reklama
Hej.
3 tygodnie temu miałam cesarke - bo moje maleństwo odwróciło sie pupą do "wyjścia"
- i po tej operacji został mi wiszący sznurek z brzucha :/ miał niby sam odpaść ale całkiem dobrze sie tam trzyma. Kilka razy próbowałam go nawet wyciągnąć ale mi sie ściemniało
bo ogólnie słabo mi sie robi na takie rzeczy.
Poradźcie co mam robić :/ dodam że mieszkam w UK
3 tygodnie temu miałam cesarke - bo moje maleństwo odwróciło sie pupą do "wyjścia"
Poradźcie co mam robić :/ dodam że mieszkam w UK
no to ładnie :.( teraz naprawde zaczynam sie martwić 
Przy zdjęciu szwów powiedziała Ci położna co to za sznurek
Przecież brzuch zszywa się nicmi, a nie żadnymi sznurkami
Poza tym skoro jesteś 3 tygodnie po CC to za tydzień idziesz na kontrolę do lekarza prowadzacego.
Jak do tego czasu Ci ten tajemniczy sznurek nie zniknie to zapytaj go co i jak;-)

Przecież brzuch zszywa się nicmi, a nie żadnymi sznurkami

Poza tym skoro jesteś 3 tygodnie po CC to za tydzień idziesz na kontrolę do lekarza prowadzacego.
Jak do tego czasu Ci ten tajemniczy sznurek nie zniknie to zapytaj go co i jak;-)
Szwów akurat tez mi nie ściągali,bo to te tak zwane rozpuszczalne :/
Zobaczymy co mi lekarz na kontroli powie, chociaż mam nadzieję że do tego czasu "sznurek" sam jakoś odpadnie :/
Dzieki wszystkim za odpowiedzi
Zobaczymy co mi lekarz na kontroli powie, chociaż mam nadzieję że do tego czasu "sznurek" sam jakoś odpadnie :/
Dzieki wszystkim za odpowiedzi
reklama
Jeśli ten sznurek to mały, cienki knocik, to może po prostu sterczy Ci szew? Coś jakby żyłka wędkarska, może być ciemna? Spokojnie. CC co prawda nie przerabiałam, ale wewnętrzne szwy po wypadku sprzed roku do dziś mi się wygryzają spod blizny zamiast się rozpuścić grzecznie w środku.