reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

a tak tak eveline fajne kosmetyki:tak:i cena nie odstraszaja:-) a widzialyscie to cudo garniera na plaski brzuch?wlasnie cos tak sobie mysle moze go kupic?moze efekty beda.

reklama
ja też używam tych kosmetyków ale u mnie jakoś efektów nie widać - ładnie pachną i trochę porawiają stan psychiczny , że coś robie ;-)

Podpowiedzcie mi, jakich pudrów sypkich używacie (używałyście) i są (były) ok?
Ja miałam do tej pory Vipery i chwalę sobie, skończył mi sie i myślałam o zmianie :-)

Podpowiedzcie mi, jakich pudrów sypkich używacie (używałyście) i są (były) ok?
Ja miałam do tej pory Vipery i chwalę sobie, skończył mi sie i myślałam o zmianie :-)
Kinia ja uzywam puder sypki -Sephory (ich produkt)..a dobry jest tez firmy Joko JOKO Cosmetics

to sa bardzo dobrej jakości i niedrogie kosmetyki polecam zwłaszcza cienie do powiek i lakiery do paznokci i pudry oczywiście

odwiedziłam kilka drogerii i podpytywałam. panie polecają Joko, a ja jakaś niechętna była :confused: Wypróbuję :-)

KingaP jesli chodzi o pudry to ja uzywalam calkiem niedawno Loreala True Match
image_func.php
Transparentny cena to chyba okolo 50zl
e0b0de043e58569b619239982a920752.gif
a to podklad cena tez kolo 50 zl

i bylam bardzo z nich zadowolona mialam podklad i transparentny:-)co do koloru swietnie sie dopoasowywuja i dobrze pudry sa ponumerowane az tak ze dobierajac do fluidu transparentny ma ten sam numer:happy:bardzo dobrze pokrywa niedoskonalosci.Jest rewelacyjny!
cienie lubie z inglota z drobinkami lub z loreala takie polyskujace holographic
dc2c23e4d9aa69e6d67cb8e1ed5f7377500x500.jpg
efekt swietny.Znalazlam takie zdjecie sa rozne kolory!

Ja teraz uzywam pudru Estee Lauder Futurist
26405e0773e92761663b8ab304b0de48.jpg
jest swietny polecam choc cenowo troche sobie stoji sprawdzalam w necie to 160zl ale na allegro mozna kupic za 100zl.Dostalam go na imieniny od Mamuski :-) ale powiem ze rewelka.
Moje zdanie takie ze puder to puder musi trzymac sie caly dzien i byc ladny nie robic maski.
Ten jest extra poniewaz:
1.)witaminy A i E rewitalizuje
2.)zaledwie dwie kropelki pokryja cala twarz
3.)dobrze tuszuje niedoskonalosci
4.)skora jest naprezona i ujedrniona
5.)doskonale nawilza przez dlugi czas!
6.)podklad ma zapobiegac starzeniu sie skory mnie to jeszcze nie dotyczy no ale
7.)i jest bezzapachowy

a wlasnie jeszcze mi sie przypomnialy pylki do malowania:-)
np nakladajac cien mozna na gorze dac troszke pylku albo w koncikach powiek polyskuje wtedy bardzo ladnie albo jak kto woli mozna zamym pylkiem wykonac makijaz ja uwielbiam pylki z firmy Gosh:happy:

image.php
product_image.php
wyglada to mniej wiecej tak ale slicznie sie mieni polecam!oczywiscie sa rozne kolory ja znalazlam w necie taki.

reklama
Maggusia - ja przez rok nie wydam nawet 50 zł na kosmetyki :) - te makijażowe

te ceny są porażające... brrrr
ostatnio tak kombinuję, ale jestem antytalent makijazowy :(

Do góry