reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella przygotowania do slubu itd...pelno roboty ma :) no chyba ze juz jej nie jestesmy potrzebne bo w ciaze zaszla juz ;P

zosiek hmmm....zrob zrob jutro, no chyba ze dostaniesz wczesniej :) zrob zdjecie swojemu jak mu powiesz ze ci sie spoznia :D chcilabym to zobaczysz hehe :)

reklama
Nie no mam nadzieje, że jesteśmy jej jeszcze potrzebne ... ;)
Zrób Zosiu test - będziesz spokojniejsza :)

To byłby pierwszy wnuk rodziców z obu stron:) tylko głupio,że starsze rodzeństwo jeszcze dzieci nie ma, a to młodsze już się dorobiło;> Paweł przyjechał:> postaram tu jeszcze dziś zajrzeć;> i powiedzieć co i jak...boję się jak cholera...

Polna_N już mam skończone 26, więc prędzej jak mając 27 lat nie będę miała dziecka ;-) w końcu ciąża trwa te 9 miesięcy :-D Co ma być to będzie, aż takiego parcia na szkło nie mam. Może pójdę teraz do stomatologa (podleczę się trochę), wakacyjna pora jest, więc... zobaczymy :-). Jak coś się wydarzy, przeżyję. Jeśli okaże się, że spodziewam się dziecka, pewnie zacznę panikować :szok: i wymyślać wszystkie argumenty przeciwne.
Zosiek, zrób w końcu ten ten. Twoje zdenerwowanie zaczyna mi się udzielać.

idę dziewczyny po test;> bo @ nadal nie ma;> ale powiem Wam,że wydaje mi się,że to przez pogodę mi się spóźnia;> lecę:*

Już Cie godzine nie ma :p Mam nadzieje, że test już zrobiony i niebawem napiszesz wynik! Ja zaraz jajo zniose tak sie niecierpliwie!

Całe szczęście jedna kreska:) (pewnie niektóre mnie tu zabiją:p ale dzidziusia chce za 4-5 lat:p) ale nadal nie wiem czemu @ nie ma:(

no, ale teraz spokojnie mogę załatwiać dalej rekrutację:p

sorki dziewczyny za panikę i dzięki wsparcie, ale to było dla mnie bardzo dziwne, bo zazwyczaj wszystko jak w zegarku mam;>

Cannella biedactwo:p trochę się naczekałaś:p ale neta odpalić coś nie mogłam:(

Zosiek to sie dziewczyny rozczaruja ze ino jedna kreska :-p:-)

matosia niee , teraz Ala nie ma takie fobi wyciagania wszystkiego z szaf !! jak juz to wyciagnie rano bluzeczka albo spodnice ale wtedy to Ona chce w tym chodzic :-) Ala tak do poltra roku uwielbiala wyrzucac wszystko :-)wtedy co tydzien robilam generalny porzadek bo gdyym tak codzinnie skladala to bym zwraiowala :-D

elisse to Ty stara Jestes :-p nie no , Jest jeszcze na MM mamaola i z tego co pamietam ma 26 no ale Ona ma synka !! na kazda przyjdzie pora , moja sasiadka ma 32 lata i mimo ze nie pracuje tylko siedzi w domu jakos dziecka ne chce miec :sorry2:

reklama
Hej dziewczyny:* własnie wróciłam z gór było super,pogoda fajna chociaż troszke burzowo ale było super.Jak mi sie uda to wkleję fotki z widokami,a jak nie to na n-k na pewno pózniej będą.;-);-);-):tak::tak:

Ja mam dzisiaj już 10 dc więc powoli powoli zaczyna się coś dziać ze śluzem,narazie jest jeszcze mętny itp,ale jeszcze jakies 2dni i bedzie sie zaczynać płodny;-);-)

Matosia Tosia śliczna,taki mały słodki łobuziak.

Cornellka dziewczyno z czego Ty sie chcesz odchudzać???

Cannella jak tam u Ciebie który dzień cyklu?? jak wiesiołek?? Staranka???

Zosiek super ,że Ci sie z Twoim ułożyło.Na prawde się cieszę!!!!

Polna a jak tam u Ciebie staranka o rodzeństwo dla Ali???

Patrycja kochana,jak sie czujesz?? kiedy wizyta u gina??

Ellise Wanda ładne imię,podoba mi się:-):-)a jak tam u Ciebie?? tabletki jeszcze bierzesz?

Kinga oj to sie naczekasz na ten weekend z mezem jeszcze ładnych pare lat.Ale zawsze mozna dzieciaki dziadkom podrzucić.

Do góry