reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Osinko wlasnie te szampony i odzywki z salonow fryzjerskich czy sklepow sa bardzo dobre!:tak:Podciecie napewno je wzmocni masz racje.
Co do kg to wyprobuj chrom ale ten chito-chrom jest lepszy ja kiedys stosowalam i bardzo pomagal do tego biegalam ale nie wiem Osinko czy masz czas:sorry:
Ja ciagle probuje zrzucic 5kg jakos ostatnio sie poddalam ale 1kg mi juz ubyl:-p
jesli chodzi dziewczyny o tabletki skrzypowity sama chce teraz je zazywac ale po trzech miesiacach dopiero widac efekt wiec trzeba troche poczekac:-)

reklama
Donosze ze sie zebralam i za rada Emci szoruje piety tarka codziennie pod prysznicem (wczesniej nie zawsze mi sie chcialo). Po codziennym szorowaniu wcieram zwykly krem do stop i piety mam mieciutkie. Roznice da sie zauwazyc juz po kilku dniach, tyle ze trzeba byc systematycznym i naprawde robic to codziennie.

Co do odchudzania to nie wiem czy juz jest w PL ale tu w Stanach pojawil sie preparat o nazwie Alli. Jest to jedyny przebadany i zaoprobowany przez FDA (federalny urzad ds lekow) i dopuszczony do sprzedazy specyfik na odchudzanie. Trzeba go nieststy stosowac z dieta, powoduje o 50%szybsze chudniecie, tzn np jesli przy zwyklym odchudzaniu schudnie sie 10kg to z alli 15kg. Kupilabym sobie ale na razie karmie piersia i odchudzanie nie wskazane :(

Osinko Meridia jest polecana dla osob z duza nadwaga,o ile pamietam ze wskaznikiem BMI ponad 30 ( moge cos mylic) , zawiera pochodna amfetaminy i dziala zaburzajaco na osrodek odpowiedzialny za uczucie glodu. Kosztuje cos kolo 400zl

reklama
Osinko Alli kosztuje za 90 tabletek $59.Lyka sie je po kazdym posilku wiec starczaja prawdopodobnie na miesiac. Sama jestem zdziwiona ze nawet nie sa drogie ale to chyba taka polityka firmy bo jak cena bedzie w miare to przeciez wiecej osob kupi.

Do góry