reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cesarskie cięcie! i wszystko co z nim związane

dziewczyny za 13 dni mam cc w esculapie. Strasznie się boję i już nie mogę doczekać się aż będzie po wszystkim i zobaczę swoje Maleństwo. Napiszę jak było, jak wrócę ze szpitala.
eMka86 kciukaski zaciśnięte :-):-):-) i powodonka :-):-):-)
ja jutro op... dziś jadę na wizytę kontrolną i ustalenie terminu cc :-)

reklama
STOPI słoneczko kosiane w Warszawskich szpitalach to bez znajomości totalna klapa :no: może jak się u nich prowadzi ciążę to da sie coski dogadać, ale tak to patrzą na człowieka jak na zwyrodnialca :szok: Ja jeżeli niunia posiedzi jeszcze grzecznie w brzuszku minimum dwa tygodnie (pod ich opiekę mogę oddać się dopiero od pełnego 35 tygodnia) wybieram się do Iatrosu ... Koszta może spore (6400) , ale oszczędzałam od samego początku chcąc mieć godziwe warunki na ten jedyny w swojm rodzaju dzień :tak:

beata - ja rodzilam w iatrosie, we wrzesniu 2008, szczerze polecam. I masz racje, to jeden z najszczesliwszych dni w zyciu i warto zaplacic kazde pieniadze, by wspominac go tak, jak sobie wyobrazilo... Ja szczerze mowiac nawet nie liczylam, ze bedzie az tak super :tak:

beata - ja rodzilam w iatrosie, we wrzesniu 2008, szczerze polecam. I masz racje, to jeden z najszczesliwszych dni w zyciu i warto zaplacic kazde pieniadze, by wspominac go tak, jak sobie wyobrazilo... Ja szczerze mowiac nawet nie liczylam, ze bedzie az tak super :tak:

Gagunia ślicznie dziękuję za słówko :-):-):-) zapisana jestem na 30 lipca na 8 rano :-):-):-) Lekarze przemili :tak:mam nadzieję że do końca wszystko będzie super :-) Miała bym do Ciebie słoneczko jeszcze jedno pytanko : jak sobie poradziłaś z badaniem przesiewowym słuchu u maluszka ??? Ja zabardzo nic nie mogę znaleść ... :no:

Gagunia ślicznie dziękuję za słówko :-):-):-) zapisana jestem na 30 lipca na 8 rano :-):-):-) Lekarze przemili :tak:mam nadzieję że do końca wszystko będzie super :-) Miała bym do Ciebie słoneczko jeszcze jedno pytanko : jak sobie poradziłaś z badaniem przesiewowym słuchu u maluszka ??? Ja zabardzo nic nie mogę znaleść ... :no:

Dr Ostaszewski poda Ci nr telefonu, adres do miejsca, gdzie to badanie mozna zrobic. Nie jest ono obowiazkowe, tylko zalecane, i ja, szczerze mowiac, nie robilam go. Ale tak jak mowie, jesli bedzie Ci na tym zalezalo, dostaniesz namiary :tak: Powodzenia na wizycie :-)

Aaaa... 30 lipca o 8 rano masz termin CC!!!! dopiero teraz sie kapnelam :-):-):-) popatrz jaki mialam humor w momencie, kiedy dr Ostaszewski wbijal mi sie w kregoslup w celu zaaplikowania ZZO :-D

Załączniki

• cc.jpg
    cc.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 81
gagunia dziękuję za info :-):-):-) widzę, że wybrałyśmy tego samego doktorka anestezjologa :-):-):-) minkę masz przednią więc bać się nie mam czego :-):-):-) cała ta klinika ogólnie napawa optymizmem bijącym od lekarzy więc stres na bok :-) Zdróweczka dla Zuzanki ( wachałam się między Zuzanką a Roxanką wygrała Roxanka) buziaczek :-)

gagunia dziękuję za info :-):-):-) widzę, że wybrałyśmy tego samego doktorka anestezjologa :-):-):-) minkę masz przednią więc bać się nie mam czego :-):-):-) cała ta klinika ogólnie napawa optymizmem bijącym od lekarzy więc stres na bok :-) Zdróweczka dla Zuzanki ( wachałam się między Zuzanką a Roxanką wygrała Roxanka) buziaczek :-)

beatka, dr Ostaszewski jest wlascicielem tej kliniki, szczerze mowiac nikt mi nie proponowal skorzystania z innego anastezjologa :-p ale widze, ze Ty tez pelna dobrego nastawienia jestes, wiec bedzie OK :-):-) Roxanka - super, jeszcze przez X - w ogole czas :-D:-D daj znac, jak juz bedziesz tulila malenstwo w ramionach :-):-)

nie zebym chciala potepiac czy cos... ale poprostu z czystej ciekawosci... co takiego zlego jest w porodzie sn ? padlo tu okreslenie ze kto sie wstydzi? nie no serio?.... wiec jak to jest czemu cc?

nie zebym chciala potepiac czy cos... ale poprostu z czystej ciekawosci... co takiego zlego jest w porodzie sn ? padlo tu okreslenie ze kto sie wstydzi? nie no serio?.... wiec jak to jest czemu cc?

Dobre pytanie :tak: tez jestem ciekawa :sorry2:
Dodam, że pierwsze dziecko sn a drugie cc. Jakbym miała wybierać to wolę sn:sorry2:

reklama
Do góry