reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Maggusia a mnie się strasznie podobaja kosmetyki MAC M·A·C Cosmetics

w Polsce je juz można dostac ..sa boskie ....a Estee Lauder uwielbiam Idealist ..baza wyrównująca niedoskonalości

reklama
moze mi nei uwierzycie, ale ja do tej pory sie nie maluje :szok:
sama sie sobie dziwie,ale jakos nie umiem. raz wytrzymac z czyms na twarzy i tego nei rozmazac, a dwa-to wydaje mi sie ze polamuje sie malo umiejetnie i bedzie to hjeszcze gorzej wygladac...
ale chyba jak znajde w koncu (!) prace to trzeba bedzie, cos na "gebe" zarzucic :eek:

moze mi nei uwierzycie, ale ja do tej pory sie nie maluje :szok:
sama sie sobie dziwie,ale jakos nie umiem. raz wytrzymac z czyms na twarzy i tego nei rozmazac, a dwa-to wydaje mi sie ze polamuje sie malo umiejetnie i bedzie to hjeszcze gorzej wygladac...
ale chyba jak znajde w koncu (!) prace to trzeba bedzie, cos na "gebe" zarzucic :eek:

no to tak jak ja :)

na swój ślub byłam u wizazystki :)

azik,magdalenaB cieszę się że nie jestem osamotniona w braku make- upu :-). Nie nawidze się malować wrrr. I do pracy chodzę bez makijażu, czasem tylko tuszem rzęsy przelecę i tyle. Co do ślubu to też byłam u wizażystki. Jak tak czytam te nazwy marek produktów to mi oczy wychodzą - mam nadzieję że tak nie zostaną :-)

a ja w czwartek poszłam na wosk bikini - efekt super ale darłam się jak opętana a poza tym do dzisiaj źle mi się siada

Ja mam bardzo oszczędny makijaż ..na codzień ...ja głównie skupiam sie na pielegnacji skóry a makijaż ..jest delikatny ale jest ..mam dwa kosmetyki a serii kolorówki bez których nie obeszłam bym się to jest : korektor (w compakcie ) i tusz do rzęs a i jestem fanka błyszczyków do ust :-):-):-):-)

Agaoo - no co Ty darłaś się???????? u mnie bikini na wosk spko. kilkanaście minut nieprzyjemnego uczucia i święty spokój na dlugo. da sięprzeżyć luzikiem

ja zaliczyłam całe trzy seansy w solarium, no i umówiłam się w piątek na fizytę u najlepszego fryzjera w mieście, swoją drogą 300 zł za farbowanie i ścinanie, to trochę dużo, mam nadzieję,że chociaz efekt będzie tego wart:tak:

ja może jutro zapodam sobie loczki tylko mam obawy żeby robić trwałą u nowego fryzjera bo chodzi mi o takie lekkie duże loki które wyglądają naturalnie - a w zkładzie do którego zawsze chodziłam szefowa pozwalniał wszystkie dobre fryzjerki i zostały tylko praktykantki a ja jakoś nie mam ochoty być świnką doświadczalna bo jak cosik nie wyjdzie to później trzeba wyjść do ludzi - więc cały czas wacham się

reklama
Co do makijazy to ja uwielbiam sie malowac :-) i kogos tez lubie malowac:tak:

Karolkaz weszlam na ta stronke a te maikjaze sa polyskujace?Ja wlasnie takie makijaze lubie jaks cos gdzie s[polyskuje nie za duzo ale musi polyskiwac hehe:happy2:

Aqua wiesz ja kiedys bylam u praktykantek i dziekuje:sorry2:rozczesywaly mi wlosy po warkoczykasz sztucznych i nie mialam swoich wlosow pol a ze na tym sie znam to ciagle zwracalm uwage ze zle to robia gorzej jak ktos sie nie zna i nie wie czy dobzre robia.A czy ta fryzjerka nie moze ci zrobic?musza praktykantki?
wiesz fajne sa takie wloski na duzych wlakach;-)
ja sobie robie taka fryzurke czasem na walkach termalnych.Sa to walki cieple zakladasz na 10 minut i fryzurka gotowa:-);-)

Do góry