ali_84
Początkująca w BB
gonek to i ja sie dolacze i opisze swoje doswiadczenia z cc , mialam 2 cesarki i nie wyobrazam sobie innego porodu , znieczulenie mialam zewnatrzoponowe, gdyz wiem ze po ogolnym moga byc rozne dziwne dolegliwosci , dla mnie najgorsze bylo to ze jak znieczulenie przestalo dzialac bylo strasznie zimno, przykryta bylam 3 koldrami ale i to nie pomoglo, ale zimno to chyba kazdy zniesie, nie?? dziewczyny pisza zebys sie przygotowala na to ze bedzie bolec...., ja widocznie bylam w tej grupie kobiet ktore na drugi dzien "biegaly"., ( tak ze widzisz nie koniecznie musi az tak bolec), jak rodzilam 1 dziecko na 8 dzien bylam w domku, a przy blizniakach cesarke mialam w poniedzialek a wsobote rano dostalismy wypis do domku, jesli chodzi o samo przygotowanie do cc to nic takiego strasznego z toba nie beda robic hehe, zaloza cewnik ale to nie boli, moze nie jest zbyt przyjemne ale odbywa sie bezbolesnie, jesli chodzi o wenflon to jak jest dobrze wkluty to jest niewyczuwalny, wiec na prawde nie masz sie czego obawiac i na pewno nie strzelisz zadnej gafy , w trakcie cc beda monitorowac twoje cisnienie, ze mna pani anastezjolog rozmawiala o takich pierdolach, ze pozniej sie zasrtanawialam, jak jej cos takiego do glowy moglo przychodzic, no ale to wszystko po to zeby mni choc troche odstresowac, glowa do gory , trzymam kciuki i powodzenia