reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

catherinka pisze:
A ja idę idę i nie mogę dojść... Czy znajdę na to czas? :(

znajdziesz ;) jak synuś pójdzie do przedszkola ;);)

ja muszę iść, bo mi wypadają, może się wzmocnią jak skrócę,poza tym mam postrzępione końcówki, ostatni raz cokolwiek z włosami robiłam tydzień przed porodem ::)

reklama
ja tez muszę przeprowadzić remont na głowie i mam super mobilizujący pretekst....chrzciny mojego syncia, w końcu za parę lat, jak obejrzy zdjęcia, to wolałabym zeby zobaczył ładną mamunię, a nie przerażającą strzygę ;D

fionka pisze:
ja tez muszę przeprowadzić remont na głowie i mam super mobilizujący pretekst....chrzciny mojego syncia, w końcu za parę lat, jak obejrzy zdjęcia, to wolałabym zeby zobaczył ładną mamunię, a nie przerażającą strzygę ;D

;D ;D ;D

catherinka pisze:
No własnie mi też i myślę, że ścięcie trochę je wzmocni. Ja ostatni raz u fryzjera byłam w pod koniec stycznia ::)

oj widze ze wszystkie ..."na jednym wozku jedziemy":)....ja tez ostatni raz u fryzjera bylam przed porodem ........no a teraz pare dni temu przed chrzcinami zdecydowalam sie na kolejny raz ...ale tylko na podciecie koncowek...........
Myslalam nad pasemkami ....ale pozostalo na tym ze w sobote wieczorem przed chrzcinami moj maz farbowal mi wlosy ;D...hihi nawet mu to wyszlo jak na jego pierwszy raz:):)

tereskaa brawo dla męża ja bym mojemu nie dała farbować moich włosów straciłby cierpliwość i w połowie wyszedł :):):)

agawa1 pisze:
tereskaa brawo dla męża ja bym mojemu nie dała farbować moich włosów straciłby cierpliwość i w połowie wyszedł :):):)
nawet nie wiesz jak panikowalam ...........tymbardziej ze to bylo na kilka godzin przed chrzcinami ...no i raczej odwrotu nie bylo ;D............no ale siw udało:):)

reklama
ja u fryzjera po porodzie bylam juz 3 razy :) w jednym miesiacu ;Di dalej jestem z wlosow niezadowolona i za tydzien ide jeszcze raz :laugh:

Do góry