reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Hejo dziewczęta,nie odzywałam się bo cały dzień wczoraj byłam u mojego_Oblewalismy jego zdaną maturkę.Dużo osób u niego w klasie niestety nie zdało gdzies z 40%:baffled::baffled:

Patrycja Kochanie na pewno wszystko bedzie dobrze,zobaczysz,to dopiero poczatek ciązy.

Kingaa mnie tez ciezko wybrać imię dla faceta;D

Polna witaj na naszym wątku:-):-):-):-):-)

Cannella gratuluje maturki!!!!!

Elisse mów nam jak sie nazywasz::-):-):wściekła/y::wściekła/y: bo tak nie ładnie nie przedstawioną być:cool2::cool2::cool2:

Cornellka gdzie się podziewasz?? Wiesiołeek kupiony??

Nie pamietam co jeszcze miałam napisać.Ogolnie to nasz watek troche się rozrasta widzę:tak::tak:

Ja mam dzisiaj 7dc,wiesiołek widzę trochę pomaga;-);-).Dzisiaj jadę z moim na 2 dni w góry ,wracamy w piątek.Najem się oscypków!!!!może one pomogą i zaciąże w tym cyklu;-);-)

reklama
Patrycja to nie tak ja nie chcialam cie urazic, :( mnie poprostu to imie sie nie podoba i tyle ale w zyciu nie chcialabym zmienic twojej decyzji :) najwazniejsze ze wam to imie sie podoba :) widzisz jak ja powiedzialam siostrze jak antoska bedzie miala na imie to na poczatku stwierdzila 'ty chyba nie skrzywdzisz tak dziecka?' no a potem sie przekonala :p. jezeli takie imie wam naprawde odpowiada i sie podoba to super ze jestescie zgodni! to najwazniejsze o to co kazda z nas mysli o tym to jest niewazne :) tzryamj sie cieplutko i sie nie przejmuj :* na pocieszeznie dodam ze mojej kuzynki coreczka to nicole i to bardzo ladna, grzeczna i i nteligentna dziewczynka :)

hej dziewczyny!

oj troche mnie nie bylo bo brak czasu a to praca a to moj facet a on nie moze wiedziec o tym forum przeciez:)

Patrycja moja kolezanka tak samo chce dac na imie swojej coreczce ktora juz w krotce przyjdzie na swiat w sumie to tatus wybral mimo iz mamusi sie nie podoba a moim zdaniem to imie jest takie inne niz wszystkie orginalne:)masza corka bedzie nazywac sie Zuzia to juz postanowione:)takie wymyslne nie bedzie pasowac do nazwiska wiec zeby nie bylo smiesznie musza byc zwyczajne imiona w naszym przypadku a dla chlopca podoba mi sie Filip i Adrian ale jemu niestety nie on wspominal o Patryk ale patrykow juz w rodzinie za duzo takze tez bylby problem:)

Patrycja Kochana nie matrw sie wszystko sie wporzadku dbaj o siebie i nie miej takich mysli bo Ci lanie sprawie! wrrrr wszystko jest napewno wporzadku a to ze nie masz dolegliwosci to super dla Ciebie:)

Cannella gratuluje!!!

jesli chodzi o wiesiolka to go nie kupilam...i nie kupie w tym miesiacu pozniewaz postanowilam ze najpierw musze schudnac a potem brac sie za staranie o dziecko bo pozniej gruba bede :( od dzis przechodze na diete zupkowo kislowa hehe:D i zero slodyczy :) i troche musze przestac myslec o tym dziecku jak sie teraz przytrafi to sie uciesze a jesli nie to nie bede nad tym ubolweac:)

ale goraco a u mnie w pracy nie ma klimatyzacji ugotuje sie znow:(

Mazia jak Ci super my tylko jeziorko w tym roku a w niedziele lecimy nad zalew bo u nas cos nowego otworzyli taka jakby plaze z roznymi bajerami ponoc super jest w sumie lepiej jakby zalew oczyscili ale im kasy szkoda

Dziękuje za gratulacje dziewczyny ;**
Tak w ogóle dalej nie moge się otrząsnąć z tej radości :D ehehehe :p

Patrycja co tam u Ciebie?

Cornelka teraz spokojnie mogłaś zaczac brac wiesiołka. Mi jednak za bardzo nie pomógł. Występuje o wiele więcej śluzu, teraz jest go dużo, jest wodnisty ale niestety nierozciągliwy ;(

A ja dziewczyny czekam już drugi dzień na @,ale jakoś się nie pokazuje....:/ nawet brzunio mnie nie boli, ale mam nadzieję,że wieczorem się pojawi:) lub jutro:p bo ostatnio dużo piłam, zmiana pogody i takie tam:)

Cannella jeszcze raz gratuluję:)

Swoją drogą muszę Wam powiedzieć,że mój eks to mój obecny znów:) ale to tak na marginesie:)

Ostatnia edycja:
Taaa ... Znowu jesteście razem? ;D Ale by było gdybyś była w ciąży ... ;P
2 dni .. hmm ... Kiedy testujemy?

Dziękuje za gratulacje ;*

canella ja ze spoznieniem ale tez gratulacje skaladam :p

zosiek no no a moze zaciazylas :p? ech jak to mowia 'stara milosc nie rdzewieje' :p

Ehehehe ja nic nie robie tylko wciąż dziekuje za gratulacje ;D
Dziękuje Matosiu kochana ;**

Dziewczyny gdzie się podziewacie?

Mam na imię, tak jak pewna panna, co Niemca nie chciała :-p Zosiek88 też się z moim TŻ rozstałam, trochę za dużo się rządził i miarka się przebrała. Tydzień wytrzymałam bez niego. Ale dzięki w temu wziął się trochę za siebie. Szkoda, że to musiało mieć postać takiego kalibru :baffled: za to przemówiło mu do rozsądku, aby być z kobietą trzeba się o nią starać :-) Cannella mój misiek kończył do tej pory, ale brałam tabletki. Jak jest u Ciebie? Cornellka już nie starach się o maluszka? Ja za to jestem jak patyk i chciałabym dostać trochę ciałka :tak:

reklama
No u mnie nie ma żadnego problemu. Wiem, kiedy mam płodne a kiedy nie. Mój TŻ również zdaje sobie z tego nieco sprawe ;) Poza tym jeżeli zdecydowaliśmy się na współżycie to jesteśmy gotowi zostac rodzicami :) Proste.

Poza tym wiem, że mój TŻ gdzieś tam głeboko w podświadomości również dziecka pragnie, bo jakie jest wytłumaczenie, że nie boi się kończyc we mnie? Gdyby się bał zostac ojcem na pewno by tego nie robił ;)

Do góry