reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

A ja chciałam tipsy - niestety nie wiem czy mi nie będzie szkoda 110 zł w szczególności, że zamówiłam w Avonie kosmetyki za 110 zł - jak Rafał się dowiedział to myślałam, że mnie zabije :D Ale czego się nei robi dla lepszego samopoczucia :D :D :D

reklama
Mama Boo pisze:
A ja chciałam tipsy - niestety nie wiem czy mi nie będzie szkoda 110 zł w szczególności, że zamówiłam w Avonie kosmetyki za 110 zł - jak Rafał się dowiedział to myślałam, że mnie zabije :D Ale czego się nei robi dla lepszego samopoczucia :D :D :D

miałam tipsy - kosztowne, trezba odnawiać - odpadają - nawet najlepsze...

niszczą paznokcie - nie polecam

ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.

agawa1 pisze:
ja w ramach poprawienia samopoczucia kupiłam sobie porządny depilator i nogi do kolan - nie bolą ale gorzej z górną częścią.

ja nawet pachy spróbowałam - jedną mi się udało :)

przeliczyłam i wuzyty u kosmetyczki wychodziły duuużo drożej

azik pisze:
agawa1 pisze:

ja musze sie nastawić psychicznie, w końcu to nie poród no nie :)

azik pisze:
agawa1 pisze:

pachwy to najlepiej laserem zalatwic-raz a dobrze...i na zawsze,bo depilatorem booooliiii,a golenie to nie najlepsze rozwiazanie.ja sie wlasnie ostatnio zastanawiam nad laserowym sposobem usuniecia owlosienia :p ,gdzies w necie znalazlam nawet strone i cennik-chyba cos kolo 200zl kosztowaloby.

benita_29 pisze:
azik pisze:
agawa1 pisze:

pachwy to najlepiej laserem zalatwic-raz a dobrze...i na zawsze,bo depilatorem booooliiii,a golenie to nie najlepsze rozwiazanie.ja sie wlasnie ostatnio zastanawiam nad laserowym sposobem usuniecia owlosienia  :p ,gdzies w necie znalazlam nawet strone i cennik-chyba cos kolo 200zl kosztowaloby.

ale to chyba tylko cena za jeden zabieg, a zabiegów to różnie potrezba - u mnie pewnie z 6...

reklama
azik pisze:
benita_29 pisze:
azik pisze:
agawa1 pisze:

pachwy to najlepiej laserem zalatwic-raz a dobrze...i na zawsze,bo depilatorem booooliiii,a golenie to nie najlepsze rozwiazanie.ja sie wlasnie ostatnio zastanawiam nad laserowym sposobem usuniecia owlosienia :p ,gdzies w necie znalazlam nawet strone i cennik-chyba cos kolo 200zl kosztowaloby.

ale to chyba tylko cena za jeden zabieg, a zabiegów to różnie potrezba - u mnie pewnie z 6...

Z tym laserem to wszystko fajnie ale jak sie bylam dowiedziec, ile zaiegow na moje nogi bedzie trzeba to pani nie byla pewna na poczatku mowila ze moze 3 wystarcza a pozmiej cicho wspomnaila, ze rekordzistki to i nawet 10 maja.
Znajoma zrobila sobie wasik laserem - czula sie po nim jak po saringu bokserskim i stwierdzila, ze nigdy wiecej lasera, na kolejne zabiegi juz sie nie zdecydowala. A mnie cały czas kusi, żeby raz na zawsze włosów zbędnych się pozbyć.

Do góry