Zosiek, cornelka powodzenia na egzaminie!
mazia siostra ma 95 w obwodzie pod biustem? to kawal z niej baby ;-)
widzisz, bez powodu piersi nie rosna, ja jestem pewna ze jestes w ciazy 
zosiek i bardzo dobrze zrobilas z tym mailem! typowe zachowanie hehe, docenia jak stracil...ehhh ci faceci...ciekawe czy zmienil sie tymczasowo a pozniej wszystko wrociloby do normy czy moze jednak go olsnilo?
dla mnie - osobiscie - zdanie ze za rok mozemy zaczac rozmawiac na temat dziecka to wiesz...malo pocieszajace by bylo hehe jakby mi powiedzial ze za rok bedziemy sie starac to ok, rozmawiac? hmmm rozmawiac to mozna i 5 lat;-) super masz z tym wyjazdem, zazdroszcze hehe 
matosia w ogole to najlepszego z okazji ukonczenia 9 miesiaca
fajnie ze sie dobrze bawilas, mezulo zrobil ekstra powitanie
a gdzie sie wybieracie z mloda? u nas zeby wychodza...i taka jest drazliwa mloda ze heeej. Od kilku dni nosek podnosi do gory jak krolik i syczy przez nos 
cannella trzymamy kciuki zebys ty teraz zafasolkowala! dobrze ze juz wszystko sie uklada miedzy wami, teraz tylko czekac na owoc milosci
cornelka napewno bedziesz wygladac slicznie, ja tak zawsze robilam, najpierw braz/czekolada a na to pasemka blond - tylko nie zolty bo totalnei mi sie to nie podoba

mazia siostra ma 95 w obwodzie pod biustem? to kawal z niej baby ;-)

zosiek i bardzo dobrze zrobilas z tym mailem! typowe zachowanie hehe, docenia jak stracil...ehhh ci faceci...ciekawe czy zmienil sie tymczasowo a pozniej wszystko wrociloby do normy czy moze jednak go olsnilo?

matosia w ogole to najlepszego z okazji ukonczenia 9 miesiaca

cannella trzymamy kciuki zebys ty teraz zafasolkowala! dobrze ze juz wszystko sie uklada miedzy wami, teraz tylko czekac na owoc milosci

cornelka napewno bedziesz wygladac slicznie, ja tak zawsze robilam, najpierw braz/czekolada a na to pasemka blond - tylko nie zolty bo totalnei mi sie to nie podoba