reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja ja też jestem za tym,zeby powiedziećo tym rodzicom dopiero po wizycie u lekarza,wtedy będziesz wiedziała,że rozwija się płód i w ogole.A nie tylko puste jajeczko(odpukać w niemalowane) a to czesto się zdarza.Lepiej mieć 100% pewności,bo w innym razie wyjdziecie na dzieciaki.W ogole zgadzam sie z dziewczynami,najpierw ustalcie jak to bedzie po porodzie ze ślubem itp.Zeby jak rodzice się zapytają nie było,yyy jeszcze nie wiemy.Przemyślcie to i moim zdaniem z powiedzieniem rodzicom jest jeszcze czas.Jeszcze bedą mogli się z tą myslą oswoić.Jak im powiecie powiedzmy za tydzień czy dwa.Moim zdaniem w tych kwestiach nie ma się co śpieszyć.

reklama
He he Cornelka takiego optymizmu było mi trzeba :D Najlepiej by było gdybyśmy mniej więcej razem zafasolkowały jak Patrycja i Mazia :D:D
Skoro mówisz, że za rok będziemy już bawic albo szykowac sie do porodu to ja Ci wierze ;**

Cannella Ty przepowiedzialas z fusow i sie sprawdzilo oby i nam trzeba byc pozytywnie nastanionym hehe ja dzisiaj w ogole pelna optymizmu odstresowuje kolezanki bo egzamin ustny ale ja wierze ze nam sie uda pozaliczac a potem trzeba to oblac:D a co czasem wolno:p

Mazia napewno zafasolkowalas innej opcji to ja nie widze:)

ciekawe ktory tydzien u Pati?

jakiś czwarty:) termin powinna mieć na koniec lutego początek marca.

Ja mam ból brzucha jak na @.A @ ma być dopiero na piatek -sobotę.

Cornellka bo dni ciąży liczy się już od pierwsego dnia miesiączki,kiedy zaczyna dojrzewać pęcherzyk Graffa:).Patrycja powinna być własnie w 4 tygodniu:)

My już z Radkiem na ten temat rozmawialiśmy i mamy już plan, ślub weźmiemy ale cywilny bo ja nie chce teraz na szybkiego brać kościelny i nie móc się na własnym weselu wyszaleć. Dlatego cywilny by nie było problemów z nazwiskiem i w ogóle. Mieszkania już szukamy do wynajęcia bo oboje nie chcemy mieszkać z rodzicami. Ja chcę dalej studiować ale wiadomo teraz takie praktyczne rzeczy jak jazda na wózkach inwalidzkich i podnoszenie pacjentów więc te przedmioty ewentualnie bym sobie przeniosła.

Tak idę dzisiaj do lekarza popołudniu więc wieczorkiem Wam wszystko napisze co mi gin powiedziała:)

to jak pati nie pojdzie na usg czy bete to lekarz jej nic nie powie...ja bylam w 4 tyg u swojej lekarki i ona mi pow ze to za wczesnie zeby ona mogla wyczuc przy samym badaniu ale skoro test mi pokazal dwie kreski to napewno tak jest :) i mialam sie zglosic dopiero miesiac pozniej! :) zobaczycie jak sie bedzie cieszyc jak karte ciazy dostanie :D

cannella, cornelka no jakbyscie wy w tym samym czasie zafasolkowaly to byloby ekstra :)

zgadzam sie z mazia...rodzicom mozna powiedziec za tydzien, dwa...wazne zeby bylo wszystko jasne i zaplanowane.

matosia, a ty chrzcilas swoja niunke?

reklama
Pati oj to super juz dzis wszystko bedziesz dokladnie wiedziec jesli to 4 tyg to moze jeszcze nie widziec chociaz u mojej kolezanki juz stwierdzila i dobrze ze wszystko zaplanowane alemusi byc u was radosc:)

Do góry