reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ja też używam tych kosmetyków ale u mnie jakoś efektów nie widać - ładnie pachną i trochę porawiają stan psychiczny , że coś robie ;-)
K
KingaP
Gość
Podpowiedzcie mi, jakich pudrów sypkich używacie (używałyście) i są (były) ok?
Ja miałam do tej pory Vipery i chwalę sobie, skończył mi sie i myślałam o zmianie :-)
Ja miałam do tej pory Vipery i chwalę sobie, skończył mi sie i myślałam o zmianie :-)
karolkaz
Fanka BB :)
Kinia ja uzywam puder sypki -Sephory (ich produkt)..a dobry jest tez firmy Joko JOKO CosmeticsPodpowiedzcie mi, jakich pudrów sypkich używacie (używałyście) i są (były) ok?
to sa bardzo dobrej jakości i niedrogie kosmetyki polecam zwłaszcza cienie do powiek i lakiery do paznokci i pudry oczywiście
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
potwierdzam - kosmetyki joko są super (szczególnie dla kieszeni;-))
K
KingaP
Gość
odwiedziłam kilka drogerii i podpytywałam. panie polecają Joko, a ja jakaś niechętna była Wypróbuję :-)
karolkaz
Fanka BB :)
znalazłam na stronce Sephory taki specyfik na biust Sephora: Perfumy, makija
cena nie jest niska ..ale opis zachęcajacy ..trzeba spróbowac
cena nie jest niska ..ale opis zachęcajacy ..trzeba spróbowac
KingaP jesli chodzi o pudry to ja uzywalam calkiem niedawno Loreala True Match
Transparentny cena to chyba okolo 50zl
a to podklad cena tez kolo 50 zl
i bylam bardzo z nich zadowolona mialam podklad i transparentny:-)co do koloru swietnie sie dopoasowywuja i dobrze pudry sa ponumerowane az tak ze dobierajac do fluidu transparentny ma ten sam numerbardzo dobrze pokrywa niedoskonalosci.Jest rewelacyjny!
cienie lubie z inglota z drobinkami lub z loreala takie polyskujace holographic
efekt swietny.Znalazlam takie zdjecie sa rozne kolory!
Ja teraz uzywam pudru Estee Lauder Futurist
jest swietny polecam choc cenowo troche sobie stoji sprawdzalam w necie to 160zl ale na allegro mozna kupic za 100zl.Dostalam go na imieniny od Mamuski :-) ale powiem ze rewelka.
Moje zdanie takie ze puder to puder musi trzymac sie caly dzien i byc ladny nie robic maski.
Ten jest extra poniewaz:
1.)witaminy A i E rewitalizuje
2.)zaledwie dwie kropelki pokryja cala twarz
3.)dobrze tuszuje niedoskonalosci
4.)skora jest naprezona i ujedrniona
5.)doskonale nawilza przez dlugi czas!
6.)podklad ma zapobiegac starzeniu sie skory mnie to jeszcze nie dotyczy no ale
7.)i jest bezzapachowy
i bylam bardzo z nich zadowolona mialam podklad i transparentny:-)co do koloru swietnie sie dopoasowywuja i dobrze pudry sa ponumerowane az tak ze dobierajac do fluidu transparentny ma ten sam numerbardzo dobrze pokrywa niedoskonalosci.Jest rewelacyjny!
cienie lubie z inglota z drobinkami lub z loreala takie polyskujace holographic
Ja teraz uzywam pudru Estee Lauder Futurist
Moje zdanie takie ze puder to puder musi trzymac sie caly dzien i byc ladny nie robic maski.
Ten jest extra poniewaz:
1.)witaminy A i E rewitalizuje
2.)zaledwie dwie kropelki pokryja cala twarz
3.)dobrze tuszuje niedoskonalosci
4.)skora jest naprezona i ujedrniona
5.)doskonale nawilza przez dlugi czas!
6.)podklad ma zapobiegac starzeniu sie skory mnie to jeszcze nie dotyczy no ale
7.)i jest bezzapachowy
a wlasnie jeszcze mi sie przypomnialy pylki do malowania:-)
np nakladajac cien mozna na gorze dac troszke pylku albo w koncikach powiek polyskuje wtedy bardzo ladnie albo jak kto woli mozna zamym pylkiem wykonac makijaz ja uwielbiam pylki z firmy Gosh
wyglada to mniej wiecej tak ale slicznie sie mieni polecam!oczywiscie sa rozne kolory ja znalazlam w necie taki.
np nakladajac cien mozna na gorze dac troszke pylku albo w koncikach powiek polyskuje wtedy bardzo ladnie albo jak kto woli mozna zamym pylkiem wykonac makijaz ja uwielbiam pylki z firmy Gosh
reklama
A
azik
Gość
Maggusia - ja przez rok nie wydam nawet 50 zł na kosmetyki - te makijażowe
te ceny są porażające... brrrr
ostatnio tak kombinuję, ale jestem antytalent makijazowy
te ceny są porażające... brrrr
ostatnio tak kombinuję, ale jestem antytalent makijazowy
Podziel się: