reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Mój K. bardzo otworzył się na temat dziecka,ślubu ... Nawet,gdy nasz wspólny kolega poinformował nas,że zostanie tatą powiedział mu : "To wielkie szczęście mieć dziecko.Gratuluję.Będziesz wspaniałym ojcem." A my od dwóch dni się "przytulaliśmy" bez zabezpieczenia,ale to nie możliwe,żeby coś z tego było (20 dzień cyklu),zresztą i tak szkoła ... Ehhh ... Jak ona mi przeszkadza w planach.Zrobiłabym wszystko by skończyć ją jak najszybciej i wziąść sprawy w swoje ręce.No niestety. :(

reklama
hej dziewczyny :*:*

więc tak mój Radek szaleje już ze szczęścia :) chodzi, całuje mnie po brzuchu i w ogóle:) dzisiaj to się czuję gorzej, wymiotowałam rano ale jest dobrze:) no i piersi mnie zaczęły boleć :/

a co u Was?? Mazia leć jutro na beta albo rób test !!

Kulka to wy się jednak staracie teraz o dziecko??

Nie,specjalnie się nie staramy.No niestety musimy te 2 lata poczekać (prawie,bo już 23 miesiące i kilka dni).To był 20 i 21 dzień cyklu,więc nie sądzę,żebym zaszła w ciążę.Zazwyczaj się zabezpieczamy.Jeśli jednak zaszłam,co jest praktycznie nie możliwe,to z jednej strony będę najszczęśliwszą osobą na świecie,a z drugiej no niestety szkoła,ale myślę,że i tak dalibyśmy sobię radę.

patrycja fajnie sie czyta jak piszesz ze jestes w ciazy :) jeszcze niedawno pisalas ze raczej nic z tego nie bedzie i w ogole a tu prosze :) jeszcze raz gratuluje :) bardzo sie ciesze :) no i wcale sie nie dziwie ze Radek tak szaleje ze szczescia :D w koncu bedzie ojcem! jak to dumnie brzmi :)

Hejka:)

Ja zrobiłam dzisiaj test ale wyszedł negatywny w sumie to dopiero 9dzień po owulacji,@ mam mieć w piątek.Zobaczymy co będzie.Patrycja ja z bólu piersi dzisiaj płakałam.A powiekszyły mi się chyba już o rozmiar.Na prawdę każdy staniki na mnie za mały.Teraz juz nie będe robiła testu najwczesniej gdzieś za tydzień jakby @ nie przychodziła.Za wczesnie na te testy chyba.No chyba,że nie zaciążyłam.

PS.zobaczcie sobie ten filmik cały przebeczałam. http://www.smog.pl/wideo/27045/drastyczna_kompilacja_dzieki_ktorej_nie_zginiesz_w_wypadku/

Ostatnia edycja:
Kinga ja tylko sciagi nie mam sie kiedy uczyc a nwet mi sie nie chce:p

Patrycja ja wciaz nie wierze a jeszcze nie dawno mowilas ze nie chce do konca a jak sie przelamal to sobie dziecko sprawiliscie super tak sie ciesze jakbym to ja byla:p i jak powiedzieliscie juz rodzicom?mysle ze powinniscie razem to zrobic tak jakos ladniej to wyglada:)

Kulka raczej male szanse zreszta ciezko by wam teraz bylo

Mazia bo moze zawczesnie idz na bete mysle ze ona powinna juz pokazac ciaze:)

ale cicho tu

Ostatnia edycja:
a no cicho cicho..weekend :D

mazia moze faktycznie w twoim przypadku za wczesnie, bo obajwy masz takie wypisz wymaluj, glowka do gory, bedzie dobrze!

kulka moim zdaniem nie powinnismy sie tak "bawic" bez niczego..naprawde...ja wierze ze dalibyscie rade, ale po co sobie zycie utrudniac?

reklama
Do góry