reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarskie cięcie z wyboru

Niektóre kobiety wszystko by dały żeby rodziców sn.
A co takiego złego widzisz w karmieniu? Kazda matka chce dla dziecka najlepiej i juz nie przesadzaj mleko matki jest najlepsze i jak ktoś może to karmi.ktos nie moze nie karmi.
Ale jak lezalam w szpitalu po porodzie to pol oddzialu smialo sie z jednej laski co mleko miala a karmić nie chciała żałosne jak dla mnie .
Może nie chciała i co z tego? Ja karmiłam 1 m. I o miesiąc za dużo przy kolejnym juz tego błędu nie popełnie. Piszesz ze każdy robi jak uważa a piszesz takie rzeczy

reklama
Poród jest piękny jak się skończy :p to wtedy jest cudownie ;D
bóle porodowe są straszne i przeraża mnie fakt, że będę je przeżywała trzeci raz, ale tym razem biorę znieczulenie...;)
kiniut napisałaś, że chcesz cc za życzenie to było bardziej niż pewnie, że zostaniesz obrzucona błotem ;)
No dokładnie kobiety dlatego się tak cieszą ze maja juz to dziecko bo juz w końcu wyszedł! !! :)

No straszne straszne sa bole porodowe a eMa pisze ze malo przyjemne hahaha dobre to.
Szczęściara z niej[/QUOTE
A widzisz dla mnie poród to pryszcz przy karmieniu piersią. Dla mnie to było cierpienie. Porod to kilka godzić a karmić trzeba było 10 razy dziennie po godzinie czasami. Boże do tej pory mi słabo na samą myśl.

reklama
Do góry