reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

no cisza cisza ostatnio tak ciagle jest:(

Zosiek jak Ci fajnie tez bym tak chciala:)
a ja za tydzien mam urlop i napewno nad jakas wode smigne;)

reklama
o to fajnie?? jak Tam u Ciebie cornelko?? który to dzień cyklu? bierzesz wkoncu tego wiesiołka czy nie.Ja juz wyczekuję środy jeszcze tylko 3 dni.Jestem z siebie dumna ,ze jeszcze nieześwirowałam:-):-):-)]

Zosiek a tam czego oczy nie widzą tego sercu nie żal:-);-)

A ja wam powiem,ze wsród moich sasiadów jakaś plaga ślubów.W ciągu miesiacach pochajtało sie 4 moich sasiadów.Normalnie krązy to w ogole mnie.Hehe

dzis 14 i chyba mam owulacje tak cos czuje bo mi mokro;P wiec dzisiaj trzeba dzialac ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo troche sie podarlismy wiesiolka nie biore nie kupilam go hehe doradzie mi jakiegos dobrego bo sie na tym nie znam moze w nastepnym miesiacu kupie

oj to juz nie wiele a jak sie czujesz?

w miare,ciągle latam do kibleka bo boli mnie brzuch jak na @.Pozatym jestem strasznie senna,ciagle dzisiaj o mało w Kosciele nie usnelam.Ja mialam wiesiolka z gala ale dobry jest podobno z operolu czy jakoś tak.Tego co Patrycja miała.Wczoraj w ogole dostałam schizów ,ze mam raka czy coś.Moj mnie musiał do pionu postawić.Najlepsze jest to,ze mi apetyt wrocił,bo wczesniej to na mysl o jedzeniu niedobrze mi bylo.A dzisiaj nawet rosol zjadlam,choc nie lubię.Przy drugim troche mnie zemdlilo,i nie zjadlam wszystkiego .Teraz za to sie batonikami i brzoskiwniami obżeram:D mniam

oj to napewno w ciazy jestes jestem teraz juz pewna kurcze super:)a ten operon to sie lek tak nazywa bo ja nie wiem o co w aptece poprosic:p

ciekawe jak tam nasza Pati mam nadzieje ze sie jakos 3ma ehh biedulka :(oby szybko zaszla w ciaze bedzie jej latwiej

to moze go kupie ale zobaczymy mam jeszcze 2 tyg:)gdybym tak zaszla w ciaze bez kombinowania bylo by lepiej bo chyba mam stracha tak bez jego wiedzy..

reklama
Do góry