reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
elisse a napisz coś o sobie,jak sie nazywasz ile lat,co robisz,jak tam z Twoim chłopem i w ogole.Ja narazie biorę wiesiołka ale jutro chyba kupie kwas foliowy i bede z moim brała.
Moje imię jest dość rzadkie. Potem od razu się wyda, że ja to ja ;-) Mam 26 lat i pracuję sobie. Studia już mam ukończone. Nie jest źle jednym słowem :-D Mój TŻ ma 30 lat i swoją firmę, jak na razie rozwijającą się. Jesteśmy ze sobą 1,5 roku. Wydaje mi się, że mój Misiek taki trochę Piotruś Pan jest ;-) mieszka z rodzicami, chodzi na imprezki. Za to ja chyba już bym chciała czegoś więcej :baffled::baffled: teraz czuję się jakby z doskoku :sorry2: Jesteśmy przez to teraz na etapie zawirowań, co jest trudne, gdy każdy ma inne potrzeby.:-D Zobaczymy, jak będzie, kiedy skończę brać tabletki.:blink:
Nie chcę tak od razu z doskoku od razu zaczynać od wiesiołka, a kwas foliowy jest zalecany. W sumie raczej wiem kiedy mam owulację, ale jak wyjdzie to w praktyce? A ja zawsze na zapas się martwię :-p

no to w sumie juz najwyzszy czas na dzidziusia.Ja też myslałam ,ze wiem kiedy mam owulacje a jednak,nie wiem.A wiesiołek to jest suplement diety a nie zadne lekarstwo,czy hormon.Stosuje sie go dla poprawienia cery,paznokci itp.No ale dla nas najwazniejsze jest to,że poprawia śluz,co pomaga plemnikom przetrwać.Ja zapisalam się dzisiaj na strone 28 dni i mam tam swój wykres.Jutro kupuje termometr i bee mierzyć tempke.Chcę poprostu lepiej poznać swoje ciało,dowiedzieć się czy wszystko jest ok:)a jezeli uda sie przy tym zafasolkować to będzie wielka radość!

Cannella jesli pamietam to Ty mierzyłas tempke nadal to robisz???

elisse kwas foliowy ponoc dobry w koncu bierze sie go na poczatku ciazy a z figura to racja moja kolezanka byla taka grubawa a po ciazy to chudzielec sie z niej zrobil jak nie wiem co hehe takze to zalezy od tego jak sie o siebie dba
no to fajnie to zawsze wiecej osob do wspierania sie:)zafasolkujemy wkrotce wszystkie:)

cornelka kwas foliowy powinno sie brac takze przez jakies 2-3 miesiace przed planowana ciaza... zebys w momencie zajscia w ciaze miala odpowiednia ilosc jaka jest potrzebna...:tak:

ja po igorze w ciagu 9 miesiecy od porodu schudlam 24kg....po łucji nic a nic...:-( nie wiem od czego to zalezy szczerze mowiac :sorry2:

hej dziewczyny :)

co do oczu dookola glowy to juz dawno miec musialam bo mloda sie czolgala i w ten sposob probowala sie przemieszczac :)

patrycja tak z ciekawosci sie pytam bedziecie chodzic na szkole rodzenia? zapomnialam juz czy sie pyatalam ale czy bedziecie mieszkac z rodzicami czy cos wynajmowac?

cornelka pisz czy @ przyszla :)

Cornelka przy igorze 14kg, przy lucji 18. Po igorze jak pisalam 24 schudlam (wazylam 10kg mniej niz przed ciaza)...po lucji mam jeszcze 6 na plusie..ale bylo 11 wiec nie ma tragedii ;)

Matosia nie przyszla poki co:)

Kinga oj to sporo ja tez tak chce:p moze przy Łucji wiecej czasu potrzebujesz a zreszta Ty to i tak chudzielec:)

jaka ja to glupia jestem odblokowalam funkcje samegologowania sie a potem nie moglam sie zalogowac bo zle haslo zly login ehh ale w koncu udalo sie:p

cornelka nie taki chudzielec he he he u mnie niestety wszystko odkalda sie w pasie, udach :(((( no ale mam 170 i mam goralska budowe ciala, konkretnej kobity wiec moze az tak tych kg u mnie nie widac ;)

reklama
Do góry