reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Elisse:) mój pewnie też wpadłyby w panikę;) tylko,że mój ma 20 lat:p więc panika byłaby trochę zrozumiana:p

A w sumie niczym konkretnym się nie objawia:) troszkę szybciej się męczę:) ale da się z tym żyć:) no i jak jest gorąco to mam problemy z oddychaniem (jakby coś mi mostek uciskało, ale to poprostu dlatego,że szybciej się męczę, no i czuję promieniowanie do lewej ręki: i czasem drętwieje mi):p ale raczej nie często to się zdarza:p

reklama
Ja mam 20lat i jestem obecnie w 9tyg ciąży nie było to planowane ale stało się na początku lekki szok ale teraz to się cieszę mimo że rodzą mi się w głowie obawy że może nie jestem jeszcze gotowa itd . Masz dopiero 16lat wszystko przed Tobą rozumiem Twoja wielką chęć że tak to nazwie by mieć dziecko ale to ogromna odpowiedzialność

Tutusia:) rozumiem,że piszesz do dziewczyny, która założyła ten temat:) ale jej dawno już z nami nie ma:p a swoją drogą gratuluję dzidziusia:)

Tutusia gratulacje :) Nie potrzebnie się obawiasz, bo na pewno sobie poradzisz i sprostasz wymaganiom :)

A jeżeli chodzi o ten wątek to niewątpliwie MY go przejęłyśmy ;D

rany dziewczyny ja chyba zaraz znajde jakas chorobe sobie :p

a tak postanowilam wstawic pare zdjec malej :) o ile sie uda o prosze :
P1040882.jpg

lozbuzuje w szafce :)

P1040883.jpg

a tu tez lobuzuje w szafce :p

Matosia ale śliczności !! :) A jak słodziusia jest ooo jooooj :D Nic tylko tulić i tulić :)
Uśmiech ma taki łobuzerski :) He he urocza kruszynka :*

jaka Tośka jest śliczna:) Słoneczko kochane:)

a co do wątku to faktycznie my go niewątpliwie przejęłyśmy:p

swoją drogą Cannella widzę,że wy z podobnej daty jesteście:p o rok i 5 dni później niż ja z Pawłem:p

Ostatnia edycja:
matosia ojj łobuz łobuz heheheh :) dobralyby sie z luska ;P

hehe dziewczyny, wierzcie mi ze ja wolalabym zeby mi nic kompletnie nie dolegalo. Nienawidze jak mnie cos boli :/ a jak jeszcze boli i nie wiadomo od czego to w ogole wrrrr.....jedyna "choroba" z ktorej bylam zadowolona i na ktora zapadlam dwa razy juz sie nie przytrafi hehe ;P

reklama
Kinga a czemu nie chcesz kolejnego dzidziusia?:) młoda jesteś:) może za 2-3 lata postarasz się o rodzeństwo dla Igorka i Łucji?:)

Do góry