reklama
Shiira
Mummy'10
Szkoda Mazia, że ta wstrętna małpa przyszła ale masz kolejny cykl, który mam nadzieje będzie dla Was owocny
Trzymam mocno kciuki ;**
Wy to się chociaż świadomie staracie a ja nie
Ja licze na jakiś ogromniasty cud ;D he he ;D
Ale przestałam już się zadręczac a to najważniejsze
Wczoraj było mi znowu smutno ... Byłam na nk, patrze a mojego TŻta kolega zaręczony, drugi kolega zaręczony ... Ahh jakoś tak się nieswojo poczułam. A najlepsze jest to, że te pary są razem o dużo mniej od Nas - jedna z rok, druga z ponad rok ... Komiczne to wszystko ;(
Jeszcze pogoda tak dobija
Przez nią wpadam w melancholie normalnie ;[
Wy to się chociaż świadomie staracie a ja nie
Ale przestałam już się zadręczac a to najważniejsze
Wczoraj było mi znowu smutno ... Byłam na nk, patrze a mojego TŻta kolega zaręczony, drugi kolega zaręczony ... Ahh jakoś tak się nieswojo poczułam. A najlepsze jest to, że te pary są razem o dużo mniej od Nas - jedna z rok, druga z ponad rok ... Komiczne to wszystko ;(
Jeszcze pogoda tak dobija
a my mamy kolejny powód do tego bym zaciążyła.Normalnie jakieś znaki.Okazało się,że nie musimy wynajmować mieszkania tylko bedziemy mieszkać u mojego w mieszkaniu,a to oszczedność jakiś 500-600 zl miesięcznie.Jedyny minus to to,ze jego mama bedzie z nami mieszkała;/
matosia
Fanka BB :)
hej dziewczyny 
patrycja jak sie czuejsz?
elisse ja nei wiem ja tam pare miesiecy po ciazy mialam lepsza figure niz przed wiec..
kinga rany boje sie jak tosia bedzie pyskowala
ja chyba nerwowo nie wytrzymam
canella cornelka trzymam kciuki za was no i za mazie tez
zosiek imprezowiczko kiedy wyjezdzasz do siostry?
a dzisiaj dziewczyny stal sie cud tosia ZACZELA RACZKOWAC!
patrycja jak sie czuejsz?
elisse ja nei wiem ja tam pare miesiecy po ciazy mialam lepsza figure niz przed wiec..
kinga rany boje sie jak tosia bedzie pyskowala
canella cornelka trzymam kciuki za was no i za mazie tez
zosiek imprezowiczko kiedy wyjezdzasz do siostry?
a dzisiaj dziewczyny stal sie cud tosia ZACZELA RACZKOWAC!
a jak myslicice co lepsze kwas foliowy czy ten wiesiolek bo ja nie wiem czy bede pamietala zeby brac te tabletki hehe
Mazia uda sie napewno 3mam kciukasy
Matosia gratulacje
Kinga nie ladnie
oczywiscie nie moze sobie pozwalac na wszystko wiec dobrze robisz
a ja wlasnie wcinam wielkie lody jakos mnie na nie ochota naszla
Mazia uda sie napewno 3mam kciukasy
Matosia gratulacje
Kinga nie ladnie
a ja wlasnie wcinam wielkie lody jakos mnie na nie ochota naszla
cornelka oczywiscie ze kwas foliowy. po to sie go bierze przed ciaza i przez pierwsze 3 miesiace zeby dziecko nie mialo wad w ukladzie nerwowym. Wiesiolkia bierzesz tylko po to zeby ci sie sluz poprawil. jak bierzesz wiesiolka to od razu nie mozesz kwasu? dwa za jednym zamachem?
Matosia gratuluje!!! teraz bedziesz miała biegania za mała
wogole daj jakąs fotke małej
Kinga ja też pyskata byłam,ale to dobrze bynajmniej w zyciu sobie poradzi.Ja w klasie zawsze najlepiej sie uczylam z dziewczyn,ale zachowanie naganne po 10 nagan na semstr miałam

ale mój wychowawca zawsze mi to bardzo dobre zachowanie załatwił ,zebym ten czewony pasek mogła mieć

Cornellka bierz oba;-);-)ja tez nie umiem tabletek brać.Ale teraz się postaram

Kinga ja też pyskata byłam,ale to dobrze bynajmniej w zyciu sobie poradzi.Ja w klasie zawsze najlepiej sie uczylam z dziewczyn,ale zachowanie naganne po 10 nagan na semstr miałam

Cornellka bierz oba;-);-)ja tez nie umiem tabletek brać.Ale teraz się postaram

reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Witajcie
:*
u mnie takie burze przeszły, że mi uderzyły w antenę od neta i się spalił :/ musiałam czekać aż mi to naprawią wrr... ale już wszystko działa także jest ok
Matosia pogratuluj Antosi sukcesu
no to teraz moja droga musisz mieć oczy wokoło głowy 
Cornelka bierz wiesiołka, nie wiem czy to dzięki niemu tak szybko zaszłam ale może faktycznie on coś dał
a kwas foliowy też jest pomocny
3mam kciuki :*
Mazia no to teraz napewno się uda !! W ogole dziewczyny ja trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, że się uda i wszystkie będziemy "ciężarnymi" hehe
Ja się czuję rewelacyjnie, normalnie sama się dziwie i wszyscy wokoło, że taka żywotna jestem hehe
u mnie takie burze przeszły, że mi uderzyły w antenę od neta i się spalił :/ musiałam czekać aż mi to naprawią wrr... ale już wszystko działa także jest ok
Matosia pogratuluj Antosi sukcesu
Cornelka bierz wiesiołka, nie wiem czy to dzięki niemu tak szybko zaszłam ale może faktycznie on coś dał
Mazia no to teraz napewno się uda !! W ogole dziewczyny ja trzymam za Was kciuki i mam nadzieje, że się uda i wszystkie będziemy "ciężarnymi" hehe
Ja się czuję rewelacyjnie, normalnie sama się dziwie i wszyscy wokoło, że taka żywotna jestem hehe
Podziel się: