkiego to nic się nie stało, ale jeśli masz się zamartwiać to jedź do lekarza. Napewno wszystko jest wporządku:)

Paaulisia beta hcg to takie badanie hormonu ciąży który pokazuję czy jest się w ciąży czy nie. Jest ono wiarygodniejsze od testu i wcześniej da się wykryć ciążę.

Ale sporo dzisiaj tego napisałyście :szok: a nie mam czasy wszystkiego czytać :sorry2:
Paaulisia ja również witam nową osobę w temacie :-) Niunia najważniejsze, że na brzuch nie upadłaś. Jeżeli cały czas się stresujesz tą sytuacją, lepiej pójść do lekarza. Przynajmniej dla świętego spokoju.
Patrycjaa czyli jutro masz wynik tej betki? Czy będzie wyższy się okaże ;-) tylko nie wiem jak szybko rośnie :-D

A ja dzisiaj zrobiłam rano kolejny teścik. Tym razem druga kreseczka wyraźniejsza jest. Jedna czerwona, a testowa różowa :tak: a dzisiaj mam 13 dzień od owulacji. Okresu cały czas nie widać, a mnie o dziwo już męczę nudności i zawroty głowy :zawstydzona/y: Zdjęcie teścika może uda mi się umieścić pod wieczór, tylko strasznie niewyraźne wychodzą :dry: U onkologa było tyle, że mam USG zrobić piersi:-D i stwierdził, że jak na razie jest ok. Kolejna wizyta za miesiąc. Poza tym uważa, że ginekolog nie wie gdzie ludzi się wysyła :cool2: i powinnam iść do endokrynologa.

reklama
Elisse no to moje wielkie gratulacje!! Twój TŻ już wie?? kiedy idziesz do gina? opowiadaj wszystko? jakie plany? :):)

A co do mojego wyniku to będzie czwartek a w piątek idę do gina

Do góry