reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarskie cięcie z wyboru

U mnie kilka dni bolały piersi ze az wylam z bólu bo zle przystawialam chyba i sie denerwowalam na maxa ale po kilku dniach przeszło i teraz jest ok.
Wcale to nie prawda ze przy kp czasu nie ma bynajmniej u mnie.
Maly nie je godzinę co najwyżej po 20 min w nocy np budzi się co 3 h dla mnie to no problem.
Bo to nie co godzinę jakby nie patrzył

reklama
Dziewczyny przestańcie demonizowac porody i je zachwalac. To prawda poród SN cholernie boli i to jest fakt. Druga sprawa ze jest o wiele zdrowszy dla dziecka i matki. Cesarskie cięcie być może wiąże się z psychicznym komfortem matki. Nie wiem bo nigdy nie miałam z tym styczności.
Napewno CC jest potrzebne bo nieraz ratuje życie matki i dziecka. Nie wyobrażam sobie tez urodzić 4,5 kg dziecka...
Ja sama urodziłam SN bez traumatycznych przeżyć ale karmiłam butla po 1 miesiącu. Fizycznie i psychicznie nie dałam rady, taka prawda.
To co teraz widzę to wylewanie żali a nie normalna dyskusja.
Koniut założyła drugiegp posta dotyczącego tylko miejsca w którym robią cesarkę i niech kto wie napisze.
Nie ma co się z siebie śmiać i sobie dogryzac Drogie Panie.

U mnie kilka dni bolały piersi ze az wylam z bólu bo zle przystawialam chyba i sie denerwowalam na maxa ale po kilku dniach przeszło i teraz jest ok.
Wcale to nie prawda ze przy kp czasu nie ma bynajmniej u mnie.
Maly nie je godzinę co najwyżej po 20 min w nocy np budzi się co 3 h dla mnie to no problem.
Bo to nie co godzinę jakby nie patrzył
Mnie bolały 1 m i było tylko gorzej. Jadł niekiedy i 1,5 g w miedzy czasie zasypial. Ja nie mogłam się nigdzie ruszyć bo za 2-3 g znowu będzie głodny. Wieczne kolki trzeba było uważać co się je. A tak je 5 razy dziennie 8 min. Ja mogę wszędzie wyjść kolek nie ma dziecko i matka zadowolona. Przy drugim dziecku od razu butelka. Polecam Wszystkim. :p teraz to się na mnie rzucicie :D a jak jeszcze dodam że jak mały skończy 6 m pójdzie do żłobka to już wogole :p a co życie na krawędzi :p

Dziewczyny przestańcie demonizowac porody i je zachwalac. To prawda poród SN cholernie boli i to jest fakt. Druga sprawa ze jest o wiele zdrowszy dla dziecka i matki. Cesarskie cięcie być może wiąże się z psychicznym komfortem matki. Nie wiem bo nigdy nie miałam z tym styczności.
Napewno CC jest potrzebne bo nieraz ratuje życie matki i dziecka. Nie wyobrażam sobie tez urodzić 4,5 kg dziecka...
Ja sama urodziłam SN bez traumatycznych przeżyć ale karmiłam butla po 1 miesiącu. Fizycznie i psychicznie nie dałam rady, taka prawda.
To co teraz widzę to wylewanie żali a nie normalna dyskusja.
Koniut założyła drugiegp posta dotyczącego tylko miejsca w którym robią cesarkę i niech kto wie napisze.
Nie ma co się z siebie śmiać i sobie dogryzac Drogie Panie.
Głos rozsądku fakt :)

Mnie bolały 1 m i było tylko gorzej. Jadł niekiedy i 1,5 g w miedzy czasie zasypial. Ja nie mogłam się nigdzie ruszyć bo za 2-3 g znowu będzie głodny. Wieczne kolki trzeba było uważać co się je. A tak je 5 razy dziennie 8 min. Ja mogę wszędzie wyjść kolek nie ma dziecko i matka zadowolona. Przy drugim dziecku od razu butelka. Polecam Wszystkim. :p teraz to się na mnie rzucicie :D a jak jeszcze dodam że jak mały skończy 6 m pójdzie do żłobka to już wogole :p a co życie na krawędzi :p
Ja się nie rzucę, no podobnie myślę :)

reklama
Moj synek ma ponad miesiąc jem wszystko wzdymajace pije gazowane itp i kolek nie ma;)
Z reszta sa dwie szkoły zeby uważać i ze tylko alergeny nikotyna i alko przechodzą do krwi a wzdymajace moze matce zaszkodzić nie dziecku bo jak Ci wzdęcia do krwi przenikną? Mleko jest z krwi z kanalikow nie z brzucha i tego sie trzymam.
Także myślę ze te kolki to byly sobie porostu.
Ale juz nie draze tematu:)

Do góry