mazia no nudnosci ci nie zycze...nie takich jak ja mialam...bo to byly takie ostre ze mialam caly dzien wrazenie ze zaraz bede wymiotowac..a wiecie co jest najsmieszniejsze? ze dopiero jak mi sie skonczyly dowiedzialam sie o tym ze na nudnosci pomaga miod..kanapka z miodem...pare razy zdazylam to wyprobowac i faktycznie mi pomagalo...szkoda ze dopiero po takim czasie to odkrylam fuj fuj fuj....ale to tylko to mnie dreczylo..skonczyly sie nudnosci i zadnych dolegliwosci do konca ciazy...zadnej zgagi itp...bylo super...a przy lucji poczatki byly idealne a pozniej to sie zaczal koszmar.... heh 
reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Pati
jak zareagują rodzice?
bierzecie ślub?
ja właśnie wróciłam z 25 lecia małżeństwa rodziców mojego eks
ja właśnie wróciłam z 25 lecia małżeństwa rodziców mojego eks
Anastazzja
trochę nie mogę go rozszyfrować;> bo ostatnio powiedziałam mu,że chcę mieć dziecko (stwierdziłam,że i tak nie mam nic do stracenia, bo oficjalnie nie jesteśmy razem) a on powiedział,że za rok możemy o tym zacząć gadać ( a wcześniej temat dziecka powodował dziwne skrzywienie na jego twarzy;>) dziś jak powiedziałam,że ma się w końcu zdeklarować jak to jest między nami... bo nie chce,żeby mnie zwodził, jeśli nie chce,żebym była jego żoną w przyszłości...na co powiedział,że nie powiedział,że nie chce...i zaczął do mnie mówić "żonko"...i teraz nie wiem czy mówił tak tylko po to,żeby zaciągnąć mnie do łóżka...;> a widać było po nim,że mu się chce, bo cały czas na biust mi się patrzył..czy na prawdę chciałaby ze mną się na stałe związać...bo potem czasem potrafi mnie takim tekstem dobić,że nie żałuję,że się rozstaliśmy....napisałam mu mejla z moimi warunkami, jeśli chcemy znów być razem...i powiedziałam,że jeśli się na nie zdecyduje...to ma ich przestrzegać, bo jak nie to wylecę do sis i więcej mnie nie zobaczy;> co o tym myślicie? on żałuje? czy przemawia przez niego pożądanie? generalnie na tej imprezie w piątek konkretnie go olałam i latał za mną wszędzie...
Ostatnia edycja:
Shiira
Mummy'10
O cholera laski jak ja Wam zazdroszcze fasolek
Ale tak pozytywnie także spokojnie 
W ogóle jak to fajnie brzmi: "jestem w ciąży ... " A niedawno taka Patrycja Nam tu marudziła, że to niemożliwe
Że jej TŻ nie kończy w środku i w ogóle a tu BACH
Tak na marginesie sądze, że do zapłodnienia doszło jakoś koło 14 dc cyklu właśnie. Plemniki przetrwały na pewno ze 2 dni, bo 18 dc nie mogło byc owulacji.
Ja spędziłam cudowny weekend z moim Misiakiem
Wszystko wróciło do normy .. . Były łzy, przepraszanie, przytulanie, ciepłe słowa
Jestem szczęśliwa 
Już 3 dzień biore wiesiołka
Zależy mi na szybkim efekcie dlatego biore go tak jak zaleca ulotka, czyli 3 razy dziennie po 2 kapsułki - no zobaczymy jak to będzie 
W ogóle jak to fajnie brzmi: "jestem w ciąży ... " A niedawno taka Patrycja Nam tu marudziła, że to niemożliwe
Ja spędziłam cudowny weekend z moim Misiakiem
Już 3 dzień biore wiesiołka
Zosiek jak mowi przyslowie docenia sie dopiero po stracie mysle ze on zaczal doceniac bo wie ze moze Cie stracic i teraz widzi co moze stracic dobra lekcje mu dalas a ten email jest swietny niech wie czego oczekujesz i jesli naprawde mu zalezy przystosuje sie i ja wierze ze bedzie dobrze
Cannela no ladnie brzmi hehe
obysmy i my wkrotce tak mogly mowic
wiedzialm ze sie pogodzicie najwazniejsze ze wszystko wyjasnione czlowiek uczy sie na bledach my weekend oddzielnie bo ja mialam zajecia od rana do wieczora i egzqaminy itp
a ja wlasnie pomalowalam sobie wlosy bo byly wyblakniete i odrostny narazie na czekolade ale jak przyjedzie znajoma to robie blond pasemka
jeszcze brata na lyso ogolilam

