reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Kobiety- kupiłam szampon w aptece wzmacniający włosy i zobaczymy.
Ale przede wszystkim znalazłam na necie informacje,
że poporodowe wypadanie włosów zaczyna się między 11 a 16 tygodniem po porodzie
i trwa około pół roku.
Ustepuje SAMOISTNIE!!!
Już mi lepiej ;D

reklama
mokkate pisze:
i trwa około pół roku.
Ustepuje SAMOISTNIE!!!
Już mi lepiej ;D

ja też słyszałam, że kiedyś przejdzie. A szampon też mam z apteki, ale teraz jakoś nie mam czasu trzymać go 5 minut na głowie, bo rano to jakoś mam urwanie głowy ;)

Mnie też potwornie wypadały,ale zażywałam peparat zapobiegajacy wypadaniu inneov i jest o wiele lepiej, choć nadal pełno ich w mieszkaniu.

ha ha moje wlosy zostaly uratowane tzn mam na glowie juz jaki taki lad i czuje sie swietnie (pasemkek jest wiecej i sa w normalnym kolorze). anetka genialna jestes!!!!

mokkate pisze:
i trwa około pół roku.
Ustepuje SAMOISTNIE!!!
Już mi lepiej ;D

Mokkate, pół roku???? Oh my God!!!

Kelts, bylaś ponownie u fryzjera?

W październiku idziemy na wesele i w związku z tym kupiłam sobie wieczorową kieckę (pierwszą od wieków!). Jest piękna, świetnie się w niej czuję i chyba wyglądam też nieźle ;)

Pytia - zdjęcia proszę!!!!Szybciutko!!!!

Ja w przyszłym roku będę mieć prawdopodobnie 3 wesela ... i jak dobrze pójdzie (trzymajcie kciuki) to i przeprowadzkę ;)

My w poprzednią sobotę bylismy na weselu i także musiałam zakupić sukieneczkę - czarną klasyczną i bardzo elegancką z pieknego materiału. lezy bardzo dobrze :) :) :) :)

reklama
Mamaoli, hmmm myślę, że jeśli do tej pory się nie zaczeło, to może możesz być spokojna :)

Moja siostra ma wesele znajomego niedługo i kupiła już sukienkę, też taką klasyczną czarną, a może raczej taki czarny grafit. A potem jak o tym opowiadałam Maricnowi to stwierdził, że na wesele nie powinno się ubierać czarnej sukienki tak samo jak i białej ::)

W końcu wczoraj udalam się do fryzjera!!! :D Może to nie dokładnie to o co mi chodziło, wtedy wystawiłabym 6, ale mogę spokojnie postawić 5 :) Od razu lżej się czuję :)

Do góry