reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga najwyrazniej mamy :sorry2::dry:
a wlasnie , myslisz juz o robieniu testow alergologicznych ? :confused: wsumie Igor jest starszy od Ali a slyszalam ze na tego typu testy powinno dziecko miec skonczone 3 lata bo dotego czasu moze byc uczulone a potem znika :sorry2:

Ala ma z zabezpieczeniem lozko a i tak spadla mi z Niego , akurat wtedy kiedy nie polozylam zadnych poduszek na podloge :szok::blink:
no ale jak Przemka nie ma to zemna spi w lozku - tak nam wygodniej :-)

reklama
Kinga ale ja bym chyba nie potrafila zazdroszcze takim dziewczynom ktore sie umia tak szybko pozbierac i odrazu znalezc szczescie i milosc

polna ja jestem bardzo chetna zeby mu zrobic z krwi ale przeraza mnie mysl o pobieraniu jej...igor to taki histeryk...w dodatku taki jest silny ze jak wpadnie w amok awanturniczy to nawet moj M. nie moze go utrzymac.... :(((

cornelka nie potrafilabys bo za bardzo pesymistycznie podchodzisz do tych spraw. Trzeba zyc dalej. Skoro wiesz ze nie mozesz byc ze swoim bo mu nie ufasz i nie zaufasz....to lepiej zamknac ten rozdzial swojego zycia i znalezc sobie tyle zajec zeby nie miec czasu o nim myslec...i nim sie obejrzysz a juz bedziesz miala kogos innego, fajniejszego.

Ostatnia edycja:
Kinga latwo powiedziec trudno wykonac ja to wszystko wiem ale ponad 4lata to kawal zycia nie umiem od tak zapomniec i szukac innego jeszcze za wczesnie na to narazie pobede sobie sama...
napisal ze mnie kocha ile w tym prawdy moze byc?

Kinga to silny jest a juz tak zareagowal na pobieranie krwi?

Kinga to Igor z Ala by sie dobrali :-D Ona tez (zacytuje pewna osobe ),, nie pozwoli sobie dmuchac w kasze .. :szok::sorry2::-D jak tylko widzi szpital to juz placze a jak zobaczy kogos w bialym fartuchu to diabel wnia wstepuje :sorry2:

A ja kupilam takie lozko dla Ali ŁÓŻKO SOSNOWE MARTUSIA DLA DZIECKA 70x160 (699230777) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor taki co jest dziecko na zdjeciu :tak:

Cornelka wiem wiem no ale sama przyznaj racje ze jak sie jest nowym na jakims watku to trudno wpasc w rytm z nowymi dziewczynami ktorych sie zabardzo nie zna ;-)
Ja tam nie wiem czy potym co sie wydarzylo byl u Ciebie bo jakos nie doczytalam ale mi sie wydaje ze On powinien przyjsc i porozmawiac a nie pisac ze Cie Kocha :no: heh to jedynie moze wymyslic facet ze smsy ze slowem Kocham wsytarcza:shocked2:

Nic uciekam , musze Ali zrobic kolacje a potem kapiel ;-)

Ostatnia edycja:
Polna masz racje ale chyba z Toba az tak zle nie jest jakos dobrze z nami sie dogadujesz:)
nie nie rozmawialismy bo ja nie wiem czy chce go widziec pewnie sie rozkleje i bede ryczec a to nie jest wskazane nie moge okazac swojej slabosci chociaz wiem ze i tak bedziemy musili sie spotkac lepiej jak najszybciej i miec swiety spokoj

Kinga moja koleżanka ma dla jednego dziecka, a dla małej łóżeczko i fotel cały czas rozłożony. Lepiej takie piętrowe, o to ze zdjęcia ma jeszcze barierki. Mała poradzi sobie w takim?
Cornellka co mówisz? Kiedyś dasz radę ;-)moja znajoma też tak miała, z jednym parę lat była i koniec. Po jakimś czasie poznała innego i teraz ślub i dzidzia w drodze :tak: Nie wiem czy takie wrażenie z okresem się ma :confused: bo to naprawdę u mnie zawsze przed okresem dzień taki standard. Ale teraz mam temperaturę 37.0. Jutro się okaże :wściekła/y: boje się, że to jednak nie fasolka :baffled:
Polna N niestety dzieci w tym wieku są bardziej wrażliwe. Testy alergiczne najbardziej można zrobić.

Cornelka chyba nie , az tak stuknieta jak niektore to nie jestem :tak: pomijajac napiecie przedmiesiaczkowe :-):-D
Racja , lepiej spotkac sie jak najszybciej i wszystko wyjasnic a ze bedzie trudno to logiczne , wkoncu dlugo byliscie ze soba ;-)

reklama
Mazia ja mam w mieszkaniu 4 pokoje (ale każdy z nich ma ok. 20 m2), dwie kuchnie:) no i jedną sporą łazienkę:) a z facetami najlepiej mi się mieszka:) a dzidziusia masz fajnego:D:D:D w brzuniu:D jak brzusio urośnie wrzuć fotki:D:D

Kinga:) to pewnie jakieś inne cholerstwo go mogło udziobać...;/ mi pomagają kostki lodu (ale dziecko jak ruchliwe to się z tym nie ustoi, więc fenistil polecam:p) a łóżko piętrowe! dopiero będą miały zabawę no i miejsce zaoszczędzone:p

Cornelka:D super, że idziesz na wesele:) bardzo się cieszę:) pewnie będziesz się super bawić!!

Cannella:) a co tam u Ciebie?:)

Polna;) napisz może coś więcej o sobie to jakoś lepszy kontakt nawiążemy:D:D

Patrycja:D:D opowiadaj co Twój tam wymyślił:):) a wiesz przytulanko:) skoro lekarz nie widział przeciwwskazań to ja też nie widzę problemu i może będziecie mieli fajny prezent na weselicho?:D:D

A ja Wam powiem dziewczynki,że postanowiłam schudnąć:) z 7-8 kg..do końca września i generalnie wyrobić sobie rzeźbę:) ale to moje odchudzanie pozostawia WIELE do życzenia:D 3majcie kciuki:D:D a na rocznice to właśnie nie wiem...bo z siostrą mojego kombinowałam gdzie by to zabrać mojego P,ale póki co mi nie odpisała:( a prezent już mu kupiłam:) to ekspres:D ale nie do kawy:p jakieś gówienko do wspinaczki:D:D 3majcie kciuki za jutro:)

Do góry