reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

mieszkanie ma dwie kuchnie, bo miałam taki kaprys:p a poważnie to mieszkanie jest po moich dziadkach i cioci (siostry babci) z mężem:) dwie kuchnie są, bo ze służbówki zrobili sobie dziadkowie kuchnie:) nie chcieli sobie nawzajem w drogę w chodzić:)

Polna;D ja wiem,że pisałaś i z innych wątków wiem o Tobie więcej:p ale inne dziewczyny tutaj nie:p ja bym tak 55 kg chciała ważyć:) choć nie wiem czy to osiągnę przy wzroście 170 cm, ale zobaczymy:) mam nadzieję,że do końca września się uda:)

Ja już milutko zaczęłam sobie moją 4 rocznice:p

Mazia to lat:D:D bo o ile dobrze zrozumiałam masz dziś urodziny:p

cześć Paulina:) pisz sobie z nami:) nie ma sprawy:) jak tam Juleczka?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Polna a moze natalia? :p hehe. igorowi juz praktycznie zeszla opuchlizna i co zobaczylam na tym miejscu? 3 ugryzienia! bede szla do lekarki w najblizszym czasie (chce igora zaczac uodparniac przed pojsciem do przedszkola, bo nie widzi mi sie placenie za prywatne przedszkole a on chory ciagle w domu - nie mowiac ze lucje by zarazal :/ ) to sie zapytam o te komary i muszki. W ogole mam w planach zaszczepic go przeciw grypie...ojjjj bedzie sie dzialo... wkurzylam sie tylko bo jakos przed wakacjami jak ktoregos razu bylam u lekarki i sie pytam o ta szczepionke na pneumokoki, czy to od razu dziala czy po jakims czasie, bo chcialam go zaszczepic przed przedszkolem no to ona do mnie ze jak to nie jest kwestia finansowa to zebym teraz go zaszczepila. To ja zaszczepilam. Moze z 1,5 miesiaca pozniej bylam z lucja na bilansie 9 miesieczniaka a ona do mnie ze teraz wyszla nowa szczepionka, ktora zawiera wiecej tych szczepow wrrrrr.....i jak tu sie nie wkurzyc?

paulisia a ty planujesz teraz jakies rodzenstwo dla swojego szkraba?

zosiek 55kg przy 170 to bedziesz wygladac okropnie. za bardzo wychudzona.

do 55 kg pewnie zejść mi się nie uda:p ale takie mam plany:p a do mnie do łóżeczka właśnie wskoczyły moje kociaki dwa:p i się przytulają:p:D brakowało mi tego u sis:D

Hej piękne moje :**

Mazia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!! duuuużo miłości której teraz masz podwójnie dużo:) sukcesów, by Ci się wszystkie plany które sobie ułożyłaś - zrealizowały, pięknych już 8 miesięcy a później pociechy z maluszka, w ogóle kochana szczęscia, szczęscia i jeszcze raz szczęścia:*:*:*:*:*:* (z tego co wiem to masz dzisiaj urodzinki chyba:) )

Wiecie jak mi się miło zrobiło jak czytałam Wasze wypowiedzi, że się o mnie dopominacie:D:D no więc zaspokoje Waszą ciekawość hehe:D pojechałam do mojego R, zrobił kolacje:D:D wypożyczył świetny film, a później zrobiła się romantyczna atmosfera więc było przemiło hehe, no może to nic nadzwyczajnego ale to miłe po prostu:) taki spokojny, w końcu spędzony tylko we dwoje wieczór:)

A co u Was??:D

Patrycja:) ale właśnie takie "normalne" wieczory są najlepsze:) widzę,że dobra w życzonka jesteś, więc może wymyślisz mi coś na 4 rocznice?:D bo ja w życzonkach do bani jestem:p Patrycja należysz do naszej e-rodzinki:p więc co się dziwisz, że się o Ciebie dopytujemy?D

