reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Cannella trzeba cos z tym zrobic jak tam ida Twoje starania kiedy dni plodne?ja za dwa 2dni bede miec@ i znow trzeba bedzie sie z nia meczyc wrrr:| a jak tam branie wiesiolka moze i Ty w tym miesiacu pochwalisz nam sie dzidzia?:)

reklama
Nie staram się :)Nie licze dni płodnych, temperatury też nie mierze :) Biore wiesiołka i licze na cud wpadke :p Wrzuciłam na luz, kochamy się wtedy kiedy mamy ochote :) Nie zabezpieczamy się :) Może się uda a może nie :)

Jeśli chodzi o wiesiołka to widze lekką poprawe. Zobaczymy czy bede miała śluz płodny ... Jeżeli nie to kupie sobie Opearol bo ponoc dużo lepszy :) Teraz mam wiesiołka firmy GAL. Biore tak jak nakazują czyli 3x dziennie po 2 tabletki :p

oj uda sie uda :)ja tez sie nie staram nawet w tym miesiacu nie mysle ze a moze jestem w ciazy jak to zawsze bywa przed@ chociaz nie ukrywam ze bardzo bym chciala ale najwidoczniej nie mam tyle szczescia co Patrycja:)

Mazia, nie ten cykl to następny:) główka do góry:) ale na Twoim miejscu jutro zrobiłabym test, bo przecież w ciąży można mieć plamienia:):)

dziewczyny:p o was nie zapomniałam:p u mnie jak zawsze dużo się dzieje:p:p pokłóciłam się z moim eks w środę tak,że szok! a w czwartek przez cały dzień prosił mnie o przebaczenie:p i obiecywał,że się zmieni, ale ja jakoś nie wierzę specjalnie w te zmiany, bo wielokrotnie wiele razy obiecywał,że będzie lepiej i się zmienił...ale niech się chłopak stara (widać,że mu zależy, bo NIGDY jeszcze tak o mnie nie walczył) dla mnie to lepiej...ale z góry zapowiedziałam mu,że mimo jego starań mogę do Niego nie wrócić...ale powiedział,że zrobi wszystko,żeby mnie odzyskać..ale pożyjemy zobaczymy:) zresztą i tak już 8 wylatuję:)

właśnie lecę na przeceny:p:p bo przedwczoraj widać było,że bershka , zara, stradivarius i pull&bear zmienili implantację sklepu:p:p więc pewnie dziś ruszą z przecenami:p Lecę, bo umówiłam się z moją psiapsiółką:)

No mam nadzieje, że kiedyś się uda ...Najgorsze jest myślenie, że może coś ze mną nie tak ... Wiem, że nie powinnam tak myśleć ale to czasami jest silniejsze ode mnie. Wiem też, że nie każdy stosunek kończy się ciążą dlatego staram sobie niczego nie wkręcać :) Co ma byc to będzie - namiętnie wierze w przeznaczenie :p

Zosiek Twój eks to stara się jak może ale czy warto? Coś mi się wydaje, że na razie do Niego nie wrócisz :p Ciekawe czy w ogóle wrócisz :D

Cornelka kupujesz wiesiołek? ;]

Witam moje kochane dziewuszki :*:*

Mazia moze to jednak nie jest @ tylko takie zwykle plamienia ja tez takie mialam i sie wystraszylam ale Kinga mnie pocieszyla i miala racje :)

Matosia sale juz mamy tylko teraz z orkiestra jest problem bo te najfajnieszje to zajete... :( ale szukamy dalej:)

Kurcze kombinuje nad tym suwaczkiem :p a powiedzcie mi dziewczyny czy wy widzicie moj obrazem pod moim imieniem?? bo wstawilam mega dawno ale on sie chyba nie wyswietla ;/;/

Nie kochana nie widzimy żadnego obrazka :p
Super, że macie już sale a orkiestra też się na pewno znajdzie :D Ale Ci fajnie! :D Ale Ci zazdroszcze :p:p:p

A powiedz jak się czujesz? Opisz swoje objawy, jak się czułaś i w ogóle może wielu z Nam pomoże :D

reklama
Cannella ja się czuję rewelacyjnie, naprawde prócz powiększających i trochę bolących piersi nic mi nie jest :):) rano jak wstaje to trochę mi się kręci w głowie ale zaraz przechodzi, raz tylko wymiotowałam ale to może od tego, że się strasznie najadłam bo było tyle jedzenia na imieninach rodziców, że nie mogłam się oprzeć :D:D ale wszyscy mi mówią, że to dopiero początek także wszystko przede mną :)

Teraz rozumiem Matosie jak mówiła ile jest załatwień przed ślubem, zaproszenia kolega nam projektuje bo ma swoją firmę która się zajmuje tymi sprawami i drukowaniem także będzie taniej a jeszcze będzie zaproszony to napewno zrobi to po kosztach :):)

Do góry