reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

mazia trzy dni? czyli co w srode sie dowiesz? heh ja mam wtedy wyniki czy dostalam sie na syudia :)
patrycja jak sie czujesZ? mam nadzieje ze nieco lepiej :*
cornleka noo zacznij brac wiesiolka :) w koncu co moze twoj powiedziec, powiesz ze to sa witaminy i tyle :p
elisse no kurcze wiesz ciezko mi powiedziec co z tym mlekiem, u mnie np. bardzo szybko sie pojawilo jak bylam w ciazy, no ale nawet jezeli bys byla w ciazy i o tym nie wiedziala to w sumie nie az tak :) zapytaj sie lekarza, moze ma to zwiazek z tym, ze bardzo chcesz miec maluszka?

reklama
czesc dziewczyny,

Dziękuję, że się o mnie martwicie, to bardzo miłe. Dzisiaj czuję się już trochę lepiej, wpadłam w wir przygotowań do ślubu, od dzisiaj będziemy rozwozić zaproszenia. Powiedzieliśmy sobie, że od września zaczynamy się starać o dzidziusia i może na ślub będziemy mieć najpiękniejszy prezent. Dzisiaj idę do gin porozmawiać z nią. Ale naprawdę to jest trudne bardzo, teraz to strasznie przeżywam chociaż moja fasolka była bardzo mała a nie wyobrażam sobie co przeżywają te matki które musiały urodzić same martwe dzieci albo jak już słyszały bicie serduszka i czuły ruchy to jest dopiero straszne:(

patrycja najwazniejsze zebys zajela sie slubem i nie myslala o tym :) i masz racje, takim kobietom, ktore musialy urodzic martwe dziecko jest o wiele wiele ciezej... znam taki przypadek, mimo wszystko ona tez sie podnisla i po poltora roku znowu wyladowala na porodowce i tym razem urodzila wspanialego zdrowego maluszka :) tak bywa tez, napewno nastepnym razem bedzie wszystko ok :) buziaki trzymaj sie cieplo

Patrycja na pewno będziesz miała udany ślub, a zanim się obejrzysz znowu będziesz przy nadziei. Matosia ja mam czas :-D
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test owulacyjny, a dopiero 10 dzień cyklu :zawstydzona/y: oczywiście wyszedł negatywny. A z tym niby mlekiem, które mi leci idę jutro i zobaczę co mi powie. Już przed braniem tabletek miałam i teraz oczywiście powróciło :confused: widocznie mój organizm bardzo chce dzidziusia :sorry2: mam nadzieję, że to nic poważnego.:szok:

elisse mi sie wydaje, ze to wlasnie gdzies tam w glowie ci sie ulozylo i przez to :) bo ztego co wiem to akurat w tych sprawach psychika jest bardzo wazna, wiec wydaje mi sie ze to nic powaznego, ale sprawdzic musisz :)

no dziewczyny, co sie dzieje? ja tu myslalam ze cos sobie poczytam a tu nic!

ja wciaz jestem:p ale spalilam sobie pachy:szok::wściekła/y: i ciezko mi sie pisze
puerwszy raz udalo mi sie pachy spalic:p:p nie wiem jak zasnelam, a faktem jest,ze ich nie posmarowalam kremem...:p

Hej dzięwczęta..Wątek nam coś upada:( musimy sie bardziej starać!

Ja jutro o tej porze bede siedziała w poczekalni u ginka.Wizyte mam na 13.10.Ale czuję,ze to nie fasolka.Proszę trzymajcie kciuki ,zeby to nie było jakieś choróbsko!!!Po 14 jutro powinnam Wam napisać co i jak.Pozdrawiam

CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA CZY TO FASOLKA CZY NIE
:p ja dzis bylam kupic wozek z chicco bo moj sie uparl na niego a niech ma ale drozyzna :baffled::szok: no ale on to popadl w wiekszy szal kupywania niz ja!!

reklama
Maziu kochanie będę trzymała kciuki z całych sił by to była jednak fasolinka !!:** napewno to nie jest żadna choroba i nawet tak nie myśl!!

Niunia witaj!! No to super, że Twój TŻ kupuje już wszystko dla dzidziusia to napewno wielka frajda!! Powodzenia!

Ja byłam wczoraj u gin i powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań by od września zacząć się starać!! bardzo się ucieszyliśmy z tego powodu ponieważ chcemy jak najszybciej zacząć starania i może we wrześniu już na nasz ślub będziemy mieli prezent w postaci wiadomości fasolkowej!! Cieszę się również, że mój Radek sam się dopytywał kiedy starania.

Do góry