reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
juz sie za nim stesknilas?
a jaka? za mna dzisiaj kebab chodzi ale ze pada to nie chce mi sie juz tylka z domu ruszac:)

kurcze fajnie ze mamy 2 fasolki juz :)

niby sie nei stesknilam - nie czuje tego - ale ciesze sie ze wraca heheh :) salatke zrobilam taka: ogorek zielony, rzodkiew, paluszki krabowe, koper, makaron sojowy, sol, pieprz, majonez. Pyyyychhhaaaa... :) ale i tak zadzwonilam do swojego zeby mi kupil kfc jak bedzie mial po drodze :D

Cornelka stwierdziłam,że z testami i betą jeszcze poczekam.Nie spieszy się nigdzie.Jeszcze te kilka dni do terminu @ poczekam,jak nie przyjdzie do nastepnego poniedziałku to zrobię test.

A piersi bolą dalej,cholera już mnie trafia!!Dotknąć się nie mogę.Zakładanie stanika boli,mycie boli,ubieranie się boli.Boje się,że jak nie ciąża to jakaś choroba.Czytałam w necie o chorobach piersi,ale prawie wszystkie są związane z ciążą-laktacją.Owszem przed @ zawsze mnie bolały,ale w życiu nie tak.A teraz bolą juz ponad tydzien!!!!Nawet 2 kumpli i koleżanka wczoraj stwierdzili,że mi biust urósł.Masakra!!

Ja własnie z pizzy wróciłam była pyszna...teraz mam ochotę na lody jabłkowe pycha

Kinga Kfc tez bym zjadła szczegolnie tortille!!!uwielbiam!!;-);-):tak::tak:

Kinga nie jadlam takiej ale musi byc pyszna kfc mniam ja bym kurczaczki zjadla

ej nie robcie mi smaku bo zaraz polece po jakies jedzonko a pozniej bede ryczec ze gruba jestem

Mazia no to poczekaj juz nie wiele zostalo ja za tydzien znow bede sie meczyc bo tez mnie dopanie nie ma to jak 2 okresy w ciagu jednego miesiaca no tragedia jakas:| no wlasnie sama widzisz ze wszystko wskazuje na ciaze a jest zbyt wczesna by pokazal ja test ale dbaj o siebie i nie jedz za duzo pizzy bo ponoc nie zdrowa:p

wiecie co a mnie piersi swedza hehe dziwne bo nie wiem od czego moze od balsamu:p

cornellka dbam dbam,dużo czytam w necie.I podobno jak cycuszki tak bolą to znaczy ,że ciąża się przyjęła i się rozwija.Zobaczymy oby to nie był jakis rak albo cos:((((.A pizza jak może być nie zdrowa???ten tuńczyk,kukurydza i pieczarki do tego sos czosnkowy niebo w gębie:p

mazia dla nas to ciaza..ja mialam taki bol piersi miesiac przed ciaza (tez to bylo dziwne dla mnie bo nigdy tak nie mialam a okres mialam normalnie), a pozniej to juz okresu nie bylo...ale ten bol to dopiero wtedy byl konkretny...wlasnie taki jak u Ciebie... po miesiacu jakos przeszlo....ale to to nic...ja przez 3 miesiace mialam takie nudnosci od rana do wieczora ze wstalam i myslalam tylko o tym zeby dzien sie juz skonczyl zebym mogla sie polozyc spac...bo wtedy tylko nie czulam ich :( koszmar.....

cornelka sproboj ja zrobic, wszystko kroi sie w drobna kostke - makaron oczywiscie wczesniej gotujesz i kroisz bo polamac sie go nie da przed gotowaniem... hehe :) mowie ci rewelacja :) ja swoja za bardzo popieprzylam...ale paaali.

no to sama widzisz ze to ciaza jeju jak wam fajnie ja tez chce a tu nic:( oj tak pychota sama bym zjadla taka tone kalorii moze mojego brata wyciagne hehe no i mnie na mowilas bedzie na Ciebie jak jutro sie w spodnie nie zmieszcze:p

Kinga to ostra jest git:p zrobie kiedys ale nie teraz bo mi sie nie chce:p

reklama
Do góry