reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

:happy2:a z lancome na co to jest?
Ja mam preparat-krem cynamonowy smarujesz sie nim dwa razy dziennie wygrzewa ladnie ubierasz dres i wypacasz sie:-)stoji mi w lazience musze znow zaczac go uzywac.
Mi natomisat brzuch i boczki nie daja spokoju jak usiade mam zwis oponke:eek::-(bardzo mi to przeszkadza a jeszcze bardziej te rozstepy zbieram kasiure na lasery zeby je usunac i dozbierac nie moge!:wściekła/y::no:
Po za tym nogi pupa ok mi zawsze wszystko idzie w brzuch i w biust.
Normalnie teraz to juz nie wiem co mam jesc a czego nie zeby zrzucic szesc kg:eek:
Dzialala na mnie dieta jogurtowo-owocowa plus senes na noc ale tak przymierzam sioe do tej diety i oprnie mi idzie choc juz drugie dzien malo jem-nawet mi sie nie chce jsc jak patrze na ta opone!:dull:
i senes jest w ruchu juz ktorys dzien wczoraj tylko zapomnialam:rofl2::happy2:
chcialabym biegac ale jakos nie mam z kim zostawic malego w domu robie male cwiczonka na dodatek pogoda do biegania jest deszczowa wiec nie na bieganie:baffled:

reklama
ja akurat nienawidzę biegać:wściekła/y::no:
za to od tygodnia w ramach meeeega mobilizacji ćwiczonka w domu i dieta, też mam 6 kg, które są dla mnie zmorą...jak ja marzę o 50:crazy:

lancome to taki ujędrniająco wyszczuplający cud

ja wagę mam już sprzed ciąży i to od zeszłego roku wakacji ale proporcje tłuszczu do mięśni odwrotne niż kiedyś o czym już wspomniałam
:wściekła/y::wściekła/y:

co zego że waga ta sama jak miałam przed ciązą 18% tłuszczu a teraz mam 25% masakra nie mogę na sebie patrzeć

AgaOO aha z lancome sa dobre kosmetyki moja mama uzywa:-)dlatego zapytalam.

Ja mam tez wiecej tluszczu wkurza mnie ta opone no:wściekła/y:wiadomo zrzucic to mozna ale co z rozstepami?:eek:zeby je usunac trzeba kasiury jak narazie na niej nie leze.

Maga ja chce wazyc 49-50;-):-)ah wszytsko bym dala za ta wage.

50 kg to ja nie pamiętam kiedy ważyłam:no:
Moje marzenie to przynajmniej 60, ale daleka droga przede mną oj daleka:zawstydzona/y:

Ja zrzuciałam 6 kg ..ale jeszcze chciałabym 10 kg aby wrócic do magicznych 50 kg;-):tak::tak::tak:poza tym mamy wesela we wrzesniu wiec chciałabym ładniej wyglądac.

od sierpnia, a najpóźniej od września muszę iść na siłownię, mam 6kg w zapasie:wściekła/y: nawet nie wiem kiedy mi się przybrało :wściekła/y:
mój szczyt marzeń to 65kg (waga sprzed ciąży)

reklama
w ramach poprawienia sobie samopoczucia poszłam sobie na solarke po raz pierwszy od prawie 4 lat:zawstydzona/y::tak:

Do góry