reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

kurde...boję się testowania jak cholera:p więc poczekam kilka dni:) może @ przyjdzie:) a jak nie to pewnie będę ok. 4 się testować;> boję się jak cholera..

Kinga bo ja nie w temacie;> co tam z Tobą? co Cię boli?

reklama
Dlaczego chcesz czekać aż do 4? Przecież już możesz robić :! Który to Twój dc? :)

Kinia a Tobie co? :(

Zosiek glowka do gory bedzie dobrze! :)

a ze mna? a w zeszly czwartek koszmarnie zaczelo mnie bolec w krzyzy i na wysokosci lopatek z prawej strony kregoslupa. Promieniwalo to na reke i noge. Taki dretwiejacy bol. Koszmar. U gory to doszedl jeszcze bol w mostku, ciezko mi sie oddychalo i zbieralo na wymioty. Myslalam ze dyski my wyskoczyly czy cos ale na rtg nie wyszko nic. Elegancki mam kregoslup...hmmm :| biore lek przeciwzapalny i przeciwbolowy, dol nie boli (chyba ze dluzej trzymam lucje na rekach albo ide dluzej niz 10min) a reka jak bolala tak boli, nieco mniej ale jednak...za tydzien do neurologa ide. wrrrrrr :/

Polna witaj w naszym gronie:)

Ellisse no i czego sie balas imie jak imie kazde ma swoj urok:)

Zosiek mialas dzis testowac ale jestes tak 3mac na w niepewnosci:(

Kinga oby nic powaznego

a u mnie goraco jak nie wiem co nie ma czym oddychac

ale ja się boję:p i wciąż czekam na @:p nie wiem jak mój ukochany by zareagował:p chyba padł by z wrażenia..ale raczej by się nie ucieszył...:( i dlatego właśnie byłoby mi przykro...dlatego wolałabym poczekać z dzidziusiem:)

ale tego nie wiesz jak zareaguje a moze sie ucieszy?zreszta jak juz jestes w ciazy to nic na to nie poradzisz a moze tak jak mowisz to przez pogode ja mialam tylko 3 dni i dzis 4 ale tak malutenko co jest dziwne bo 6dni to bite mam i mysle ze to wlasnie dlatego ze taki upal a jesli chodzi o owulacje no to my niby dzien przed i nic z tego nie wyszlo

no właśnie dla mnie wydaje się to troszkę niemożliwe,no ale zawsze miałam wszystko na czas;> dlatego trochę się boję mimo wszystko:p ale pewnie jak zwykle panikuję i dziś lub jutro dostanę @:)

reklama
bedzie co ma byc dasz rade:)
ja lece na zakupy i do ojca do szpitala a potem moj Dran przyjdzie wiec pewnie dopiero jutro bede buziaki:*

Do góry