reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Kinga no nie tyle co na zdjeciu slubnym ale nie sadze zebys jakies miala kg hehe:)

dzisiaj powinnam go miec ale pewnie jak nie dzis to jutro w sumie dzien jeszcze sie nie skonczyl wiec jeszcze wszystko przede mna :)ee tam nadziei sobie nie robie bo jak zwykle tam nic nie ma niestety

kurde jestem tak cholernie glodna ale nie ma nic co by mnie interesowalo zjadlabym kebaba i frytki:)

Witajcie ;**

Mierzyłam temperature przez 3 cykle, a teraz już nie mierze od paru dni. Przez mierzenie tempki nie da sie określić samej owulacji, także nie jest tak kolorowo ... Można co najwyżej określić kiedy ma się dni płodne. Gdy skoczy temperatura oznacza to, że zaczęła się faza lutealna a ta faza jest zazwyczaj bezpieczna. Najlepiej to obserwować śluz. Ja gdy mierzyłam tempke nic konkretnego się nie dowiedziałam. Wiedziałam natomiast co do dnia kiedy dostane @.

Ja biore wiesiołka już 10 dni, we wtorek wezme ostatni raz. Widze poprawe, widze, że śluzu jest więcej niż dotychczas ale nie widze jakiegoś takiego konkretnego! Dziś mój 12 dc i nic ... Może dopiero przyjdzie ten rozciągliwy w co wątpie ...

Patrycja a Twój śluz po wiesiołku miał konsystencje przypominającą białko jaja kurzego? Był rozciągliwy? Bardzo mnie to ciekawi ...

no ja własnie chce sie dowiedziec ile u mnie trwa faza lutealna itp,wiem ,ze nie da sie okresl;ic tego kiedy bedzie owul.A ja sluz rozciagliwy przypominajcy bialko jajka kurzego widzę nawet bez wiesiolka w srodku cyklu.

reklama
Skoro masz tak "piękny" śluz to wiesiołek nie jest Ci potrzebny :p Ja śluzu praktycznie wcale nie miałam, nie wspominając o płodnym ... ;/
A po co chcesz wiedziec ile będzie trwac Twoja faza lutealna? Przecież ona się zmienia w każdym cyklu ...

Do góry