reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja no to dobrze obys tak przez cala ciaze super sie czula:) chyba kupie jak uda mi sie do apteki dotrzec:p

a ja dzis powinnam miec @ jak narazie nie ma ale pewnie przylezie chociaz nic mnie nqa nia nie boli:p

ale upal dzisiaj chyba lato przylazlo:)

reklama
Patrycjaa ciesz się, ze się tak dobrze czujesz :-) możesz przynajmniej się cieszyć w pełni bez przeszkód ;-)
Mazia89, Cornellka ja od lipca dołączam do starających się - zobaczymy co z tego wyjdzie. Myślę, że na początek będę brać tylko kwas foliowy - jak myślicie dziewczyny?
Matosia gratuluję raczkowania małej :) będziesz miała za kim biegać.
Co do figury - na pewno nie pozwolę się zapuścić, a dużo znajomych ma lepszą niż sprzed ciąży. Już się ni mogę doczekać zafasolkowania :-/ chyba nie należę do cierpliwych :-D

elisse kwas foliowy ponoc dobry w koncu bierze sie go na poczatku ciazy a z figura to racja moja kolezanka byla taka grubawa a po ciazy to chudzielec sie z niej zrobil jak nie wiem co hehe takze to zalezy od tego jak sie o siebie dba
no to fajnie to zawsze wiecej osob do wspierania sie:)zafasolkujemy wkrotce wszystkie:)

dziewczyny to żescie napisały nie ma co:angry::angry::angry: opiedzielacie się!!:-D:-D:-D

elisse a napisz coś o sobie,jak sie nazywasz ile lat,co robisz,jak tam z Twoim chłopem i w ogole.Ja narazie biorę wiesiołka ale jutro chyba kupie kwas foliowy i bede z moim brała.

Patrycja ja tez mam taka nadzieje!!że wszystkie bedziemy sie cieszyc z dolegliwości ciążowych!!!ja na pewno jnie odpuszcze:tak::tak::tak:

cornellka a @ przylazla??

Mazia no wlasnie cisza tu jak nie wiem co dzisiaj:) nie nie przyszla jeszcze moze jutro przylezie chociaz strasznie kusi mnie zeby zrobic test plemniki mogly prztrwac ze 2 dni?no bo niby w dzien owulacji tez cos tam bylo ale nie do konca ale przed dzien i 2 dni bylo juz do konca wiec mam taka ciupenka nadzieje ze cos przezylo tam:)

Wiesz co ja bym poszekała do jutra,jak nie przyjdzie rób we wtorek test,chyba ze bardzo CIe kusi.Ja juz jestem pewna ,że nie mam owulki w te dni co myślalam.W tym cyklu myślałam,że owul mam z piatku na sobotę a miałam z około środy,czwartku bo @ przylazła 2 dni wczesniej.A serduszkowanie było w niedziele,poniedziałek potem dopiero w piatek i sobotę wiec kicha zbita.Czytałam własnie o tym bólu podczas owulacji i podobno boli własnie po 1-2 dniach po owulacji!!! no szlag by to trafił:D teraz to już w ogole nie będe wiedzieć kiedy mamy sie starac,więc bede sumiennie co 2 dni!

nie nie dzisiaj jak juz cos to jutro ale pewnie i tak nie zrobie:p pewnie jutro przyjdzie:)ja tez nie wiem kiedy mam dokladnie owulacje bo mnie nic nie boli ani nic ehh wiec ja wszystko robie w ciemno tzn niby teoretycznie powinnam miec 14dc i tego sie trzymam

ja własnie czytam,ze ten ból co odczuwa większość kobiet w tym i ja,związany jest ze wzrostem progesteronu który następuje już kilkanascie godzin po owulacji.Ja teraz będe prowadzić obserwacje śluzu.A jesli w tym miesiacu sie nie uda to kupuje termomertr owulacyjny i bede badać śluz i tempke.

ja to nie mam do takich rzeczy cierpliwosci zaraz bym sie wkurzyla ze mi cos nie wychodzi albo cos straszny nerwus ze mnie :)licze ze w koncu sie uda a jak nie to zaczne sie martwic i zaczne bawic sie w obserwacje i w ogole :)

reklama
Do góry