reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
moje nie są już pierwszej jakości straciły swoje walory estetyczne
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
moje zmalały znacznie i obwisły bo skóra została - wyglądają jak dwa worki - jedynym ratunkiem jest dobry stanik
- po zdjęciu mogę odbijać je kolanami hehe - no aż tak tragicznie jeszcze nie jest ale po drugiej dzidzi to jest to możliwe
- po zdjęciu mogę odbijać je kolanami hehe - no aż tak tragicznie jeszcze nie jest ale po drugiej dzidzi to jest to możliwe
No to ja tez dolaczam sie ;-)
po za tym probuje ta opone zbic i mam dosc tego brzuchola
Co do biustu to racja u mnie tez stracil jako taka swoja jedrnosc na dodatek te rozstepy mnie dobijaja.
Wczoraj na poprawienie nastroju pojechalam na solarium ale widze ze rozstepy chyba beda bardziej widoczne
po za tym probuje ta opone zbic i mam dosc tego brzuchola
Co do biustu to racja u mnie tez stracil jako taka swoja jedrnosc na dodatek te rozstepy mnie dobijaja.
Wczoraj na poprawienie nastroju pojechalam na solarium ale widze ze rozstepy chyba beda bardziej widoczne
reklama
mi z brzucha zlazło ale za to mam bryczesy tj z boku na udach takie świństwo ostatnio zabuliłam i kupiłam lancome preparat i po posmarowaniu zawijam się folią do tego staram się jeździć na stacjonarnym chciałam kupić z tv marketu LEG MAGIC ale 400 to kosztuje i nie mam na razie kasiory
aerobik 4 razy w tyg byłby najlepszy poza tym wszystkie partie przydałoby się ruszyć, na brzuchu widać mi mięśnie ale udziska mnie przesladują nocami
aerobik 4 razy w tyg byłby najlepszy poza tym wszystkie partie przydałoby się ruszyć, na brzuchu widać mi mięśnie ale udziska mnie przesladują nocami
Podziel się: