reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Widzisz Patrycja.Wszystko będzie dobrze.Wierzę,ze dostaniecie ten prezenicik na swój słub.I Cieszę sie ,ze ginka dała zielone światełko.

Powodzenia i trzymaj się.Wszystkie tutaj życzymy Ci jak najlepiej i jesteśmy z Tobą!

reklama
mazia rany tzryamam kciuki juz od dzisiaj :) no mam nadzieje, ze to fasolka bedzie! czekam, az jutro napiszesz
niunia90 a jaki wozek wybraliscie?
patrycja bardzo dobrze, ze nei ma przeciwskazan! teraz pewnie wpadliscie w wir przygotowan do slubu? :)
zosiek ja zawsze jak sie opalam to mam dwie biale plamy pod pachami :p

no a ja jutro dowiem sie czy dostalam sie na studia :)

matosiu a na co składałas?? ja chce (jesli nie bedzie fasolki) od wrzesnia zacząc jakieś zaoczne.

Własnie Patrycja Ty jestes na GWSH na Fizjoterapii jak Ci sie podoba?? bo tez na tym myslę,i w sumie nie drogo bo cos 350 miesiecznie.

Maziu dziękuje albo nie dziękuje żeby nie zapeszać!!

Matosia od wczoraj ostro działam z przygotowaniami bo mój TŻ to teraz dłużej w pracy jest do 18 więc większość na mojej głowie ale cieszę się bo przynajmniej nie siedzę bezczynnie a jego mi szkoda bo taki zmęczony teraz wraca:( a jeszcze szef go zdenerwował bo jak ja w czwartek zostałam w szpitalu i mu napisałam o tym to on w te pędy zadzwonił do szefa i zwolnił się na ten dzień i szybko z pracy przyjechał do mnie (z krakowa), na drugi dzień miałam mieć zabieg więc też zadzwonił że nie przyjdzie bo są rzeczy ważne i ważniejsze i powiedział, że nie ma opcji żeby przyszedł do pracy bo i tak myślami byłby przy mnie tumbardziej że moi rodzice są za granicą na wakacjach od dwóch tygodni. Ale do czego zmierzam - wczoraj poszedł do pracy a szef do niego zaczął się drzeć, że o takich rzeczach trzeba mówić wcześniej że nie przyjdzie i co on sobie wyobraża ...:/ tak jak my byśmy wiedzieli, że akurat tego dnia trafię do szpitala...:( ahhh ludzie niektórzy jednak są bezduszni:/

tak jestem tam i mi sie podoba bardzo ten kierunek. Jest bardzo przyszłościowy. Tylko organizacja w szkole jest niedopracowana i to jedyny minus...:/ trzeba w tygodniu jeździć na egzaminy czy praktyki. Za wszystko trzeba płacić nawet za jednodniowe opóźnienie w czymś, Ale ogólnie jeśli na to nie patrzeć to studia fajne, szkoła bardzo ładna, dobrze wyposażona. Tylko wiadomo, że trzeba sobie jeszcze kursy robić bo sama teoria to nic w porównaniu d wykonywanych czynności.

maziu ja skladalam na zarzadzanie, na kierunek informatyka i ekonometria, pozniej pewnie pojde na statystyke ubezpieczeniowa :)
patrycja co to za facet?! ale wiesz to tak jest z tymi szefami, onie generalnie maja ci w nosie... i wlasciwie nie obchodzi ich nic poza wlasnym siedzeniem... pewnie to stary kawaler, bez dzieci :) a twoj tz nie myslal o zmianie pracy?

Matosia ja wybralam raczej moj M wozek chicco zielony 4 w 1 zobaczymy jak bedzie sie sprawowal oby dobrze chicco to ogolem dobra firma zamwoilam na ebay.ie podgrzewacz z aventu za 1.10euro haahah a w polsce kosztuje 200 zl a ten bym 2 razy uzywany i sie ceisze ze mi sie tak trafilo :)

reklama
Matosia to jest koleś który ma żonę i dzieci ale kasy ma straaasznie dużo więc wiesz jacy to są ludzie... :/ On myśli cały czas o zmianie pracy tylko jeszcze nie znalazł nic konkretnego. A tutaj ma umowę na stałe no i w sumie dobre zarobki a teraz o dobrą pracę z umową no ciężko. Jeszcze w naszej sytuacji teraz ślub, o dzidziusiu myślimy także jesli coś się strafi lepszego to napewno się nie będzie wahał tylko zmieni ale jak narazie to musi tutaj być.

Do góry