reklama
G
guest-1673535084
Gość
Nie moze byc taty przy cc. W Rydygierze za dodatkowa oplata wpuszczaja.
niemartwsie
Fanka BB :)
Powiem Wam, że jestem w szoku. Jedyne, co znalazłam, to FEMINA - Prywatne Centrum Ginekologii i Położnictwa oraz Chorób Sutka w Krakowie
Muszę tam zadzwonić i dowiedzieć się czy mają możliwość cesarki na życzenie. Myślałam, że w takim dużym mieście będzie więcej takich klinik, np. coś w rodzaju szpitala Medicover.
Muszę tam zadzwonić i dowiedzieć się czy mają możliwość cesarki na życzenie. Myślałam, że w takim dużym mieście będzie więcej takich klinik, np. coś w rodzaju szpitala Medicover.
Dziękuje Wam wszystkie Panie za wspaniałe odpowiedzi. Teraz przynajmniej wiem, gdzie się wybrać a gdzie nie. Jestem w ciąży z moim już 3 dzieckiem. Niestety przy 2 pierwszych ciążach na prędce zadecydowałam o opiece medycznej, 3 raz nie popełnię tego samego błędu. jak znajdę chwilę to napiszę więcej w temacie.
G
guest-1673535084
Gość
Moze popatrz w jakichs miasteczkach blisko Krakowa, np Wieliczka, Proszowice czy Krzeszowice. Chyba w Niepolomicach tez klinika jakas jest. Ale tego na 100 nie wiem.
niemartwsie
Fanka BB :)
Paulina, dzięki! Znalazłam stronę tej kliniki w Niepołomicach. Poczytałam komentarze w necie - wygląda wszystko ok! Napisałam do nich maila, niestety ten podany na stronie jest chyba błędny, bo mi zwróciło wiadomość. Pewnie trzeba będzie dzwonić.
Jestem dobrej myśli, jakiś wybór jest
Jestem dobrej myśli, jakiś wybór jest
niemartwsie i jak w tych niepolomicach odpowiedzieli ci? ja bylam kilka razy prywatnie na USG u dra kostyka ktory tam wlasnie pracuje, gdyby nie to ze to strasznie daleko ode mnie (bronowice) to bym sie pewnie zdecydowala. ja mam miec planowana cesarke w polowie maja, rozejscie miesni brzucha + mniej niz 2 lata od poprzedniego cc. poprzednio rodzilam w narutowiczu i dlugi porod skonczyl sie cc, teraz sie tez nad narutowiczem zastanawiam ale z tego co wiem to tam jest loteria czy bedzie narkoza czy znieczulenie, a ja nie chce narkozy....
paulina dobrze ze piszesz o tym ujastku, w poprzedniej ciazy bylam tam na patologii i podobalo mi sie. tylko tez daleko tam mam....
wronka czy ty juz po? dr jarzabek, hmmmm bylam u niego raz w medicover i nie bylam zadowolona, ale moze jakis gorszy dzien.....
paulina dobrze ze piszesz o tym ujastku, w poprzedniej ciazy bylam tam na patologii i podobalo mi sie. tylko tez daleko tam mam....
wronka czy ty juz po? dr jarzabek, hmmmm bylam u niego raz w medicover i nie bylam zadowolona, ale moze jakis gorszy dzien.....
Ostatnia edycja:
G
guest-1673535084
Gość
JOSIE a skad jestes? Znam pare osob ktore rodzily w Ujastku a mieszkaja za i przed Gdowem wiec tez kawal
Ja mieszkam przy lea. Chodzi mi o to ze maz bedzie musial daleko jechac do mnie w korkach zejdzie duzo czasu a mamy drugiego malego ktory zostanie bez mamy... Wiec sie zastanawiam
A orientujesz sie czy tam standardowo daja znieczulenie zamiast narkozy wszystkim?
A orientujesz sie czy tam standardowo daja znieczulenie zamiast narkozy wszystkim?
reklama
G
guest-1673535084
Gość
To wszystko zalezy od organizmu, bo jesli ktos jest uczulony na skladnik znieczulenia leci pod narkoze. Ja mialam od pasa w dol.
Podziel się: