reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja ojj jest jest zalatwiania...ja w pewnym momencie myslalam ze nigdy to sie nie skonczy...hehe :) super ze nie masz zadnych dolegliwosci narazie, oby tak ci juz zostalo :)

Mazia....jeszcze nic przesadzone, trzymamy kciuki. :) a jak nie teraz to za miesiac. Napewno szybko sie doczekamy ze i ty zafasolkowalas :)

jejus igor mnie tak wnerwia ostatnio ze juz nie mam sily do niego....przestal sie w ogole sluchac i ciagle slysze tylko "zaraz, za chwile"...koszmar...

zosiek wariatko ty nasza :) fajnie ze tak lata za toba ten twoj eks...ale jak dla mnie to nie warto sie w to ladowac bo nawet jesli sie zmieni to po jakims czasie wszystko wroci do normy....

reklama
no nie wiem czy wrócę:) zobaczę, bo niby to dobry człowiek:) ale czasem mnie bardzo wkurza...no i ciągle zarzuca mi,że chcę mieć dziecko;> ale w sumie nie mówi nie;>

Prześledziłam praktycznie cały wątek i ostatnio dużo czasu spędzam na babyboom. U mnie też odezwał się instynkt macierzyński. I od pół roku cały czas myślę, jakby to było :). Niestety mój TŻ nawet o tym słyszeć nie chce - może za 10 lat :-/ Dodam, że mam 26 lat. Studia mam skończone, imprezy też mnie już tak nie kręcą. Niestety mój misiek się jeszcze nie wyszalał, a jest starszy ode mnie o 4 lata :( zazdroszczę moim koleżankom, które mają takie małe szkraby. Chociaż nie raz doświadczyłam, jak potrafią dać do wiwatu. Patrycjaa gratuluję zafasolkowania - szczęściara z Ciebie :)

elisse łoło to mialas czytania :) witam cie w naszym gronie :) moze jednak twoj facet szybciej sie zdecyduje? w takim jest wieku ze moze szybciej niz pozniej zacznie o tym myslec...oby :) chociaz powiem ci ze moj znajomy (38lat) dopiero teraz sie ozenil...i dopiero zaczna planowac potomstwo :)

patrycja super :) chcecie orkiestre, no to moze byc ciezko, my mamy dj'a wiec w razie czego repertuar jest zmienny :) ale kurcze strasznie sie ciwesze ze zafasolkowalas :p

elisse nie matrw sie moze za jakis czas zmieni zdanie?

kinga jak tam dzieciaczki?

KingaMZ - to mnie wystraszyłaś z tym wiekiem :D wydaje mi się, że bardzo dużo mężczyzn boi się wielu rzeczy. Potem myślą:
- nie poradzę sobie
- nie zdołam utrzymać rodziny
- nie będę dobrym ojcem
- życie już się kończy
A na swój temat jakie słyszałam wymówki ;-) Niby nie będę miała już takiej samej figury... mhm. Nic nigdy w życiu nie jest trwałe. A jeden uśmiech brzdąca wystarczy, by być najszczęśliwszym na świecie.
Co do zmiany zdania - pożyjemy, zobaczymy :) w każdym razie rezygnuję z tabletek i nie dostałam żadnego sprzeciwu :)

Cannella chyba go kupie:)

Patrycja kurcze jakie Ty masz szczescie oj zalatwiania pewnie jest ale chyba warto dla tych wspanialych chwil:)

Zosiek a niech sie stara i lata a Ty ..zrobisz jak serce Ci podpowie ale szantaz jest potrzebny ja mojego to samo niech wie ze moze mnie stracic i niech stara sie bo on uwaza ze jak juz jestesmy razem to nie musi sie starac musi cale zycie i juz

Kinga hehe bunt przechodzi:p nie gniewaj sie na niego bedzie teraz tak caly czas zaraz i za chwile:p Ty napewno tez tak mowilas:)

Ellisse witaj w naszym gronie:)skoro nie chce to trzeba samej dzialac bo nie ma na co czekac on tak moze mowic cale zycie a jak dziecko by sie pojawilo pewnie by sie ucieszyl:)

jak mnie dzisiaj piersi bola to jest szok nie moge robic gwaltownych ruchow jakas tragedia:(

Elisse powiem Ci szczerze i tutaj dziewczyny potwierdzą jak to u mnie było hehe ja narzekałam jakieś 3 miesiące temu na to, że nie ma żadnego kroku w przód, że mój TŻ nie chce nawet kończyć w środku a tu w ciągu tych 3 miesięcy moje życie zmieniło się o 1000 %. Nabrało takie tempa, że nigdy bym nie przypuszczała, że tak się stanie:) zobaczysz, nawet nie będziesz wiedziała w którym momencie Twój mężczyzna zacznie myśleć realnie bo już jest w tym wieku to jest kwestia najbliższego czasu :)

Matosia mamy już orkiestrę, grają super !! normalnie nie wierzę w to, że tak wszystko się układa i z drugiej strony martwię się, że to może sie za niedługo odwrócić :(:( bo nigdy nie jest tak dobrze do końca ze wszystkim :( wiem, wiem znowu dramatyzuje ale musicie mi to wybaczyć :) ja jestem już taką pesymistką :)

patrycja wybaczam wybaczam , phormony pewnie tez przemawiaja przez ciebie :) super ze wszystko sie uklada :)

elisse eee to chyba az tak zle nie jest skoro nie bylo sprzeciwu :) moj maz mial 32 lata jak nam sie pierwsze dziecko urodzilo :) wiec spokojnie :)

matosia Igor doprowadza mnie do bialej goraczki, bo niedosc ze sie nie slucha, jest niegrzeczny to jeszcze zaczal pyskowac. gowniarz jeden no. Łucja pol pokoju juz potrafi przejsc i zaczyna nabierac tempa co konczy sie niezlym upadkiem ale sie nie poddaje. Wstaje i idzie dalej hehe probowalam ja nagrac ale co ja aparat to ta na 4. jak mi sie uda to wstawie tu filmik :)

reklama
Patrycja nie mow takich rzeczy bedzie super idealnie zobaczysz i nic sie nie popsuje a sukienka juz wybrana?:p

Kinga jakie to musi byc piekne kiedy dziecko zaczyna chodzi:) a Igor przejdzie mu :)

Ostatnia edycja:
Do góry