reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek bardzo się cieszę, że wszystko Ci się super ułożyło z TŻtem i mam nadzieję, że on się będzie tak starał już zawsze :):* duuuużo szczęścia i miłości:)
a to czyli jak chcesz zrobić test to istnieje ewentualność zafasolkowania??:>:>

Kinga nie obraziłam się tylko ostatnio mam mało czasu by usiaść i popisać z Wami:) ale kiedy mogę to piszę:)

Mi udało się dzisiaj dodzwonić do mojej danej gin i bardzo się z tego powodu cieszę ponieważ mogę już do niej chodzić i ona już będzie prowadzić moją fasoleczkę:) bardzo dobrze, że to początek bo to była moja pierwsza wizyta u innej gin i nawet jeszcze nie mam kasrty ani nic a te badania co zrobiłam to po prostu z wynikami pójdę już do swojej lekarki:):) cieszę się, że będę chodzić do zaufanej mojej pani doktor hehe:):)

reklama
Zosiek ale by było, ale by było ... ;D Już sobie to wyobrażam ;D A mieliście zabezpieczenie? Czy przerywany? i w którym dniu cyklu? :)

Kinga dziękuje ;** hehehe :)

Elisse czyżbyś miała na imie Wanda? :)

No to super Patrycja, że tak wszystko Ci się układa :* Trzymam kciuki za Twoją kruszynke !!
A ja dzisiaj widziałam koleżanke z dzidziusiem :) Dziewczynka ma nieco ponad miesiąc a jest taaaka słodziudka, że nie mogłam się napatrzec :)
Potem widziałam fryzjerke mojego TŻ z takim ogromnym, cudnym brzuszkiem :)
Ahh jak miło tak sobie popatrzec i pomarzyc :p

Ostatnia edycja:
Elisse narazie odkladam tzn hm..nie mysle o tym:)tak na miesiac musze najpierw sie odchudzic troche a potem moge dalej planowac fasolke:)

Zosiek hehe ale bylyby jaja gdybys byla w ciazy i pewnie tak jest oj powinnas sie cieszyc:) wiedzialam ze i tak do siebie wrocicie oby on naprawde zrozumial bledy i nie na chwile a na dluzej

Ja tak czytam i czytam i mam pytanko :tak: a nawet 2 :-D

Moge z Wami pisac ? :-)

Cannella a co Cie tak naszlo ze chcesz znac imiona wszystkich dziewczyn ? :confused::-)

Polna gdybyś uważnie czytała to byś zobaczyła kto to zapoczątkował ... Jak na razie to wszystkie znamy swoje imiona, znamy swój wiek, miejsce zamieszkania, wiemy jak wyglądamy itd i powiem Ci, że chyba żadnej z Nas to nie przeszkadza :)

Jeżeli chodzi o Twoj drugie pytanie to oczywiście, że możesz z Nami pisac ;) Cóż to za pytanie Pani Moderator ;D

Ostatnia edycja:
do czego dochodzi zeby moderator musial sie pytac czy moze z nami pisac hehe :)
bardzo nam milo ze do nas dolaczylas :)

reklama
@ nie przyszła jeszcze...ale wydaje mi się,że to przez pogodę:) przynajmniej mam taką nadzieję:) powiem Wam,że tak jak pisałam dzidziuś teraz nie jest mi trochę na rękę... ale zobaczymy:) a szanse zawsze jakieś są..co prawda jak pisałam nie skończył w środku no,ale przez chwile był...musielibyśmy mieć naprawdę "pecha",żeby od tego właśnie zaszła w ciąże, ale nigdy nie mów nigdy:) a wy jak sądzicie? mogę mieć fasolkę? chyba jak do jutra @ nie przyjdzie to dla świętego spokoju zrobię test...;>

witamy Panią moderator u nas:D:D może straciłam wątek,ale ile masz lat?:) bo imienia nie chcesz zdradzić:p:p

Do góry