Kinga BINGO :-) wystarczylo tylko przeczytac nick i sie domyslic albo najnormalnje przeczytac moje pierwsze posty :-p:-D
to ladnie Igora pogryzlo :baffled: dobrze ze powoli wakacje sie koncza to i komarow i innych robactw bedzie mniej :tak:
a te szczepionki to cos kolo 300 zl kosztuja ? ja sie narazie w tym nie orientuje
no ale sie nie dziwie ze sie zdenerwowalas :sorry2:

Zosiek heh to powodzenia :-) ja mam 172 a waze 61 , wsumie wszystko bylo by dobrze ale po porodzie zostala mi mala oponka :dry:
ale chyba chcesz przerobic druga kuchnie na jakies pomieszczanie bo troche tak glupio miec dwie kuchnie ? :-)

Patrycja oj chcialabym taki romantyczny wieczor :sorry2: :tak:;-)

paulisia a ty planujesz teraz jakies rodzenstwo dla swojego szkraba?

zosiek 55kg przy 170 to bedziesz wygladac okropnie. za bardzo wychudzona.
hej Laski jak tam nocka??? u nas spokojnie!! i oby tak dalej
nie kinga nie planujemy na razie zadnego dzidziusia ruszamy z budowwa wiec musze sie wstrzymac a nawet gdzies tam podśwaidomie nie jestem gotowa na 2 dzieciaczka :no:

ja teraz jestem na diecie:-D;-) juz tydzien mam 176cm i chciałabym ważyc tak 64kg:dry::sorry2:

a co do tych testów to my idziemy do arelgologa Julka ma takie uczulenie i nie mam pojecia od czego w nocy spac nie moze niby juz jej przeszło ale co chwile powraca :nerd::dry:

zosiek ale duze mieszkanko:tak: tez mi sie takie podobaja;-) super!!!!

dobra ja spadam bede pózniej

ps. mam rozumiec ze Wy tu wszystkie staracie sie o dzidzie?? powodzenia dla każdej z Was!:-p

Kinga
Patrycja oj chcialabym taki romantyczny wieczor :sorry2: :tak:;-)

ojjjjj ja tez...ale nie mam na to co liczyc w najblizszym 10leciu..a moze i w ogole, moj maz to nigdy raczej na cos takiego nie wpadnie, wiec musialabym sama sie o taki zatroszczyc. Na niego niestety nie moge liczyc, ze sie tak postara:-:)no:

mazia przylaczam sie do zyczen Patrycji! duzo zdrowia, lekkiej ciazy, szybkiego porodu i super grzecznego dziecka :tak::-)

polna, zosiek ja tez mam 170 ale niestety waze 74 :sad::hmm::oo: jakies 15kg do zrzucenia mam:dry:

paulisia bron boze! ja sie o nic nie staram...hehe dwojka mi w zupelnosci wystarczy :) tak sie przyczepilam do dziewczyn kiedys ;P

ojjjjj ja tez...ale nie mam na to co liczyc w najblizszym 10leciu..a moze i w ogole, moj maz to nigdy raczej na cos takiego nie wpadnie, wiec musialabym sama sie o taki zatroszczyc. Na niego niestety nie moge liczyc, ze sie tak postara:-:)no:

mazia przylaczam sie do zyczen Patrycji! duzo zdrowia, lekkiej ciazy, szybkiego porodu i super grzecznego dziecka :tak::-)

polna, zosiek ja tez mam 170 ale niestety waze 74 :sad::hmm::oo: jakies 15kg do zrzucenia mam:dry:
to ja tez przyłaczam sie do zyczen jesli mozna;-)

ja mam 176 i waze 78kg:szok::szok::szok::angry:

ojjjj ja tez bym chciała jakies romantico ale na nic takiego sie nie zapowiada:no:
chociaz moze weekend? robbimy wypad z lipcowkami:-D:-D:-D moze moze trzeba pomyślec:-D:-D

kinga ja mam jedno i starczy mi chyba na jakies nastepne dziesieciolecie:-D:-D:-D:-D moja Julka robi za dwoje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
paulisia Igor tez taki byl i w sumie jest...ale ja chcialam roznice max 3 lata, wiec jak igor skonczyl 2 latka to machnelismy drugie :) corcia na szczescie bardzoooo spokojna :) jakby byla taka jak igor to bym szybko osiwiala ;)

Do góry