reklama
jak mój biust zmarźnie to wyglada idealnie skóra jest obkurczona, cholera inaczej to działa niż u faceta jak jemu zimno to niefajnie bo sprzęt skurczony do niczego się nie nada;-) w takim razie na siebie muszę kierować na maxa nastawioną klimę a na mojego misia podgrzewaną poduszkę elektr
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
maggusia to my takie same ;-):-)....to kiedy zaczynamy znęcanie się nad sobą;-)żeby dojść do 49:-)To ja mam 164 cm i waze 55:-)wiec zbijamy wage do 49kg.
A
azik
Gość
To ja mam 164 cm i waze 55:-)wiec zbijamy wage do 49kg.
ech ja 55 wazyłam w liceum
a mam tez 164 cm
nie pytajcie ile waze
pytia
Fanka BB :)
ja od dzisiaj zaczęłam zimne prysznice.......wr...strasznie nieprzyjemne, a apropo kremików to ja lubie firmy eveline, taki w różowym opakowaniu
Ja też kupiłam ostatnio ten Eveline, zobaczymy, czy bedzie jakiś efekt. A co do zimnych pryszniców to toleruję je wyłącznie po saunie i to tez na krótko. Jakoś nie moge się zmusić... Jak dla mnie okropne uczucie...
maggusia to my takie same ;-):-)....to kiedy zaczynamy znęcanie się nad sobą;-)żeby dojść do 49:-)
Tereska ja od 2 dni nic nie jema bo mi sie nie chcenaprawde:-)
po za tym chce jeszcze napisac ze solarium i sauna odchudza!
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Maga- ja także uzywam ten rozowy evline ..jest fajny ładnie pachnie ..i chyba działa uzywam go 2 miesiące i efekt jettereska 50 to moje marzenie, jak narazie waga nieugięcie pokazuje 56
ja od dzisiaj zaczęłam zimne prysznice.......wr...strasznie nieprzyjemne, a apropo kremików to ja lubie firmy eveline, taki w różowym opakowaniu
Podziel się: