cornelka wiem ze mu przejdzie co nie oznacza ze mnie to nie denerwuje
fajnie jest patrzec bo czuc od razu to ze to juz nie ten maly niemowlak
pozniej jak zacznie mowiac...a pozniej to bede stopery do uszu kupowac zeby tego ciaglego gadania nie slyszec hehehehe 
reklama
Kinga ale jak bedziesz pozniej wspominac i jak bedzie Ci brakowac jak dzieciaki do szkoly pognaja
kurcze ja tez tak chce to musi byc takie wspaniale patrzec na dziecko ktore powstalo z milosci jak ono dorasta jak uczy sie nowych rzeczy jak zaczyna chocic mowic pierwszy dzien w skzole itd ehh rozmarzylam sie
cornelka napewno bedzie mi pozniej zal jak bede juz duuuzo wieksze...juz czasami mialam takie odczucia jak sie okazywalo ze igor calkowicie dobrze funkcjonuje beze mnie
i tak mi dziwnie bylo..ale taka kolej rzeczy. Dzieci dorastaja i rodzice coraz mniej potrzebni...
ja to narazie z przerazeniem patrze na pojscie do szkoly hehe 
no wlasnie najpierw sie troche narzeka a potem taki zal ze to juz przeminelo zawsze mozna jeszcze jedno wtedy sobie zrobic
jaka tu cisza dzisiaj gdzie reszta dziewczyn...
Patrycja to zajeta hehe teraz to juz rzadko u nas bedzie ta to ma szczescie
a mnie wciaz bola piersi niech juz ten okres bedzie bo ja funkcjonowac nie moge
jaka tu cisza dzisiaj gdzie reszta dziewczyn...
Patrycja to zajeta hehe teraz to juz rzadko u nas bedzie ta to ma szczescie
a mnie wciaz bola piersi niech juz ten okres bedzie bo ja funkcjonowac nie moge
Anastazzja
Fanka BB :)
ze mną możesz
ja wciąż jestem
Niestetety to nie zwykle plamienie ale normalna @.Chociaż moj R i tak mówi,że jestem w ciązy ale to nie mozliwe wiem to.Piersi mnie już nie bolą,mysle ze te wszystkie moje zmiany mogą byc spowodowane przez antybiotyki które brałam,znalazłam ulotke i byly tam własnie opisane objawy podobne do moich.Były to jedne z najsilniejszych antybiotyków więc pewnie dlatego się nie udało....
Wczoraj rozmawiałam z narzeczonym,i postanowiliśmy oboje,że będziemy starać się o dziecku!!Kazałam mu dbać o siebie i w ogole ,żeby plemniki były super:-):-):-)kupiłam sobie nawet wiesiołk;-);-)skoro Patrycji pomogł nam też pomoże Cannella,zobaczysz zostaniemy kwietniowymi mamami

tez mam wiesiołka z galla.
Wczoraj rozmawiałam z narzeczonym,i postanowiliśmy oboje,że będziemy starać się o dziecku!!Kazałam mu dbać o siebie i w ogole ,żeby plemniki były super:-):-):-)kupiłam sobie nawet wiesiołk;-);-)skoro Patrycji pomogł nam też pomoże Cannella,zobaczysz zostaniemy kwietniowymi mamami

reklama
mazia trzymam kciuki!! a dla twojego mezczyzny to polecam kwas foliowy. W ogole dziewczyny powinniscie go brac jak sie staracie, to po pierwsze, po drugie kwas foliowy spozywany przez panow poprawia jakosc ich spermy
w jakims artykule czytalam
i mojemu kazalam brac hehehe
Podziel się: