reklama
niby sie nei stesknilam - nie czuje tego - ale ciesze sie ze wraca heheh
salatke zrobilam taka: ogorek zielony, rzodkiew, paluszki krabowe, koper, makaron sojowy, sol, pieprz, majonez. Pyyyychhhaaaa...
ale i tak zadzwonilam do swojego zeby mi kupil kfc jak bedzie mial po drodze 
Cornelka stwierdziłam,że z testami i betą jeszcze poczekam.Nie spieszy się nigdzie.Jeszcze te kilka dni do terminu @ poczekam,jak nie przyjdzie do nastepnego poniedziałku to zrobię test.
A piersi bolą dalej,cholera już mnie trafia!!Dotknąć się nie mogę.Zakładanie stanika boli,mycie boli,ubieranie się boli.Boje się,że jak nie ciąża to jakaś choroba.Czytałam w necie o chorobach piersi,ale prawie wszystkie są związane z ciążą-laktacją.Owszem przed @ zawsze mnie bolały,ale w życiu nie tak.A teraz bolą juz ponad tydzien!!!!Nawet 2 kumpli i koleżanka wczoraj stwierdzili,że mi biust urósł.Masakra!!
Ja własnie z pizzy wróciłam była pyszna...teraz mam ochotę na lody jabłkowe pycha
Kinga Kfc tez bym zjadła szczegolnie tortille!!!uwielbiam!!;-);-)

A piersi bolą dalej,cholera już mnie trafia!!Dotknąć się nie mogę.Zakładanie stanika boli,mycie boli,ubieranie się boli.Boje się,że jak nie ciąża to jakaś choroba.Czytałam w necie o chorobach piersi,ale prawie wszystkie są związane z ciążą-laktacją.Owszem przed @ zawsze mnie bolały,ale w życiu nie tak.A teraz bolą juz ponad tydzien!!!!Nawet 2 kumpli i koleżanka wczoraj stwierdzili,że mi biust urósł.Masakra!!
Ja własnie z pizzy wróciłam była pyszna...teraz mam ochotę na lody jabłkowe pycha
Kinga Kfc tez bym zjadła szczegolnie tortille!!!uwielbiam!!;-);-)

Kinga nie jadlam takiej ale musi byc pyszna kfc mniam ja bym kurczaczki zjadla
ej nie robcie mi smaku bo zaraz polece po jakies jedzonko a pozniej bede ryczec ze gruba jestem
Mazia no to poczekaj juz nie wiele zostalo ja za tydzien znow bede sie meczyc bo tez mnie dopanie nie ma to jak 2 okresy w ciagu jednego miesiaca no tragedia jakas:| no wlasnie sama widzisz ze wszystko wskazuje na ciaze a jest zbyt wczesna by pokazal ja test ale dbaj o siebie i nie jedz za duzo pizzy bo ponoc nie zdrowa
wiecie co a mnie piersi swedza hehe dziwne bo nie wiem od czego moze od balsamu
ej nie robcie mi smaku bo zaraz polece po jakies jedzonko a pozniej bede ryczec ze gruba jestem
Mazia no to poczekaj juz nie wiele zostalo ja za tydzien znow bede sie meczyc bo tez mnie dopanie nie ma to jak 2 okresy w ciagu jednego miesiaca no tragedia jakas:| no wlasnie sama widzisz ze wszystko wskazuje na ciaze a jest zbyt wczesna by pokazal ja test ale dbaj o siebie i nie jedz za duzo pizzy bo ponoc nie zdrowa
wiecie co a mnie piersi swedza hehe dziwne bo nie wiem od czego moze od balsamu
cornellka dbam dbam,dużo czytam w necie.I podobno jak cycuszki tak bolą to znaczy ,że ciąża się przyjęła i się rozwija.Zobaczymy oby to nie był jakis rak albo cos
(((.A pizza jak może być nie zdrowa???ten tuńczyk,kukurydza i pieczarki do tego sos czosnkowy niebo w gębie
mazia dla nas to ciaza..ja mialam taki bol piersi miesiac przed ciaza (tez to bylo dziwne dla mnie bo nigdy tak nie mialam a okres mialam normalnie), a pozniej to juz okresu nie bylo...ale ten bol to dopiero wtedy byl konkretny...wlasnie taki jak u Ciebie... po miesiacu jakos przeszlo....ale to to nic...ja przez 3 miesiace mialam takie nudnosci od rana do wieczora ze wstalam i myslalam tylko o tym zeby dzien sie juz skonczyl zebym mogla sie polozyc spac...bo wtedy tylko nie czulam ich
koszmar.....
cornelka sproboj ja zrobic, wszystko kroi sie w drobna kostke - makaron oczywiscie wczesniej gotujesz i kroisz bo polamac sie go nie da przed gotowaniem... hehe
mowie ci rewelacja
ja swoja za bardzo popieprzylam...ale paaali.
cornelka sproboj ja zrobic, wszystko kroi sie w drobna kostke - makaron oczywiscie wczesniej gotujesz i kroisz bo polamac sie go nie da przed gotowaniem... hehe
no to sama widzisz ze to ciaza jeju jak wam fajnie ja tez chce a tu nic
oj tak pychota sama bym zjadla taka tone kalorii moze mojego brata wyciagne hehe no i mnie na mowilas bedzie na Ciebie jak jutro sie w spodnie nie zmieszcze
Kinga to ostra jest git
zrobie kiedys ale nie teraz bo mi sie nie chce
Kinga to ostra jest git
reklama
Podziel się: