reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka wiem ze mu przejdzie co nie oznacza ze mnie to nie denerwuje ;) fajnie jest patrzec bo czuc od razu to ze to juz nie ten maly niemowlak ;) pozniej jak zacznie mowiac...a pozniej to bede stopery do uszu kupowac zeby tego ciaglego gadania nie slyszec hehehehe :)

reklama
Kinga ale jak bedziesz pozniej wspominac i jak bedzie Ci brakowac jak dzieciaki do szkoly pognaja :)kurcze ja tez tak chce to musi byc takie wspaniale patrzec na dziecko ktore powstalo z milosci jak ono dorasta jak uczy sie nowych rzeczy jak zaczyna chocic mowic pierwszy dzien w skzole itd ehh rozmarzylam sie;)

cornelka napewno bedzie mi pozniej zal jak bede juz duuuzo wieksze...juz czasami mialam takie odczucia jak sie okazywalo ze igor calkowicie dobrze funkcjonuje beze mnie :) i tak mi dziwnie bylo..ale taka kolej rzeczy. Dzieci dorastaja i rodzice coraz mniej potrzebni... :) ja to narazie z przerazeniem patrze na pojscie do szkoly hehe :)

no wlasnie najpierw sie troche narzeka a potem taki zal ze to juz przeminelo zawsze mozna jeszcze jedno wtedy sobie zrobic:p

jaka tu cisza dzisiaj gdzie reszta dziewczyn...

Patrycja to zajeta hehe teraz to juz rzadko u nas bedzie ta to ma szczescie:)

a mnie wciaz bola piersi niech juz ten okres bedzie bo ja funkcjonowac nie moge:(

Niestetety to nie zwykle plamienie ale normalna @.Chociaż moj R i tak mówi,że jestem w ciązy ale to nie mozliwe wiem to.Piersi mnie już nie bolą,mysle ze te wszystkie moje zmiany mogą byc spowodowane przez antybiotyki które brałam,znalazłam ulotke i byly tam własnie opisane objawy podobne do moich.Były to jedne z najsilniejszych antybiotyków więc pewnie dlatego się nie udało....

Wczoraj rozmawiałam z narzeczonym,i postanowiliśmy oboje,że będziemy starać się o dziecku!!Kazałam mu dbać o siebie i w ogole ,żeby plemniki były super:-):-):-)kupiłam sobie nawet wiesiołk;-);-)skoro Patrycji pomogł nam też pomoże Cannella,zobaczysz zostaniemy kwietniowymi mamami:tak::tak::tak:tez mam wiesiołka z galla.

reklama
mazia trzymam kciuki!! a dla twojego mezczyzny to polecam kwas foliowy. W ogole dziewczyny powinniscie go brac jak sie staracie, to po pierwsze, po drugie kwas foliowy spozywany przez panow poprawia jakosc ich spermy :) w jakims artykule czytalam :) i mojemu kazalam brac hehehe

Do góry