reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarskie cięcie z wyboru

Niektóre kobiety wszystko by dały żeby rodziców sn.
A co takiego złego widzisz w karmieniu? Kazda matka chce dla dziecka najlepiej i juz nie przesadzaj mleko matki jest najlepsze i jak ktoś może to karmi.ktos nie moze nie karmi.
Ale jak lezalam w szpitalu po porodzie to pol oddzialu smialo sie z jednej laski co mleko miala a karmić nie chciała żałosne jak dla mnie .

reklama
Dobra ale nie mów ze poród jest piekny bo jak czytam takie rzeczy to się klepie po głowie tez rodziłam. Czysta fizjologia mało przyjemna. Ja tam z bólu nie wylać bez przesady tez nie miałam znieczulenia. Ale jeśli np kobieta się boi ze ja źle zszyja i juz nie będzie tak jak przed porodem np to ja ją popieram.
Zdarzyć sie może.
Ja jestem zadowolona.
Każdy ma inny prog bólu dla mnie 10 na 10 straszny bol. Ciesz sie ze nie wylas z bolu.

Poród jest piękny jak się skończy :p to wtedy jest cudownie ;D
bóle porodowe są straszne i przeraża mnie fakt, że będę je przeżywała trzeci raz, ale tym razem biorę znieczulenie...;)
kiniut napisałaś, że chcesz cc za życzenie to było bardziej niż pewnie, że zostaniesz obrzucona błotem ;)

Poród jest piękny jak się skończy :p to wtedy jest cudownie ;D
bóle porodowe są straszne i przeraża mnie fakt, że będę je przeżywała trzeci raz, ale tym razem biorę znieczulenie...;)
kiniut napisałaś, że chcesz cc za życzenie to było bardziej niż pewnie, że zostaniesz obrzucona błotem ;)
No straszne straszne sa bole porodowe a eMa pisze ze malo przyjemne hahaha dobre to.
Szczęściara z niej

reklama
Do góry