Cannela no ladnie brzmi hehe
wiedzialm ze sie pogodzicie najwazniejsze ze wszystko wyjasnione czlowiek uczy sie na bledach my weekend oddzielnie bo ja mialam zajecia od rana do wieczora i egzqaminy itp
a ja wlasnie pomalowalam sobie wlosy bo byly wyblakniete i odrostny narazie na czekolade ale jak przyjedzie znajoma to robie blond pasemka
jeszcze brata na lyso ogolilam
Anastazzja
a ja dziewczyny uczę się do egzaminu
bo dziś na 9 mam
a zaczęłam się uczyć 2 godziny temu...szok...jak zwykle zostawiam WSZYSTKO na ostatnia minutę...ale cóż...jasno się już u mnie robi

no nic wracam do statystyki
bo tylko 5 godzin i 29 minut zostało mi do egzaminu
i jeszcze teoria do nauczenia;d i 8 zadań do rozkminienia
więc trochę tego jest
jutro jak wrócę to chyba prześpię cały dzień
ale kolejny egzamin dopiero w środę
swoją drogą nie wiem czy Wam się chwaliłam,ale za 16 dni od dziś wylatuję do mojej sis

bardzo się cieszę z tego powodu

matosia
no wrocilam z dalekiej podrozy
mezus ma wolne do konca miesiaca wiec sobie razem troche odpoczniemy
heh mama tak samo jak king atez nie tesknilam ale cieszylam sie ze wracam
jak wrocilysmy zrobil nam powitanie ze ho ho! czekal na ans z kwiatkami
a jak weszlam do domu to w pokoju wisial papier toaletowy na ktorym bylo napisane 'witamy z powrotem kochane dziewczyy'
no ale bylam tak padnieta ze szkoda gadac. osc od zaproszen nie odzywa sie ;/ jestemwsciekla jak osa ;/ niewiadomo czy nam wogole je wysle ;/ jezeli nie to ide na policje ze to zlodziej jest i tyle ;/ do tego dzis jedziemy sie klocic do naszego hotelu o ta sale slubna ech a z pozytywnych spraw to odbieramy paszport mlodej dzis !
Hejka
a tutaj znów pustki,ładnie to tak??
Patrycja jak się czujesz??
Cannela mam nadzieję,że wiesiołek pomoże.Wziełaś sie ostro za siebie.
Wiecie co dziewczyny zrobiłam eksperyment i przymierzyłam stanik mojej siostry (ma 95 c) i uwierzycie ,że jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie mam B 75
a tutaj znów pustki,ładnie to tak??
Patrycja jak się czujesz??
Cannela mam nadzieję,że wiesiołek pomoże.Wziełaś sie ostro za siebie.
Wiecie co dziewczyny zrobiłam eksperyment i przymierzyłam stanik mojej siostry (ma 95 c) i uwierzycie ,że jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!Normalnie mam B 75
reklama
Zosiek powodzenia na egzaminie ja mam dzis na 18 i tez nic nie umiem jeszcze jakos zebrac sie nie moge hehe
ja sie wyspalam tzn musialam bo juz nie mialam sily oczy same sie zamykaly
przeciez mialas nie leciec do siostry?
Matosia hehe no to mila niespodzianka a zarazem smieszna z tym papierem
nie odezwal sie jeszcze?moze zadzwon do niego i go ochrzan co on w kulki se leci ile mozna czekac slub za pasem a on co wrr i z sala tez macie problem?o maj gad jak tak jest zawsze to ja chyba juz nie chce jak mam sie uzerac..
a to wyjezdzacie gdzies z mala?
przeciez mialas nie leciec do siostry?
Matosia hehe no to mila niespodzianka a zarazem smieszna z tym papierem
a to wyjezdzacie gdzies z mala?
Podziel się: