reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cannella to i ja rowneiz gratuluje!

Zosiek hehe no prosze prosze :D 2gi dzien? hmhmhmhm....;P

Patrycja....chyba sie nie obrazilas na nas? bo cos przestalas pisac.... :(

reklama
w sumie dziewczyny nie chciałabym być w ciąży TERAZ,bo zaczynam drugi kierunek od października, zresztą wtedy nawet nie skończył we mnie,więc wciąż czekam na @:) ale czuję,że nadejdzie, bo wkurza mnie wszystko i płakać mi się chce:(

Ostatnia edycja:
Chyba to,że nigdy nie przestałam go kochać:) ostatnio bardzo się na Niego wkurzyłam...całkowicie zerwaliśmy kontakt, bo ja sobie tego życzyłam,a następnego dnia nie mogłam się od Niego uwolnić, dzwonił, pisał, podstępem się ze mną spotkał (bo przez chwilkę gadałam z nim na gg, i ktoś przyszedł, mój współlokator spytał się czy jeśli to Paweł to czy ma go wpuścić do środka...powiedziałam,że to niemożliwe,żeby Paweł tam stał, bo właśnie gadam z nim na gg, a okazało się,że specjalnie dla mnie zainstalował gg na telefonie, bo wiedział,że go do mieszkania nikt nie wpuści, a bardzo chciał się ze mną spotkać). No i mówił mi tyle rzeczy,że nie wiedziałam o co chodzi...wybłagal mnie o szanse, więc mu ją dałam...i spisywał się rewelacyjnie... chciałam do Niego wrócić, więc znów jesteśmy od kilku dni razem i póki co cały czas się stara..Mówi mi same miłe rzeczy, bo stwierdził,że jak zerwałam z nim kontakt zrozumiał jak bardzo mnie kocha....i że nie może beze mnie żyć...i nie chce..no i nauczył się przepraszac:)

aaa no chyba ze :) bedzie mial dodatkowy czas na zrozumienie wszystkiego hehehe :p super ze Ci sie uklada :) to co, na dniach nas opuszczasz :) mam nadzieje ze cos skrobniesz nam z tamtad, troche klimatu i sloneczka przeslesz hihihi..blada jestem jak cholera :/

hehe:) pewnie,że słoneczka Wam przyślę:) opalanie zaplanowane mam już na następny dzień od przylotu:p bo moim bladym licem powalam:p

@ nadal nie przyszła;> jeśli jutro nie przyjdzie to chyba test zrobię;>

reklama
Do góry