reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek 2 kuchnie?ooo ja cie a skad takie cudow w ogole masz rodzice Ci sprezentowali ja to bym ze swoim facetem odrazu tam mieszkala:p oj to zycze aby dzien jutrzejszy byl zajebisty on pewnie tez jakos niezla niespodzianke szykuje

reklama
Zosiek nie rozumiem, co z tym prezentem. Ale mi wybaczyć trzeba, bo mój kolor włosów do czegoś zobowiązuje.Mieszkanie masz baaardzo duże. Jest co sprzątać :tak: a ja mam się z takiego duzżgo 20 m2 przeprowadzić na niecałe 6 m2 i jestem już chora na samą myśl.Może oddasz mi trochę kilogramów, mi przydałoby się tak z 5 więcej i jakoś nie potrafię przytyć :no: fast foody jem nawet i nic :baffled::baffled: nawet nie wiesz, jak trudno jest przytyć ;-)
Właśnie Polna, proszę krótką wizytówkę :-)
Cornellka baw się dobrze na weselu i ciesz z adorowania :tak: to zawsze miłe jest.
Patrycja pewnie cały czas zajęta jest. Nie zdziwiłabym się, gdyby się jutro dopiero odezwała :-D

Kinga to Igor z Ala by sie dobrali :-D Ona tez (zacytuje pewna osobe ),, nie pozwoli sobie dmuchac w kasze .. :szok::sorry2::-D jak tylko widzi szpital to juz placze a jak zobaczy kogos w bialym fartuchu to diabel wnia wstepuje :sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D ojjjj zle wrozysz naszym dzieciom ;-):-p

cornelka dasz rade, wierze w ciebie:tak:

elisse wlasnie....juz jedna tu mowila ze nie w ciazy a tu prosze :sorry2::-) a co do mojej...coz bedzie musiala sie nauczyc sobie radzic na takim:tak: bedzie dobrze, zuch dziewczynka z niej a bedzie miala juz ponad rok wiec problemu nie powinno byc :happy2:

polna ooo to podobne to lozko, tyle ze to co ja chce to pietrowe :tak:

zosiek, patrycja pisac tu pozniej recenzje:blink::sorry2::tak::-p:-)

Kinga ale ja pisze jak jest , Nasze dzieci to diably w szpitalach i trzeba sie z tym pogodzic :-)

Zosiek ,Elisse ja tu juz kiedys pisalam :-p no ale ok :tak:
Mieszkam na podkarpaciu - niedaleko Umi (Dębica) z tego miasta pochodzi tez moj maz Przemek , lat 23 - zaniedlugo 24 :tak: Jak wiadomo mam corke - Alicje Zuzanne :happy2: A ja mam na imie .... yhhh nie powiem :-p niedawno obchodzilam imieniny :-)
aha a wiosenek mam 22 , mieszkamy u moich rodzicow ale powolutku , powolutku konczymy wykanczac Nasz domek i mam nadzieje ze za 2 lata sie wyprowadzimy :tak:
cos jeszcze ?

Zosiek a po co Wam 2 kuchnie bo nie rozumiem :confused:
7-8 kg to ile Ty wazysz :> ?

Elisse a o co Ci chodzi bo nie rozumiem , moge juz teraz zrobic Ali te testy ?:nerd:

polna trzeba poczekac az dziecko skonczy 3 lata, nie duzo czasu wam zostalo wiec dasz rade. Na co chcesz ja przebadac?
masz racje....bialy fartuch to zmora naszych dzieci, a szkoda :( dzisiaj chcialam isc z igorem do lekarki bo takie to oko mial spuchniete, a on na same slowa 'pani doktor' myslalam ze sie rozplacze...a jak ja musze isc ze soba to wtedy najbardziej chetny! :|

matosia nie chce mi sie tłumaczyc na ten temat kochana:) powiem tylko tyle ze ja nie zaczełam. A kinga nie zabroni mi pisac tam gdzie ja chce. I dlatego sie postawiłam.

miło Was sie czyta dziewczyny;-)
pozdrawiam wszystkie Mamuśki;-):tak:

nie wiem czy po ostatnije dyskusji chcecie kogos nowego?:confused::sorry2:
ale jeśli checi sa moge sie poudzielac;-)

polna masz na imie Anna?:dry::confused:

tak a prop jestem Paula mama dwu letniej Julki 21 lat!!! pochodzenie : dolnoślaskie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam mamuski i nie mamuski :tak::-)
U Nas nocka dobra , Ala tylko zrobila mi pobudke o 7 :sorry2:

Kinga tak mi sie wlasnie wydawalo ze dopiero po 3 latach ale Elisse mi w glowie zamieszala i dlatego tak sie pytalam :tak:
a chce Jej zrobic testy na ukaszenie owadow , wiem ze na osy i pszczoly mowi sie jad blonkoskyrzydlych a na muszki czy komary to nie mam pojecia ? :confused:
Przemek mi mowil ze jak On byl dzieckiem to tez strasznie reagowal na ukaszenia komarow i tak samo reagowal na jad os :dry: przeszlo mu jak mial 10 lat wiec sie boje :blink:
co do lekarzy to umnie jest tak ze Ala w domu chetnie mowi ze jedzie do lekarza itp , nawet sie cieszy ale jak mamy wysiadac z samochodu to pasow nie pozwala sobie odpiac i placze a o pojsc to nie ma mowy :no: na rekach Ja musze brac bo tak to pewnie by uciekla spod szpitala :-D

paaulisia nie mam na imie Anna :no::-p

Do góry