reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

heh:) pewnie:) damy radę:) wiecie tylko co mnie jeszcze przeraża? a raczej co sprawiało by mi przykrość? gdyby ludzie za moim plecami mówili,że zmarnowałam sobie życie...bo moi znajomi raczej do dzieci się nie spieszą...;>

reklama
Kinga oby to nie było nic poważnego ... Szkoda, że neurologa masz dopiero za tydzień ;|

Cornelka a skąd wiesz, że kochaliście się dzień przed owu? Przecież nie da się obliczyć owu, nie da sie jej zaobserwowac chyba, że na usg.

Zosiek to poczekaj jeszcze do 4. W sumie to najrozsądniejsze wyjście :) A nawet gdybys zafasolkowała to Twój TŻ przyjął by to na klate a później sie ucieszył - na bank! ;D

Moi znajomi też sie nie spieszą a ja mam to gdzieś! Dziecko to najwspanialszy dar jaki tylko można dostać od życia :)
Rozumiem jak 14 latka jest w ciąży - wtedy to faktycznie może zmarnowac sobie życie ale 20 letnia kobieta? Litości ...
A propos 14latki w ciązy ... Czytałam dzisiaj w chwili dla Ciebie, że dziewczynka w wieku 14 lat urodziła bliźnięta a jej mama jest 33letnia babcią :D masakra !

Cannnella anic trudnego miec taka rodzinke :-D:-p ale na odpowiedniego chlopaka trudno trafic :sorry2: moj ma pare nieprawidlowosci ale pracuje nad Nim :-D

Zosiek a co ma wspolnego taki bol z kardiologia ? :confused:
mi sie czasami @ spozniala 10 dni a jakos zafasolkowana nie jestem :-p

Kinga nieciekawie :dry: mi by lekarz powiedzial ze to korzonki i dlatego masz takie bole , ja tez mam cos takiego ale zazwyczaj na przodzie w mostku czy okolicach piersi :baffled:

Strasznie duzo produkujecie :szok: pewnie jak wroce pod wieczor to bedzie pare stron :no::-p
Ja ide teraz z Ala do basenu bo straszny upal jest na polu :dry:

ja czytałam o 27 letniej babci (wtedy jej wnuczek miał już prawie roczek:p):p bo sama urodziła swoją córkę w wieku 13 lat, a jej córka urodziła też w wieku 13 lat:p:D więc generalnie trochę patologia:p

Polna..pomyślałam o problemach kardiologicznych, ponieważ miałam podobne objawy,a sama mam wadę serca i to właśnie z tym było związane:)

Ostatnia edycja:
Zosiek nom 27 to patologia :szok::-D widac geny mialy takie same :nerd::-D
powaznie masz problemy sercowe ? a jakie ?
Mozemy sie powymieniac dolegliwosciami :-p

Zosiek nic mi nie wiadomo o tym zebym miala jakies problemy kardiologiczne....nie strasz mnei dziewczyno :)

polna korzonki to potoczna nazwa wypadniecia dysku (ortopeda tak powiedzial mojemu M. bo jemu wypadl wlasnie), a na rtg wyszlo ze mi nic nei wypadlo..wiec to nie to :| a ja tak neicierpie chodzic po lekarzach wrrr.....

Lepiej nie martwić się na zapas i nie wymyślać różnych rodzajów chorób ;-) to też niekorzystnie wpływa na zdrowie :-D
Do mojego imienia nie mam obiekcji, przyzwyczaiłam się :-p za to jest rozpoznawalne. Nie znam osoby z młodej z tym imieniem.
Zosiek tak to zawsze jest: jak się chce jeszcze poczekać z ciążą, to się przytrafia :tak: czym się objawia zespół barlowa?
Jestem ciekawa jak mój by zareagował na wiadomość o ciąży :zawstydzona/y: pewnie, by wpadł w panikę :-)

reklama
Elisse może by w pierwszym momencie wpadł w panike ale potem na pewno by się ciszył w końcu jest w takim wieku, że najwyższy czas na rodzine - przynajmniej moim zdaniem :)
Ja to bym chciała urodzić pierwsze dziecko do 25 roku życia, uważam, że to najlepszy czas by zostać matką :)

Elisse a jak rozmawiasz z nim o przyszłości, o ślubie, dzieciach, wspólnym mieszkaniu to co on na to?

Do góry