reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

ja też zawsze bezbarwny albo cielisty - tak teraz mi się zachciało na kolorowo czyli na wiśniowo ;D (piękny kolorek) - a co mi tam...ale kończę na dziś tą zabawę bo jutro rano pobudka - ałe szczęście na stopy mogę założyć skarpetki, gorzej z dłońmi.... hm... ;D

reklama
Ja też na czerwono nie bardzo, ale są np. fajne brązy czy np. bordo, wiśnia, jak pisze Iwosz - fajnie wyglądałyby paznokcie dopasowane  do stroju na przykład, no ale cóż... jak się nie ma ręki chemika...  ;D ;D ;D

Ostatnio ćwiczę francuski manicure  ;D I zawsze lewa ręka prosto i ładnie, no bo malowana "sprawną" prawą ręką, a prawa...eehhh szkoda gadać...  ;D Ale nie poddaję się ;D Podoba mi się ten styl i może kiedyś uda mi się ładnie i prosto malować :)

co robicie by nie ogryzac???? ja obgryzam na maksa!! nie tylko paznokcie ale i skórki... wygląda to okropnie ale jest silniejsze ode mnie... niestety.
ja też nie potrafię malować sobie paznokci, katastrofa. Tylko bezbarwne i odżywki, by tak ładnie się błyszczały.
A u nóg w ramach poprawy nastroju zrobiłam sobie u Pani pedikiurzystki "francuskie" pazurki, super wyglądają do sandałków :) Mam fajną panią, która przychodzi do domu i bierze za pedikiur 40 zł :) tyle tylko, że jest straszną gadułą... no ale coś za coś :) i nie muszę załatwiać dla synka kogoś; a ostatnio to jeszcze Miłek się załapał na profesjonalne obcinanie :laugh: :laugh:
Teraz muszę iść do fryzjera, bo to co mam na głowie dawno przestało być fryzurą a jest kostropatym tworem... wyglądam fatalnie. Może któraś z was poleciłaby mi fajną fryzjerkę z W-wy, bo jak dotąd nie ma swojej ulubionej...

Inkaa, ja nie obgryzam paznokci, więc nie wiem co poradzić, Ale czasem zdarzy mi się skórki - tj. w sytuacji kiedy jakaś mi wystaje , kiedy zrobi mi się tzw. zadziorek ;D Nie potrafię tego powstrzymać, za bardzo mnie to drażni ;D

reklama
Do góry